Gratis WiFi
Gratis ontbijt‎

Zambeachouse Hostel Paradise

geen rating
0 Beoordelingen
Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Beschrijving van de Accomodatie Inrichting

Het Zambeachouse Hostel Paradise is een leuk en gezellig, goed ingericht hostel met alle essentiële dingen voor de basisbehoeften, en ligt op slechts drie minuten lopen naar het strand.

Het huis heeft mooie en schone ruimtes met stevige bedden en comfortabele matrassen die een perfecte nachtrust bieden voor een comfortabel verblijf, ideaal voor alleenstaanden, koppels, families of groepen vrienden. Binnen vindt u een receptie, circulatieruimtes met toiletten.

Er zijn verschillende slaapkamers met verschillende thema's en typologieën (tweepersoonskamers, driepersoonskamers, familiekamers en gedeelde kamers), alle kamers beschikken over een badkamer met douche.

Een volledig uitgeruste keuken met eet- en woonruimtes, waaronder een kabel-tv en gratis internet (wifi) rondom het huis.

Buiten vindt u een open buitenzwembad met grote terrassen en recreatieruimtes waar u het hele jaar door van de zon kunt genieten. Er zijn ook gratis parkeerplaatsen in de buurt van het hostel.

Er is ook een surfschool in het hostel en andere recreatieve activiteiten die kunnen worden aanbevolen. Op loopafstand vindt u diverse stranden en tevens vele cafés, restaurants, winkelmogelijkheden en een bruisend nachtleven. En het is slechts 15 minuten rijden naar de beste surfspots van Europa!Beleid en voorwaarde van ZAMBEACHOUSE Hostel Paradise:

Inchecken van 16.00 tot 20.00 uur.
Uitchecken van 00:00 tot 12:00 uur.

Betaling bij aankomst met creditcards.
Btw inbegrepen.
Inclusief ontbijt.

Algemeen:
Receptie: van 08:00 tot 20:00 uur.
Geen avondklok.

Annuleringsbeleid: Flexibel - 7 dagen

- De klant kan tot 7 dagen voor aankomst kosteloos annuleren. Bij annulering binnen 7 dagen na aankomst dient de klant het volledige bedrag van de reservering te betalen. In geval van no-show dient de gast tevens het totaalbedrag van de reservering te betalen.

- De gast accepteert creditcards als betaalmiddel en behoudt zich het recht voor om voor aankomst tijdelijk een bedrag op uw kaart vast te houden, uitsluitend als veiligheidsmethode en als aanbetaling in het geval van een no-show.

- De gast dient het totaalbedrag van de reservering ter plaatse te betalen bij het inchecken in het hostel. U kunt er zeker van zijn dat er geen bedrag van hun eerder geregistreerde kaart wordt afgeschreven.


. Inchecken kan om 16.00 uur en uitchecken tot 12.00 uur (als u na 12.00 uur in de accommodatie verblijft, wordt een extra dag in rekening gebracht). Als de accommodatie geen verdere reservering heeft, kan het toegestaan ​​zijn om langer dan de geplande vertrektijd te blijven, zonder extra kosten.

. Inchecken is op elk moment mogelijk na de genoemde uren, op voorwaarde dat u ons vooraf de aankomsttijd doorgeeft.

. Bij aankomst dient u een borg van 100 euro te betalen, die bij het uitchecken wordt terugbetaald als de accommodatie en de bezittingen niet beschadigd zijn.

. Er moet voldaan worden aan het maximale aantal personen op de reservering. Bij overschrijding van het aanbevolen aantal moet toestemming worden aangevraagd. Indien u dit accepteert, betaalt u een toeslag.

. Alle kosten moeten uiterlijk twee dagen voor vertrek worden betaald.

. Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan.

VERANTWOORDELIJKHEID

. Zambeachouse is niet verantwoordelijk voor ongunstige weersomstandigheden, inclusief de toestand van de zee of andere natuurlijke omstandigheden die buiten ons bereik liggen.

. Alle apparatuur (apparaten, tv...) moet met de nodige voorzichtigheid worden gebruikt om breuk of defecten te voorkomen. Als een van deze situaties zich voordoet, dient u ons hiervan op de hoogte te stellen en akkoord te gaan met vervanging ervan.

. Bij aankomst wordt de accommodatie goed schoongemaakt. Het is aan de klant om de hygiëne van de accommodatie tijdens de verblijfsperiode te garanderen, anders wordt er een toeslag voor schoonmaakdiensten in rekening gebracht.

. Beschadig geen enkele structuur of object van Zambeachouse. Als er schade is, moet u ons hiervan op de hoogte stellen.

. Zambeachouse is niet verantwoordelijk voor diefstal die tijdens uw verblijf in de accommodatie plaatsvindt.

. Zambeachouse is niet verantwoordelijk voor eventuele incidenten die zich tijdens uw verblijf binnen of buiten de accommodatie kunnen voordoen. Wij staan ​​in ieder geval klaar om u te helpen het probleem op te lossen.

. De klant mag de accommodatie niet verlaten zonder de eigenaar te vragen om te bevestigen dat alles in orde is bij aankomst. Anders krijgt u uw borg niet terug en kan het zijn dat u verantwoordelijk bent voor later gevonden schade.

. Wij raden u aan een reisverzekering af te sluiten, vooral als u kinderen meeneemt.

. In geval van een storing stellen wij het op prijs dat u telefonisch contact met ons opneemt om het probleem op te lossen.

SURFVOORWAARDEN
. Alle leden die deelnemen aan surflessen, cursussen, surfbegeleiding of het huren van uitrusting, moeten elke medische aandoening melden en ermee instemmen dat zij op eigen risico deelnemen;

. Onze sportverzekering dekt alleen ongevallen die kunnen gebeuren tijdens onze surflessen of cursussen, en iedere persoon is verantwoordelijk voor zijn eigen materiaal dat tijdens de cursus wordt aangeleverd. Schade aan uitrusting, surfbegeleiding, huur van materiaal en persoonlijke ongevallen zonder lessen zijn niet inbegrepen in onze verzekeringsdekking. vallen onder de exclusieve verantwoordelijkheid van de gebruikers en worden onder geen enkele omstandigheid gedekt door onze verzekering;

. De surfuitrusting is alleen inbegrepen bij surflessen en -cursussen en surfbegeleiding. Als je er na de lessen of in het weekend gebruik van wilt maken, is het aan ons om te beslissen of de klant de apparatuur veilig en samen met anderen kan gebruiken;

. Respecteer de lesroosters en volg altijd de instructies van je leraar op. Indien je wordt verwacht voor surflessen en je komt niet opdagen, wordt er geen uitzondering gemaakt op het reguliere surflesrooster;

. Er wordt geen restitutie verleend voor surflessen, cursussen of annuleringen van begeleiding, behalve om medische redenen. Het bedrag van de geannuleerde surflessen blijft als tegoed staan ​​waarmee je een alternatieve datum naar keuze kunt boeken tot maximaal 1 jaar na de datum van de oorspronkelijke boekingsaankomstdatum;

. Wij zijn niet verantwoordelijk en we vergoeden een student niet als surfactiviteiten niet kunnen plaatsvinden vanwege ongunstige weersomstandigheden, inclusief de toestand van de zee of andere natuurlijke omstandigheden die buiten ons bereik liggen. Als dat echter gebeurt, zullen we proberen een alternatief schema of optionele activiteiten te creëren;

. Neem naast je persoonlijke bezittingen ook eten mee om te eten tussen de surfsessies door.

SURFHUURVOORWAARDEN

. Houd er rekening mee dat u persoonlijk en financieel verantwoordelijk bent voor het gehuurde materiaal gedurende de gehele huurperiode, vanaf het moment van ophalen tot en met het terugbrengen van de spullen;

. Betaling van de uitrusting dient te geschieden vóór aanvang van het gebruik, en vereist de aanbetaling van een geldig identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijsdocument of -kaart) en een borg met betrekking tot de gehuurde uitrusting;

. Het materiaal moet gewassen en schoon en zonder beschadigingen worden geretourneerd. Er zijn sancties van toepassing op schade veroorzaakt aan apparatuur, gedeeltelijk of totaal verlies.

PRIVACY
Alle gegevens van de gasten (naam, adres, e-mail, identiteitskaarten) worden bewaard en zijn vertrouwelijk. Ze worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen of om u promotiemateriaal toe te sturen. U kunt de ontvangst ervan op elk moment weigeren als u dat wenst.

Foto's en videomateriaal van gasten die deelnemen aan surfcursussen en andere activiteiten gepromoot door ZAMBEACHOUSE - Portugal, mogen worden gebruikt op de website en andere media. Elke gast heeft echter het recht om te weigeren dat uw foto's of video's worden gebruikt en moet bij aankomst of vertrek om uw privacy vragen.

Na het lezen van deze voorwaarden kan de opdrachtgever zich bekend verklaren en akkoord gaan met de opgelegde voorwaarden. (Auto-translated from original language)

Controleer de beschikbaarheid

Inchecken
Uitchecken
Gasten

Plaats

Faciliteiten

 • Gratis

  • Gratis ontbijt‎
  • Inclusief
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Handdoeken inbegrepen
  • Gratis WiFi
  • Gratis internettoegang
 • Algemeen

  • Gemeenschappelijke kamer
  • Fietsenstalling
  • Warme Douches
  • Afwasmachine
  • Koelkast
  • Gereedschap
  • kabeltelevisie
  • Buitenterras
  • Leeslamp
  • Parkeerplaats
  • Buitenzwembad
  • Haardrogers
  • Magnetron
  • Speelruimte voor kinderen
  • Rooms 4 Refugees
 • Diensten

  • Luchthaventransfers
  • Fietsverhuur
  • Receptie (beperkte openingstijden)
 • Entertainment

  • Entertainmentruimte
  • Wi-Fi