Gratis WiFi

Tirthan Apple Bite Huts and Camps

Gratis annulering Boek meer dan 4 dagen vooruit voor gratis annulering.

geen rating
0 Beoordelingen
Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Beschrijving van de Accomodatie Inrichting

Tirthan Apple Bite Huts & Camp, ligt vlakbij de rivier de Tirthan in de rustige uitlopers van de Himalaya in Jibhi, Tirthan Valley, Banjar, een heuvelstation gelegen in de bergen nabij het oostelijke uiteinde van de Kullu-vallei, in de Indiase deelstaat Himachal Pradesh, In de buurt van het Great Himalayan National Park (GHNP).

Als avontuurlijke reis trekt Tirthan Valley toeristen van over de hele wereld. Je kunt de natuur zien, haar ware schoonheid bewonderen en dag na dag doorbrengen in dit paradijs op aarde.

Te midden van hoge deodarbomen en appelboomgaarden is de pure schoonheid van de plaats en de omgeving adembenemend genoeg. Te midden van zulke weelderige groene heuvelachtige terreinen, een adembenemende topografie en mistige bergen, ontstaat Apple Bite Huts & Camp, het paradijs van de natuur.

Elk van onze Mud Huts is zorgvuldig ontworpen, vervaardigd en ingericht om ervoor te zorgen dat u een verleidelijke smaak krijgt van de Himachal-gastvrijheid, de warmte van onze levendige cultuur en de rust van onze ongerepte omgeving.

Het huisje ligt in een landschap van 2 hectare en wordt omgeven door weelderig groen gazon, appelboomgaarden, bezaaid met trossen kleurrijk geurende bloemen. Door de groene spreiding van de tuin loopt de natuurlijke beek die rustig stroomt in harmonie met de rustige omgeving.

Met seizoensbloemen en interessant weelderig groen kunt u heerlijk loungen in dit serene landschap.

Belangrijke aantekeningen:

Annuleringsvoorwaarden: 72 uur voor aankomst. Bij een late annulering of no-show wordt de eerste nacht van uw verblijf in rekening gebracht.
Inchecken van 12.00 uur tot 18.00 uur.
Uitchecken tussen 08:00 en 11:00 uur.
Betaling bij aankomst contant.
Belastingen niet inbegrepen - 12%
Ontbijt niet inbegrepen.
Geen avondklok.


(Auto-translated from original language)

Controleer de beschikbaarheid

Inchecken
Uitchecken
Gasten

Plaats

Faciliteiten

 • Gratis

  • Gratis parkeergelegenheid
  • Gratis WiFi
 • Algemeen

  • Gemeenschappelijke kamer
  • Ontbijt niet inbegrepen
 • Eten & drinken

  • Maaltijden verkrijgbaar
  • Cafe

Meer hostels in Jibhi