Goedkope hotels in Franz Josef

5 Hotels in Franz Josef, Nieuw-Zeeland
Gesorteerd op ons organische, commissievrije algoritme.
Haka House Franz Josef
9.0Fantastisch
(33)
Hostel- 0.18km van het stadscentrum
YHA Franz Josef is een hostel van hoge kwaliteit met comfortabele en moderne backpacker accommodatie, met het West Coast regenwoud direct buiten de achterdeur (of je balkon!).
Privé-kamer vanaf
€19.90
Slaapzalen vanaf
€19.90
Glow Worm Accommodation
9.5Fantastisch
(1303)
Hostel- 0.19km van het stadscentrum
Laat Glow Worm Accommodation je thuis weg van huis zijn. We hebben een knusse open haard, een hete bubbelende spa-zwembad, serveren 's avonds heerlijke gratis huisgemaakte groentesoep en 's ochtends gratis ontbijt.
Privé-kamer vanaf
€23.52
Slaapzalen vanaf
€19.96
Chateau Backpacker & Motels
8.9Uitstekend
(1234)
Hostel- 0.15km van het stadscentrum
Blijf in de meest privé-dormers in Franz Josef, elk met privacygordijnen, je eigen leeslamp en dubbele stopcontacten met usb-opladers. Met onze ultieme comfort en privacy, gecombineerd met onze onbeperkte GRATIS WiFi wil je niet uit bed komen.
Privé-kamer vanaf
€21.67
Slaapzalen vanaf
€20.04
Rainforest Retreat Backpackers
8.9Uitstekend
(504)
Hostel- 0.42km van het stadscentrum
Oscar en het team staan ​​hier klaar om aan uw behoeften te voldoen, evenals gratis 24-uurs WiFi in de kamer, gratis thee en koffie, gratis gebruik van de grootste hot tub van Nieuw-Zeeland, gratis sauna en gratis gebruik van fietsen.
Privé-kamer vanaf
€23.95
Slaapzalen vanaf
€18.82
Montrose Lodge Franz Josef
8.1Uitstekend
(1066)
Hostel- 0.12km van het stadscentrum
Franz Josef Montrose is de 'Beste Waarde Accommodatie'!!! We bieden gratis ontbijt, gratis onbeperkt WiFi, elke avond gratis zelfgemaakte soep (tijdens het winterseizoen), elke avond gratis films en popcorn.
Privé-kamer vanaf
€12.18
Slaapzalen vanaf
€15.96

Over Franz Josef

Bekijk onze selectie van hotels in Franz Josef. Lees recensies van klanten van Franz Josef hotels en bekijk al onze foto's van Franz Josef hotels. BekijkFranz Josef hotels op een plattegrond van de stad en boek een Franz Josef hotel op een locatie die u wilt. Vind de beste deals op Franz Josef budget hotels aan Hostelworld.com.

Veelgestelde vragen

Andere Locaties in Nieuw-Zeeland