Gratis annulering Boek meer dan 2 dagen vooruit voor gratis annulering.

geen rating
0 Beoordelingen
Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Beschrijving van de Accomodatie Inrichting

Conferentie- en evenementenfaciliteiten beschikbaar voor alle gelegenheden, met volledige catering op aanvraag. De receptie heeft een verscheidenheid aan diensten beschikbaar om aan uw zakelijke behoeften te voldoen, zoals scan-, kopieer- en printfaciliteiten. Black Rock Inn is het nieuwste motel in Blackwater en beschikt over 72 moderne units met een eigen restaurant met een verscheidenheid aan eetstijlen en een moderne bistro en bar.

Een uitstekende tussenstop voor degenen die verder naar het westen trekken. We bieden uitstekende accommodatie, heerlijk eten en toegang tot de lokale kolenmijnindustrie. Er worden wekelijks mijnrondleidingen georganiseerd naar de Jellinbah-mijn en de BMA Blackwater-mijn. Het zijn rondleidingen voor kleine groepen en een uitstekende manier om open mijnbouw te begrijpen. De gemeente biedt een klein winkelcentrum en een geweldig zwemcentrum met verwarmde zwembaden en Olympische kwalificatiefaciliteiten.

Beleid en voorwaarden van Black Rock Inn

- Annuleringsvoorwaarden: 24 uur voor aankomst. Bij een late annulering of no-show wordt de eerste nacht van uw verblijf in rekening gebracht.
- Inchecken tussen 14:00 en 19:00 uur.
- Uitchecken om 10:00 uur.
- Betaling bij aankomst met creditcards, pinpassen en contant geld. Houd er rekening mee dat deze accommodatie mogelijk een pre-autorisatie op uw kaart uitvoert. American Express creditcardtoeslag = 2,75%.
- Btw inbegrepen.
- Inclusief ontbijt.

Algemeen

- Openingstijden van de receptie:
Maandag - vrijdag: 7:00 - 19:00 uur.
Zaterdag en zondag: 9.00 - 17.00 uur.
- Geen avondklok.
- Niet roken.
- Geen leeftijdsbeperking.
- Maximaal verblijf van 14 dagen. (Auto-translated from original language)

Controleer de beschikbaarheid

Inchecken
Uitchecken
Gasten

Plaats

Faciliteiten