Gratis WiFi

Yugo Explore - Highfield Park

Gratis annulering Boek meer dan 15 dagen vooruit voor gratis annulering.

9.7
Fantastisch
2 Beoordelingen
Perfecte locatie
Fantastisch personeel
Perfecte zuiverheid

Beschrijving van de Accomodatie Inrichting

Yugo Highfield Park ligt op 1,2 km van het Glasnevin Cemetery Museum en beschikt over accommodatie met een gemeenschappelijke lounge, een tuin en een 24-uursreceptie. Er is gratis WiFi beschikbaar in de hele accommodatie.

Alle accommodaties zijn inclusief toegang tot een volledig uitgeruste keuken, zodat u uw eigen maaltijden kunt bereiden. Alle slaapkamers zijn voorzien van een en-suite badkamer met douche.

Highfield Park is gloednieuw in januari 2020 en is een campusaccommodatie in Dublin met veel groene ruimte! Het ligt zeer dicht bij de Grangegorman Campus van de TUD (op drie minuten lopen) en bij Trinity College.

De campus biedt een scala aan keuzes, van tweepersoonskamers tot ensuites, studio's tot poortgebouwen en herenhuizen, waardoor je keuze te over hebt. Als u hier woont, betekent dit dat u ook toegang heeft tot een eigen fitnessruimte en studio, studeerkamers, gedeelde keukenruimtes, een bioscoopruimte en zelfs een buitenwandelpad en barbecueplekken.

Je bevindt je ook op een ideale locatie, op slechts 5 minuten lopen van een LUAS-halte – handig!

Beleid en voorwaarden van Yugo Highfield Park:

Annuleringsbeleid:
Terugbetaalbaar: 14 dagen voor aankomst. In geval van een late annulering of no-show wordt het volledige bedrag van uw verblijf in rekening gebracht.
Niet-restitueerbaar: in geval van annulering of no-show wordt het volledige bedrag van uw verblijf in rekening gebracht.

Inchecken vanaf 15.00 uur.
Uitchecken tot 10.00 uur.

Betaling met creditcards/debetkaarten (alleen Visa/Mastercard/American Express).
Btw inbegrepen.
Ontbijt niet inbegrepen.

Algemeen:
24 uur receptie.
Geen avondklok.


Boekingsvoorwaarden

Algemeen

Deze algemene voorwaarden gelden tussen en zijn bindend voor de eigenaar of beheerder van de accommodatie (“wij”, “ons” en “onze”) en de vakantieganger(s) die onze woning (de “Accommodatie”) boeken via Yugo (elk een “Boekingsovereenkomst”). ”). Verwijzingen naar “u” of “u bent” zijn verwijzingen naar de persoon die de boeking maakt en alle leden van het gezelschap. Op elke boeking zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Onze bevestigingsmail bevat de volledige overeenkomst tussen ons en u en vormt de basis van uw overeenkomst met ons. Lees deze daarom aandachtig door. Niets in deze Algemene Voorwaarden heeft invloed op uw gebruikelijke wettelijke rechten.

Uw boeking maken

Boek een kamer bij ons door de betaling uit te voeren die staat vermeld in de oorspronkelijke prijsopgave die wij u hebben verstrekt (de “Offerte”). De boeking is gemaakt en deze Algemene Voorwaarden zijn van kracht zodra de volledige betaling door Yugo is ontvangen en u een e-mail van ons heeft ontvangen waarin de boeking wordt bevestigd, inclusief het annuleringsbeleid (zoals hieronder). Alle boekingen vereisen dat u alle betalingen volledig doet op het moment van boeken. U dient de details van de Offerte of het Boekingsaanvraagformulier zorgvuldig te controleren voordat u een betaling aan Yugo doet met betrekking tot uw boeking, evenals de bevestigingsmail en ons onmiddellijk op de hoogte te stellen van eventuele fouten of weglatingen.

Betalen voor uw boeking

Alle betalingen moeten worden gedaan op het moment van boeking. Als u de aan ons verschuldigde betaling niet volledig en op tijd doet, hebben wij het recht om uw boeking als door u geannuleerd te beschouwen en zijn de annuleringsvoorwaarden (zoals hieronder) van toepassing.

Als u uw boeking annuleert of wijzigt

Als u uw boeking moet annuleren of wijzigen, moet u ons zo snel mogelijk schrijven of e-mailen. Een annulering of wijziging gaat pas in nadat wij een bevestiging van u hebben ontvangen. Het annuleringsbeleid beschreven in uw e-mailbevestiging (“Annuleringsbeleid”) is van toepassing op uw boeking en Yugo zal alle aan u verschuldigde bedragen terugbetalen volgens het overeengekomen annuleringsbeleid. Als: het van u gevraagde saldo niet binnen de termijnen is betaald die in het Annuleringsbeleid zijn vermeld, of als u niet binnen 24 uur na uw aankomsttijd bij de accommodatie arriveert zonder ons hiervan op de hoogte te stellen, dan hebben wij het recht uw Boeking te behandelen als door u geannuleerd en het Annuleringsbeleid is van toepassing.

Als wij uw boeking annuleren of wijzigen

We verwachten niet dat we uw boeking hoeven te wijzigen zodra deze tussen u en ons is overeengekomen, maar soms doen zich problemen voor en moeten we wijzigingen aanbrengen of, heel soms, boekingen annuleren. Mocht dit toch gebeuren, dan zullen wij zo snel als redelijkerwijs mogelijk is contact met u opnemen en u op de hoogte stellen van de annulering of wijziging van uw boeking. Als wij uw boeking annuleren, zal Yugo de kosten die u al aan Yugo heeft betaald, terugbetalen. Wij zijn echter niet aansprakelijk voor terugbetaling van eventuele kosten die u aan een derde partij heeft betaald in verband met uw boeking (inclusief, maar niet beperkt tot, kosten voor reizen, entertainment, activiteiten of verzekeringen).

Het eigendom

U kunt bij de Accommodatie aankomen na de door ons aangegeven tijd op de Aankomstdatum voor uw boeking en u moet vertrekken op de door ons aangegeven tijd op de vertrekdatum die wij u doorgeven. Deze tijden laten wij u voorafgaand aan uw verblijf schriftelijk weten. Als uw aankomst vertraging oploopt, dient u contact op te nemen met de persoon wiens gegevens in de boekingsbevestiging staan ​​vermeld, zodat er alternatieve regelingen kunnen worden getroffen. Als u dit niet doet, kunt u mogelijk geen toegang krijgen tot de Accommodatie. Als u op de dag na de aankomstdatum niet voor 12.00 uur arriveert en u de contactpersoon niet op de hoogte stelt van uw verwachte late aankomst, kunnen wij de boeking als door u geannuleerd beschouwen en zijn wij niet verplicht u de reeds gemaakte kosten terug te betalen. aan ons betaald. Raadpleeg het Annuleringsbeleid voor meer informatie.

Uw verplichtingen

U stemt ermee in om te voldoen aan de voorschriften die zijn uiteengezet in de eigendomshandleidingen van de Accommodatie en aan andere voorschriften die van tijd tot tijd redelijkerwijs door ons worden gespecificeerd, en ervoor te zorgen dat deze door alle leden van uw gezelschap worden nageleefd. U stemt ermee in om de Woning en de inrichting, inclusief zaken als keukenapparatuur, serviesgoed en glazen, schoon en in goede staat te houden en achter te laten (deze kunnen worden verstrekt). U stemt ermee in geen schade aan te richten aan de muren, deuren, ramen of enig ander deel van het Eigendom, noch iets te doen waarvan redelijkerwijs kan worden aangenomen dat het ons of enige andere bewoner van aangrenzende of aangrenzende eigendommen hinder of ergernis bezorgt. Wij behouden ons het recht voor om gasten de kosten in rekening te brengen voor het herstellen van schade, veroorzaakt door de opzettelijke, nalatige of roekeloze handeling van de gast aan de accommodatie of het bouwwerk. Mocht deze schade aan het licht komen nadat de gast is vertrokken, behouden wij ons het recht voor om kosten in rekening te brengen op de creditcard/debetkaart van de gast of om een ​​factuur voor het bedrag naar het geregistreerde adres te sturen.
Wij zullen er echter alles aan doen om eventuele schade intern te herstellen voordat contractspecialisten de reparatie uitvoeren, en zullen er daarom alles aan doen om de eventuele kosten voor de gast tot een minimum te beperken. U stemt ermee in alle noodzakelijke stappen te ondernemen om uw persoonlijke eigendommen te beschermen terwijl u zich in de Accommodatie bevindt. U stemt ermee in ervoor te zorgen dat elk lid van uw gezelschap gedekt is door een uitgebreide reisverzekering (inclusief annulering, vluchtvertragingen, verlies van en schade aan bagage en andere eigendommen) en een ziektekostenverzekering (inclusief evacuatie- en repatriëringsdekking). U kunt niet meer mensen in de Accommodatie laten verblijven dan uitdrukkelijk is toegestaan, noch mag u de samenstelling van het gezelschap tijdens uw verblijf in de Accommodatie aanzienlijk wijzigen, noch kunt u uw huisdier meenemen in de Accommodatie, tenzij dit vooraf door ons schriftelijk is toegestaan. Als u dit doet, kunnen wij weigeren de Eigendom aan u over te dragen, of kunnen wij van u eisen dat u deze achterlaat. Wij beschouwen al deze omstandigheden als een annulering van de boeking door u en wij zijn niet verplicht u de kosten die u in deze omstandigheden al aan ons heeft betaald, terug te betalen. Elke terugbetaling gebeurt naar eigen goeddunken. U stemt ermee in om ons of een vertegenwoordiger van ons op elk redelijk moment tijdens uw verblijf toegang te verlenen tot de Accommodatie voor essentiële reparaties, in geval van nood of om ervoor te zorgen dat u dit Boekingscontract naleeft.

Klachten

Er is alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat u een aangenaam en onvergetelijk verblijf bij ons zult hebben. Als u echter reden tot klagen heeft, moeten er zo snel mogelijk corrigerende maatregelen worden genomen. Indien er zich een probleem voordoet, dient u contact met ons op te nemen, zodat dit snel kan worden opgelost. Het is vaak uiterst moeilijk (en soms onmogelijk) om problemen goed op te lossen, tenzij wij er tijdig van op de hoogte worden gesteld. Als u tijdens uw verblijf in de Accommodatie eventuele kritiek met ons bespreekt, kunnen eventuele tekortkomingen doorgaans direct worden verholpen. Met name klachten van voorbijgaande aard (bijvoorbeeld met betrekking tot de voorbereiding of verwarming van de Woning) kunnen onmogelijk worden onderzocht, tenzij u zich registreert terwijl u in de Woning verblijft. Als een klacht tijdens uw vakantie niet kan worden opgelost, moet u ons binnen 28 dagen na het einde van uw boeking schrijven of e-mailen met alle details.

Beperking van aansprakelijkheid

Onze maximale aansprakelijkheid voor verliezen die u lijdt als gevolg van ons handelen in strijd met deze boekingen is strikt beperkt tot de door ons ontvangen bedragen over uw boeking. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele verliezen die geen voorzienbaar gevolg zijn van onze schending van deze Algemene Voorwaarden. Verliezen zijn voorzienbaar indien zij door u en ons konden worden overwogen op het moment dat uw boeking door ons wordt bevestigd. Uw boeking is gemaakt als consument voor een vakantie en u erkent dat wij niet aansprakelijk zijn voor eventuele zakelijke verliezen, hoe dan ook door u geleden of opgelopen. Om twijfel te voorkomen: Yugo is niet aansprakelijk jegens u of verantwoordelijk voor: eventuele problemen tussen u en ons met betrekking tot de boeking; het mislukken van betalingen als gevolg van het mislukken van een door een derde aangeboden betalingsoplossing; en de weigering van uw betaling door een externe aanbieder van betalingsoplossingen. Dit sluit op geen enkele manier onze aansprakelijkheid uit voor overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door onze nalatigheid of voor frauduleuze verkeerde voorstelling van zaken; of voor enige kwestie waarvoor het voor ons illegaal zou zijn om onze aansprakelijkheid uit te sluiten of te beperken, of te proberen uit te sluiten of te beperken.

Gemengd

U mag uw boeking of enige rechten en verantwoordelijkheden onder deze Algemene Voorwaarden niet overdragen aan een andere persoon, zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming. Als op enig moment een deel van deze Algemene Voorwaarden om welke reden dan ook onder de toepasselijke wetgeving als niet-afdwingbaar wordt beschouwd, wordt dat deel geacht te zijn weggelaten en wordt de afdwingbaarheid van de overige delen op geen enkele manier beïnvloed door die weglating. Deze Algemene Voorwaarden, samen met het Annuleringsbeleid en onze bevestigingsmail, bevatten de volledige overeenkomst tussen ons en u met betrekking tot de boeking en vervangen alle eerdere overeenkomsten, regelingen of discussies tussen u en ons, zowel mondeling als schriftelijk. Er mag niet worden aangenomen dat er een verklaring, toezegging of belofte is gegeven of geïmpliceerd uit iets dat is gezegd of geschreven tijdens de onderhandelingen tussen u en ons vóór ontvangst van de bevestigingsmail, behalve zoals uitdrukkelijk vermeld in deze Algemene Voorwaarden. Noch u, noch wij hebben enig rechtsmiddel met betrekking tot een onware verklaring van de ander waarop die partij zich heeft gebaseerd bij het aangaan van deze Algemene Voorwaarden (tenzij de dergelijke onware verklaring op frauduleuze wijze is afgelegd) en het enige rechtsmiddel van die partij zal het schenden van deze Algemene Voorwaarden zijn. overeenkomst zoals bepaald in deze Algemene Voorwaarden. Wij zullen deze Algemene Voorwaarden niet schenden, of anderszins aansprakelijk zijn voor enig falen of vertraging in de uitvoering, voortvloeiend uit omstandigheden buiten onze redelijke controle, inclusief maar niet beperkt tot overstromingen, brand, explosies of ongelukken. (Auto-translated from original language)

Beoordelingen

9.7
Fantastisch
2 Beoordelingen
 • Beveiliging
  10
 • Plaats
  9
 • Personeel
  10
 • sfeer
  10
 • Properheid
  10
 • Waarde voor uw geld
  9
 • Faciliteiten
  10

Controleer de beschikbaarheid

Inchecken
Uitchecken
Gasten

Plaats

Faciliteiten

 • Gratis

  • Inclusief
  • Handdoeken inbegrepen
  • Gratis WiFi
  • Gratis internettoegang
 • Algemeen

  • Key Card Toegang
  • Haardrogers
  • Strijkijzer / strijkplank
 • Diensten

  • Internettoegang
  • Wasserette
  • Bagage-opslag
  • 24 uren receptie
  • 24-uren beveiliging

Meer hotels in Dublin