Gratis annulering Boek meer dan 9 dagen vooruit voor gratis annulering.

Beschrijving van de Accomodatie Inrichting

Afei Surf Jialeshuei ligt in Kenting, een perfecte plek voor alle surfliefhebbers, en is het beste surfhostel voor zowel professionele surfers als absolute beginners.

Afei Surf Jialeshuei kijkt uit op het Jialeshuei-strand, het populairste surfpuntgebied in Kenting. Verblijf hier om zo gemakkelijk mogelijk toegang te krijgen tot de ultieme tropische ervaring en volledig te ontspannen in de sfeer van Zuid-Taiwan.

Afei Surf Jialeshuei biedt surflessen, surftours en surfplankverhuur inclusief surfkleding. Bovendien organiseert het duik- en snorkeltochten naar Houbihu, de nabijgelegen haven. Als gevolg hiervan wordt Afei Surf Jialeshuei favoriet bij zowel de Taiwanese lokale bevolking als toeristen van over de hele wereld.

Zo kunnen gasten de dag goed beginnen voordat ze naar het strand gaan. Er is ook gratis internet, gratis handdoeken en toiletartikelen, gratis airconditioning en gratis wasservice.

Belastingen zijn bij de tarieven inbegrepen.
Sorry daarvoor, de betaling met contant geld wordt alleen geaccepteerd.
De inchecktijd is 15:00 uur en de uitchecktijd 11:00 uur. Voor de time-out voor het uitchecken geldt een toeslag.)

Reserveringsbeleid
Lees het beleid en zorg ervoor dat u alle voorwaarden duidelijk kent en accepteert voordat u boekt, om problemen te voorkomen.
1. Om uw belangen na de boeking veilig te stellen, is het noodzakelijk dat u 50% van het totaalbedrag betaalt. Als de overboeking niet binnen 3 dagen is voltooid, annuleert Afei Surf Jialeshuei de reservering zonder voorafgaande kennisgeving. De overboeking is overgemaakt naar de aangewezen rekening; Gelieve het personeel hiervan op de hoogte te stellen via e-mail of telefoon.
2. Als de reservering 3 dagen vóór de incheckdatum wordt geplaatst, dient de aanbetaling de volgende dag vóór 22.00 uur te worden overgemaakt.
Geef in Taiwan de laatste 5 cijfers van het account door als u ATM gebruikt; geef de naam van de afzender door als u gebruikmaakt van overboeking per postkantoor.
In andere regio's dient u een foto van de kassabon te maken en deze per e-mail te verzenden ter bevestiging. Bij het inchecken dient u het ontvangstbewijs te tonen.
De tijdslimiet van de overmaking omvat nationale feestdagen en weekends. De Taiwanese rekening van Afei Surf Jialeshuei accepteert op elk moment overboekingen.
3. Bij aaneengesloten vakanties heeft een reservering van meer dan 2 nachten voorrang.
4. Zorg goed voor het meubilair en de apparaten in de kamer. Als er schade is, wordt de schadevergoeding in rekening gebracht op basis van de prijs.
5. Indien er wijzigingen zijn in de reservering (uitstel, wijziging van het kamertype of wijziging van het aantal personen), neem dan 10 dagen voor de datum van de reservering contact op met het personeel om de wijzigingen door te geven.

Indien enig verlies van Afei Surf Jialeshuei wordt veroorzaakt door het aantal personen, heeft Afei Surf Jialeshuei het recht om de boeking te annuleren.

Als het aantal te bewonen personen kleiner is dan het aantal gereserveerde personen, zal Afei Surf Jialeshuei de vergoeding in rekening brengen op basis van het aantal gereserveerde personen.Annuleringsvoorwaarden:
Afei Surf Jialeshuei brengt 10% van het totale bedrag in rekening als administratiekosten voor het annuleren van alle boekingen waarbij de aanbetaling is overgemaakt.
Alle onderstaande incheckdatums zijn exclusief de dag van aankomst en de dag van annulering.
1. Als de annulering 10 dagen vóór de incheckdatum wordt geplaatst, wordt de aanbetaling terugbetaald, onder aftrek van de administratiekosten.
2. Als de annulering 7 dagen vóór de incheckdatum wordt geplaatst, brengt het hostel 20% van de aanbetaling en de administratiekosten in rekening.
3. Als de annulering 4 dagen vóór de incheckdatum wordt geplaatst, brengt het hostel 50% van de aanbetaling en de administratiekosten in rekening.
4.Als de annulering binnen 3 dagen vóór de incheckdatum wordt geplaatst, wordt de aanbetaling niet terugbetaald.
5. Als het kamernummer van de reservering meer dan 2 bedraagt, dient u de annulering 14 dagen vóór de incheckdatum door te geven, anders zal het hostel de kosten in rekening brengen volgens de voorwaarden 1-5 hierboven.
6. Indien zich op de reserveringsdatum onweerstaanbare factoren voordoen, zoals tyfoons en aardbevingen (volgens de verklaring van het Centraal Weerbureau), of indien de vlucht en het schip op de reserveringsdatum worden beïnvloed door onweerstaanbare factoren, wordt de aanbetaling zal worden terugbetaald met aftrek van de administratiekosten.

De voorwaarde 2-7 hierboven (5 is uitgezonderd) kan één keer worden uitgesteld, wat beschikbaar is voor een nieuwe boeking over 3 maanden. (Auto-translated from original language)

Beoordelingen

5.7
Klassement
15 Beoordelingen
 • Beveiliging
  4
 • Plaats
  6
 • Personeel
  8
 • sfeer
  4
 • Properheid
  4
 • Waarde voor uw geld
  8
 • Faciliteiten
  6

Controleer de beschikbaarheid

Inchecken
Uitchecken
Gasten

Plaats

Nieuwste Recensies

5.7
Klassement
09-11-2023
I think this hostel would be perfect in summer when you’re a full time surfer since the beach is super close. But there were no other guests when we were there and the bus to the city does not come often so we would recommend getting a scooter (we wish we did). There are no stores close by but the host definitely knows how to cook!
toon meer
Vrouwelijk, 18-24
6.3
Goed
15-5-2019
It’s a good place to stay just don’t expect luxury. Also the location is just the beach so also don’t expect to have any restaurants nearby. If you want to hangout in Kenting, it’s better to just stay within Kenting.
toon meer
Vrouwelijke Group, 18-24
8.9
Uitstekend
04-4-2019
Fantastic and friendly people, made me feel so welcomed! Hope to come back again some day! The address sent me to the main place but because I booked with hostelworled my actual room was far away, I was nervous but felt happy once I got there everyone was really lovely
toon meer
Vrouwelijk, 18-24

Faciliteiten

 • Gratis

  • Gratis parkeergelegenheid
  • Gratis kaarten
  • Handdoeken inbegrepen
  • Gratis WiFi
 • Algemeen

  • Air conditioning
  • Warme Douches
  • kabeltelevisie
  • Wasmachine
 • Diensten

  • Luchthaventransfers
 • Eten & drinken

  • Restaurant

Meer hostels in Kenting