Gratis WiFi
Gratis ontbijt‎

Soul Camp

Gratis annulering Boek meer dan 4 dagen vooruit voor gratis annulering.

9.4
Fantastisch
12 Beoordelingen
Perfecte locatie
Fantastisch personeel
Perfecte zuiverheid

Beschrijving van de Accomodatie Inrichting

Het Soul Surf House heeft één groot gemeenschappelijk dakterras met uitzicht op de golven en zijn surfers. Met 4 kamers bieden wij plaats aan maximaal 15 personen, zodat er genoeg ruimte is voor iedereen.

Ons surfhuis ligt aan het strand van Anza, een charmant vissersdorpje dat bekend staat om zijn eten en gastvrijheid. En het allerbelangrijkste: surfstranden van wereldklasse liggen direct voor de deur. Vlekkeloze rechtergolven, prachtige stranden en lokale Marokkaanse avonturen liggen allemaal op slechts een steenworp afstand, dus van surfers tot reizigers, van digitale nomaden tot gezinnen: er is hier voor elk wat wils.

Wij beschikken over supersnel internet waardoor u ook op ons terras kunt werken. Geniet van onze ligstoelen om bij te zonnen of om 's nachts naar de prachtige sterrenhemel te kijken. Gasten van over de hele wereld delen biertjes op het terras en genieten van onze heerlijke BBQ. Eén keer per week kijken we naar surffilms op het grote scherm.

Beleid en voorwaarde van Soul Camp:

Annuleringsvoorwaarden: 3 dagen voor aankomst.

Inchecken tussen 13.00 en 23.00 uur
Uitchecken vóór 12.00 uur

Betaling bij aankomst met contant geld, creditcard en pinpas
Btw inbegrepen
Ontbijt niet inbegrepen

Algemeen:
24 uur receptie.
Dit zijn de boekingsvoorwaarden voor een vakantie geboekt bij Soul Surf Camp Almugar Surf and Yoga in Marokko en Pure Travel GmbH. Lees aandachtig. Soul Surf Camp Almugar Surf & Yoga House Marokko wordt hier weergegeven als “Soul Surf Camp”. U als persoon die op vakantie komt, wordt genoemd als koper/boeker/huurder
Vakantiecontract

Je contract is gesloten met Pure Travel GmbH, opgericht en gevestigd in Zürich, Zwitserland, en het Soul Surf Camp Almugar Surf & Yoga-huis. Pure Travel GmbH is het agentschap voor “Soul Surf Camp Almugar Surf House Marokko. Plaats van jurisdictie is Zwitserland. Pure Travel GmbH is het bedrijf dat alle boekingen en organisatorische zaken voor Soul Surf Camp Almugar Surf House afhandelt. “Soul Surf Camp” is de bezoeklocatie voor uw vakantie. Onder de naam “Soul Surf Camp” behoren daar verschillende locaties bij.

Op het moment van de boeking stuurt het kantoorteam een ​​bevestigingsmail met een link naar onze boekingsmodule. Daarin vragen wij om persoonlijke gegevens en reisinformatie om uw vakantie te organiseren. Door het accepteren van de algemene voorwaarden gaat de klant akkoord met de boeking. De boeking gaat dan van “in behandeling” naar “bevestigd”. Zonder aanvaarding van de algemene voorwaarden binnen 5 dagen is een boeking niet bevestigd en houden wij de kamer niet beschikbaar. Onze reguliere voorwaarden zijn van toepassing. Indien er een groepsboeking wordt gemaakt, verwachten wij dat de groepsleider bevoegd is om namens de overige groepsleden te tekenen. De hoofdboeker is verantwoordelijk voor de gehele vakantiekosten en voor de annulering/wijziging van de boeking. Wij behouden ons het recht voor om de acceptatie van een boeking zonder absolute discretie te kunnen weigeren.
Prijzen

Alle prijzen op onze homepage zijn weergegeven in EUR en vermeld per persoon/verblijf van 7 nachten, tenzij anders vermeld. Wij behouden ons het recht voor om de prijzen vóór uw aankomst te kunnen wijzigen/aanpassen. Zodra een boeking is gemaakt, kunnen kortingen niet met terugwerkende kracht worden toegepast.
Betaling

Om de reservering te behouden, moeten de betalingen binnen 5 dagen na bevestiging van de boeking worden voldaan. Bij aankomst binnen 42 dagen wordt gevraagd 100% van het totaalbedrag van de boeking te betalen. Bij aankomst later dan 42 dagen wordt gevraagd om een ​​aanbetaling van 25% te betalen binnen 5 dagen na de bevestiging van de boeking en 75% 42 dagen voor aankomst. De aanbetaling van 25% is niet-restitueerbaar. Afhankelijk van promoties of speciale gelegenheden behouden wij ons het recht voor om een ​​aanbetaling van 100% te vragen om de boeking te behouden.

Betalingen kunnen worden geaccepteerd zoals vermeld in de link van onze boekingsmodule. Wij accepteren bankoverschrijvingen naar onze bankrekening in EUR of CHF en wij accepteren betalingen betaald via creditcard in EUR (VISA/MASTERCARD) voor uw vakantieboeking.

Soul Surf Camp garandeert boekingen alleen bij volledige betaling. Bij overmaking van een aanbetaling van 25% van het totaalbedrag garanderen wij de boeking tot 6 weken voor aankomstdatum. Om de boeking 100% te garanderen, vereist Soul Surf Camp de volledige betaling 6 weken vóór de aankomstdatum.

Boekingen worden alleen bevestigd en bewaard als aan de voorwaarden is voldaan door de “koper”. Voor het overige behouden wij ons het recht voor om andere boekingen aan te nemen.
Annuleringen

Mocht u onverhoopt uw ​​vakantie moeten annuleren, dan verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen. Het annuleringsoverzicht vindt u hierboven. De aanbetaling van 25% is niet-restitueerbaar.

Annulering meer dan 6 weken voor aankomst – verlies van 25% van de vakantie (aanbetaling)

Annulering minder dan 6 weken voor aankomst – 75% van de vakantie + aanbetaling

Bij mededeling van opzegging behouden wij ons het recht voor om de opdrachtgever te vervolgen via schuldaannemer of de wet. Alle kosten komen voor rekening van de opdrachtgever.

Soul Surf Camp behoudt zich onder alle omstandigheden het recht voor om de geboekte vakantie bij de klant te annuleren, maar doet dat wel met een opzegtermijn van min. 10 minuten. van 8 weken. De aanbetaling van 25% zou niet worden terugbetaald. Uitzonderingen op het tijdstip van annulering worden gemaakt in geval van “overmacht”.

Algemene terugbetaling

Soul Surf Camp restitueert volgens het annuleringsbeleid vermeld in onze algemene voorwaarden op onze homepage. Soul Surf Camp neemt geen kosten over voor gemiste vluchten/ziekte/familieoverlijden/of andere gevallen. Soul Surf Camp verwacht van elke gast dat hij een eigen reisverzekering heeft om eventuele overige zaken over te nemen. In het ongelukkige geval van een annulering voor een van de bovenstaande kan Soul Surf Camp een officiële factuur voor de verzekering opmaken.

In het geval dat gasten later aankomen of eerder vertrekken dan oorspronkelijk geboekt bij Soul Surf Camp, vergoeden wij geen enkele terugbetaling aan de klant of bieden wij geen compensatie aan. In het geval van een annulering vanwege “overmacht” zal Soul Surf Camp het betaalde bedrag voor de vakantie niet terugbetalen, maar biedt aan om een ​​officiële factuur voor de reisverzekering op te maken.

Vooraf geboekte artikelen zoals yogalessen, surfsafari, lessen en activiteiten waar om persoonlijke redenen geen gebruik van wordt gemaakt, worden op geen enkele manier terugbetaald of vervangen. Soul Surf Camp is niet verantwoordelijk voor persoonlijke verandering van gedachten of ziekte van welke gast dan ook.

In het onwaarschijnlijke geval dat yogalessen, surfsafari, lessen en activiteiten niet door kunnen gaan vanwege de verantwoordelijkheid van Soul Surf Camp, wordt de activiteit vervangen of wordt er restitutie verleend.
Surfplanken

Wanneer er schade wordt veroorzaakt aan onze surfuitrusting (board/leash/vin/wetsuit) stemt de “huurder” ermee in om de kosten van het board over te nemen met de oorspronkelijke aankoopprijs of de reparatiekosten (indien nog te repareren) bij de Almugar Surf over te nemen Winkel.

Kosten voor beschadigd Board/Leash/Fin worden alleen overgenomen als de ”Surfverzekering” (bij ons) is betaald vóór gebruik van onze apparatuur. De Surfverzekering is niet van toepassing op de schade als wij merken dat er niet zorgvuldig met ons materiaal wordt omgegaan zoals opgedragen en schade wordt toegebracht door de “huurder”.
Surfuitrusting verzekering

Wij bieden een verzekering aan voor EUR 25 per persoon voor een verblijf van 1-7 nachten, die eventuele schade aan of verlies aan onze uitrusting (surfplank/riem/vin) tijdens het surfen dekt. Bij een langer verblijf wordt de prijs van de verzekering per dag verhoogd.

De verzekering omvat het breken van planken, verlies van vinnen, gebroken lijnen, deuken/scheuren in de planken veroorzaakt door surfen in het water. De verzekering dekt geen schade die ontstaat door het op de wal zitten/staan/laten vallen van de uitrusting, de rotsen, het zand etc.
Risico

Deelname aan ons vakantieprogramma is op eigen risico. Wij verwachten op de hoogte te zijn van alle soorten allergieën en gezondheidsproblemen van onze klanten. Wij verwachten dat deelnemers aan onze surf- of yogalessen de instructies van onze surf-/yogadocenten nauwgezet opvolgen. In ieder geval van een ongeval zijn wij niet aansprakelijk. Je neemt deel aan de cursus op eigen risico. Het is uw verantwoordelijkheid om te beslissen of u over het geschikte fitnessniveau beschikt voor onze vakantiediensten.

U dient zelf een reisverzekering te hebben en bent zelf verantwoordelijk om hier voor te zorgen voordat ze arriveren. Wij aanvaarden geen enkele verantwoordelijkheid voor verlies, diefstal of schade aan personen of eigendommen tijdens uw verblijf.
Ziekte

In geval van ziekte of ongeval tijdens uw vakantie kunnen de Taghazout Villa, Villa Surya by Soul Surf Camp Almugar, Allegra Tours en Pure Travel GmbH niet aansprakelijk worden gesteld. Door een vakantie te boeken, gaat u ermee akkoord dat u als enige verantwoordelijk bent voor uw eigen gezondheid en welzijn. U erkent de nodige maatregelen te nemen om een ​​gezonde vakantie in Afrika door te brengen, zoals bijvoorbeeld lichaamshygiëne, enzovoort.

Bij ziekte en gemiste activiteiten, diensten of gebruik van faciliteiten gaat u ermee akkoord dat wij als vakantieaanbieder de schade in geen geval vergoeden.
Aansprakelijkheidsvrijstelling

Door het boeken van “Ik ontsla Soul Surf Camp Almugar van alle aansprakelijkheid, kosten en schade die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van de jacuzzi, faciliteiten, excursies en sportactiviteiten. Ik begrijp dat er onbedoelde schade kan optreden bij het gebruik van dergelijke faciliteiten en ik geef mijn toestemming om zich aan deze overeenkomstvoorwaarden te houden.” Door mijn vakantie te boeken “bevestig ik dat ik de financiële verantwoordelijkheid aanvaard voor alle kosten die verband houden met een spoedbehandeling of schade en bevestig ik dat ik de bovengenoemde aansprakelijkheidsvrijstelling aanvaard.”
Fotografie en video's

U als “koper” van onze vakantieservice gaat ermee akkoord dat wij gebruik kunnen maken van alle opnames zoals video/fotografie/andere geluidsmedia gemaakt door Soul Surf Camp of het personeel van Soul Surf Camp die tijdens uw vakantie zijn gemaakt. We kunnen het materiaal gebruiken voor onze homepage/Social Media-activiteiten of algemene advertenties.
Weer

Marokko staat bekend als een zeer warme en zonnige plaats, maar er zijn nog steeds dagen met slechte condities. In geval van slechte weersomstandigheden of slechte surfomstandigheden kunnen wij geen enkele claim jegens Soul Surf Camp/Pure Travel GmbH of onze touroperator Allegra Tours aanvaarden.
Visum & paspoort

De verantwoordelijkheid voor het bezit van een geldig paspoort en/of visum wanneer u naar Soul Surf Camp reist, ligt bij de “koper”. Zorg ervoor dat uw paspoort nog minimaal 6 maanden geldig is als u het land binnenkomt. Zorg ervoor dat u onze visumbeperkingen ruim van tevoren controleert.
Excursies

Excursies aangeboden door Soul Surf Camp/Allegra Tours/Pure Travel GmbH die vooraf zijn geboekt en betaald, kunnen niet worden gerestitueerd. Er vindt alleen restitutie plaats als Soul Surf Camp door onze eigen schuld niet in staat is deze te organiseren.
Privacybeleid

Soul Surf Camp en Pure Travel GmbH zullen uw persoonlijke gegevens alleen gebruiken voor het leveren van de reserveringsservice en om de eindgebruikerservaring te verbeteren. Wij zullen alles doen wat binnen onze macht ligt om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te garanderen en zullen uw persoonlijke gegevens nooit aan derden doorgeven of u marketing- of promotiemateriaal sturen tenzij u zich daarvoor heeft aangemeld. Onze boekingsmachine-aanbieder zorgt er tevens voor dat uw gegevens niet aan derden worden doorgegeven, maar worden gebruikt voor interne verbetering van het systeem. Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief en het loyaliteitsprogramma, stuurt Soul Surf Camp u tweewekelijks updates.
Verbruiksbetaling ter plaatse

Extra's kan de klant op locatie consumeren. Extra's zijn zaken die op locatie voor de klant worden gekocht of geregeld. Deze extra's kunnen aan het einde van de vakantie contant worden betaald in Dirham of EUR of met een kaart (Visa of Mastercard). Kaartbetalingen via onze pinautomaat worden afgerekend in Dirham. Onze wisselkoers is constant 1 EUR = 11 DH. (Auto-translated from original language)

Beoordelingen

9.4
Fantastisch
12 Beoordelingen
 • Beveiliging
  9
 • Plaats
  9
 • Personeel
  9.6
 • sfeer
  9.8
 • Properheid
  9.2
 • Waarde voor uw geld
  9.8
 • Faciliteiten
  9.2

Controleer de beschikbaarheid

Inchecken
Uitchecken
Gasten

Plaats

Nieuwste Recensies

4.9
Klassement
25-3-2024
You get what you pay for. As well they are always pushing you to pay more. Like offering rides than saying have to pay for it
toon meer
Mannelijk, 25-30
9.1
Fantastisch
29-11-2023
The hostel is nice and clean and aims to surfers with close proximity to the beach. It is actually not so close to Agadir that one can easily take the red taxis. Only the white ones go there. Everything was good except for the bunk beds. They are from chip board and not connected to the walls (screws). Some protecting boards for the upper beds were already missing and the ladders are not fixed to the bed but are just leant against them. Felt all night as if the bed might just break down.
toon meer
Vrouwelijk, 31-40
9.7
Fantastisch
09-10-2023
The staff was super helpful,breakfast Delicious. Soul Camp was a great place to stay not because of a location but because of a hostel staff which makes me feel like at home.
toon meer
Mannelijk, 31-40

Faciliteiten

 • Gratis

  • Gratis ontbijt‎
  • Gratis parkeergelegenheid
  • Gratis WiFi
  • Gratis internettoegang
 • Algemeen

  • BBQ
  • Warme Douches
  • Koelkast
  • kabeltelevisie
  • Wasmachine
  • Rooms 4 Refugees
 • Diensten

  • Internettoegang
  • Wasserette
  • Luchthaventransfers
  • 24 uren receptie
  • Tours / Reisdesk
  • Wisselkantoor
  • Pendelbus
  • Huishouding
  • Snel in-/uitchecken
  • Late check-out
 • Eten & drinken

  • Cafe
  • Thee-en koffievoorzieningen
 • Entertainment

  • Wi-Fi

Meer hostels in Agadir