XiaoGang Soul Habitat Surf Club

Gratis annulering Boek meer dan 2 dagen vooruit voor gratis annulering.

geen rating
0 Beoordelingen
Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Beschrijving van de Accomodatie Inrichting

XiaoGang Soul Habitat Surf Club, een herberg met Tibetaanse kenmerken op het eiland Hainan, ligt naast de internationale toeristische weg in Houcheng Village, Liji Town, Wanning City, op 10 kilometer afstand van de toeristische weg, en handig vervoer. Het ligt op ongeveer 9 kilometer afstand van het hogesnelheidstreinstation rond het eiland-Shenzhou Station.

De kamerfaciliteiten zijn compleet, 100M breedband draadloze WiFi-dekking, elke kamer is uitgerust met onafhankelijke airconditioning en 24 uur per dag warm water. Binnen is een grote binnenplaats ingericht. Op de binnenplaats spelen we KTV in de open lucht en zingen we samen. Iedereen van ons kan hier een superzanger zijn. We spelen samen bordspellen (Poker Weerwolf, UNO, wie is undercover, waarheid of durven, poker, Mahjong.) Ieder van ons kan een sfeerschepper zijn, en we kunnen ook samen zitten en chatten met vrienden van over de hele wereld, deel verhalen, deel onze eigen levenservaringen en onze eigen reisverhalen.

Voor fietsliefhebbers ligt Xiaogang Post naast de Hainan International Tourism Highway. Of het nu van Sanya tot het Shenzhou-schiereiland of van Boao tot Xiaogang Post is, fietsers kunnen de charme van de Wanning International Tourism Highway waarderen. Van Boao naar Xiaogang Yizhan (Shenzhou Feideng Station), is het raadzaam om van Boao naar Hele Town te gaan, vervolgens naar de haven van Gangbei en vervolgens naar Dahuajiao, en verder te fietsen langs de toeristische weg, waarbij u afwisselend de Spring Garden Sea en de Baoding Sea passeert . Wuchanghai, Sun River Bridge, Dongao Wetland, nadat Chengling was overgedragen aan Xiaogang Post House; van Sanya naar Xiaogang Post House wordt aanbevolen om National Highway 223 van Sanya naar Lingshui te nemen en vervolgens naar Xinglong, en verder te gaan langs Xingmei Avenue. Wanneer u aankomt in Shimei Bay, kunt u de Hainan Bookstore (Phoenix Jiuli Bookstore) bezoeken en langs de toeristische weg van Shimei Bay ongeveer acht kilometer naar Xiaogang Post. Voor zelfrijdende toeristen heeft Xiaogang Inn een gratis parkeerplaats met grote ruimte.

'S Avonds kookt de eigenaar op elk gewenst moment willekeurig voor de wandelaars, en de vrienden koken het diner, en het is ook de Sichuan-keuken waar iedereen van houdt. Je voelt hier de pittige Sichuan-smaak. Wan Ning Xiao Gang Guest House verwelkomt backpackers, fietsliefhebbers en vrienden die alleen reizen van harte. Als je komt, hebben we een verhaal!

*** Beleid en voorwaarden van het onroerend goed:
1. Annuleringsbeleid: minimaal 1 dag van tevoren annuleren, anders moet u het saldo voor de eerste nacht betalen als toeslag voor late annulering/no-show.
2. Inchecken vanaf 14:00 uur.
3. Uitchecken vóór 12.00 uur.
4. Betaling bij aankomst contant en mobiel.
5. Belastingen inbegrepen.
6. Ontbijt niet inbegrepen.
7. Niet roken in de kamer, we hebben een rookruimte.
8. Receptie 24 uur per dag geopend.
(Auto-translated from original language)

Controleer de beschikbaarheid

Inchecken
Uitchecken
Gasten

Plaats

Faciliteiten