Gratis annulering Boek meer dan 2 dagen vooruit voor gratis annulering.

geen rating
0 Beoordelingen
Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Beschrijving van de Accomodatie Inrichting

The Sign of Silence Hostel is een klein hostel in Kumasi. We hebben een slaapzaal met 4 bedden en twee tweepersoonskamers. In het hostel kun je niet alleen genieten van een rustig verblijf, maar heb je ook de mogelijkheid om dove jongeren te ondersteunen en ermee in contact te komen.

Het hostel maakt deel uit van het werkgelegenheids- en opleidingscentrum voor doven. Hier leiden wij slechthorenden op tot zelfstandigheid met toepasbare vaardigheden als naaien, timmeren, kapperszaken, horeca en hard- en softwarereparatie. Alle winsten van het hostel gaan naar het centrum.

Tijdens je verblijf krijg je de kans om gebarentaal te leren, een kralenworkshop te krijgen van een van onze dove stagiaires of nieuwe kleding te laten maken door onze naaiklas.

Beleid en voorwaarde van Sign of Silence Hostel:

Annuleringsvoorwaarden: 1 dag voor aankomst. In geval van een late annulering of no-show wordt de eerste nacht van uw verblijf in rekening gebracht.

Inchecken tussen 16.00 en 23.00 uur
Uitchecken vóór 11.00 uur

Betaling bij aankomst contant / mobiel geld
Belastingen niet inbegrepen (het tarief van 21% wordt toegevoegd.)
Inclusief ontbijt

Algemeen:
24 uur receptie.
Geen avondklok
Er zijn geen kinderen toegestaan ​​in de slaapzaal, tenzij u de hele kamer huurt. (Auto-translated from original language)

Controleer de beschikbaarheid

Inchecken
Uitchecken
Gasten

Plaats

Faciliteiten