Gratis WiFi

My Mate’s Place Gili Air

Gratis annulering Boek meer dan 4 dagen vooruit voor gratis annulering.

9.0
Fantastisch
40 Beoordelingen
Perfecte locatie
Fantastisch personeel
Perfecte zuiverheid

Beschrijving van de Accomodatie Inrichting

Gili Air biedt de perfecte balans tussen rustige ontspanning, geweldige restaurants, spannende activiteiten en geweldige accommodatiemogelijkheden.

Omdat we onlangs het beheer van deze locatie hebben overgenomen, bouwen we momenteel een nieuw zwembad- en restaurant-/bargedeelte aan de strandzijde. We verwachten dat de bouw vóór Kerstmis 2023 klaar zal zijn

De foto's van strandbars zijn onze directe buren en bieden gemakkelijke toegang om van deze prachtige kant van het eiland te genieten, terwijl we onze gemeenschappelijke ruimtes op het MMP-niveau brengen dat hoort bij ons andere Gili T-hostel

Zoals altijd GRATIS Bier bij aankomst!!

Aan de westkant van Gili Air vindt u een aantrekkelijke mix van luxe, ontspanning en uitmuntende service voor een unieke paradijselijke ervaring. My Mate's Place Gili Air biedt 20 comfortabele, onlangs gerenoveerde kamers, nabijgelegen duikscholen en restaurants en een locatie aan het strand

Als u op zoek bent naar een afgelegen tropisch eiland, wacht het paradijs op My Mate's Place Gili Air.

Voorwaarden:
Annulering

Annuleringen die vóór 3 dagen voor de incheckdatum worden gedaan, kunnen kosteloos worden geannuleerd.


Check in

Geboekte kamers worden vastgehouden voor inchecken tot 18:00 uur op de geplande incheckdatum, tenzij een late aankomst is afgesproken, waarna de boeking(en) als geannuleerd/no-show worden beschouwd en My Mate's Place Gili Air heeft het recht de geboekte kamer(s) voor de resterende verblijfsdata vrij te geven aan andere gasten.

Er wordt geen restitutie verleend voor de geannuleerde/no-show boeking(en).

De vroegste inchecktijd: 12:00 uur

Uitchecken

De laatste uitchecktijd: 11:00 uur

Bagageopslag is alleen beschikbaar voor gasten die momenteel in het hostel verblijven, waar ze hun bagage of andere persoonlijke bezittingen kunnen opslaan voor het inchecken of na het uitchecken. U maakt op eigen risico gebruik van de bagageopslag.

My Mate's Place Gili Air is niet verantwoordelijk voor verlies of schade aan bagage of persoonlijke bezittingen.

Schade

U bent aansprakelijk voor eventuele schade, hoe dan ook veroorzaakt aan de toegewezen kamer(s) of aan de eigendommen van het hostel, veroorzaakt door u of door personen in uw gezelschap (al dan niet in het hotel verblijvend) tijdens uw verblijf.

My Mate's Place Gili Air behoudt zich het recht voor om uw creditcard- en/of debetkaartgegevens te behouden en bedragen in rekening te brengen of te debiteren die zij naar eigen goeddunken passend acht op de genoemde kaart(en) om het verlies, de schade te compenseren of goed te maken. , kosten of uitgaven die als gevolg daarvan zijn opgelopen of geleden.

My Mate's Place Gili Air behoudt zich voorts het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving een gerechtelijke procedure tegen u te starten.

Roken

Uit zorg voor al onze gasten is elke hotelkamer aangemerkt als een rookvrije kamer.

In het geval dat een gast rookt of toestaat te roken in een van onze units, wordt er bij het uitchecken een 'rookeliminatietoeslag' op de gastaccount gestort of verwerkt als een late toeslag als de overtreding wordt opgemerkt nadat de gast is uitgecheckt. .

Roken is toegestaan ​​als er asbakken aanwezig zijn.

Recht om accommodatie te weigeren

My Mate's Place Gili Air behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving accommodatie aan welke persoon dan ook te weigeren en een boeking te beëindigen zonder aansprakelijk te zijn voor enige terugbetaling of compensatie, om de volgende redenen

• De boeking is op frauduleuze wijze betaald
• De boeking is gewijzigd door iemand anders dan geautoriseerde agenten van Royal Resort Gili Air of is gewijzigd
er is mee geknoeid of onleesbaar gemaakt (in welk geval Royal Resort Gili Air zich het recht voorbehoudt om dergelijke boekingsdocumentatie te behouden)
• De persoon die incheckt kan of kan niet bewijzen dat hij/zij de persoon is die vermeld staat in de Boeking

My Mate's Place Gili Air behoudt zich verder het recht voor om u te vragen het hotel te verlaten en uw bezittingen onmiddellijk uit de kamer te verwijderen als wij, naar onze mening, van mening zijn dat u de kamer op een onverantwoorde manier hebt gebruikt of op een manier die de veiligheid van My Mate's Place Gili Air in gevaar brengen, of schade en/of schade veroorzaken aan de kamer, het hotelterrein, de andere hotelgasten, het personeel of andere personen of de reputatie van My Mate's Place Gili Air zonder enige compensatie en/of enige vergoeding aan u.

Beperking van aansprakelijkheid

My Mate's Place Gili Air is verantwoordelijk voor het ter beschikking stellen van de kamer(s) en Add-On's vermeld in de Boekingsbevestiging(en) en in overeenstemming met deze Algemene Voorwaarden.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor het niet leveren van de gecontracteerde diensten of een daarvan als gevolg van omstandigheden buiten onze controle.

My Mate's Place Gili Air is niet in een positie om de veiligheid van gasten te garanderen tegen gebeurtenissen, inclusief maar niet beperkt tot ongelukken, overlijden, natuurrampen, overstromingen, oproer, diefstal of zelfs daden van nalatigheid.

Alle activiteiten brengen inherente risico's met zich mee voor de gezondheid en veiligheid en My Mate's Place Gili Air is niet verantwoordelijk voor eventuele gebeurtenissen die verband houden met geboekte activiteiten of diensten.

My Mate's Place Gili Air is niet verantwoordelijk voor verlies of schade aan eigendommen die tijdens het verblijf van de gast in de kamer van de gast en/of het eigendom van My Mate's Place Gili Air zijn achtergelaten.

Gasten wordt geadviseerd een verzekering af te sluiten ter dekking van inperking en verlies van bagage, persoonlijke bezittingen, schade, persoonlijk letsel en geld/waardevolle bezittingen.

Taalconflict

Als er enig conflict of discrepantie bestaat tussen de Engelse tekst van deze Algemene Voorwaarden en een vertaling daarvan, prevaleert de Engelse tekst.

Anderen
Betaling bij aankomst: contant en met creditcard, maar extra kosten voor creditcardservice.
Inclusief belasting
Avondklok: geen lawaai na 23:00 uur
Openingstijden receptie: 07:00 - 21:00 uur (Auto-translated from original language)

Beoordelingen

9.0
Fantastisch
40 Beoordelingen
 • Beveiliging
  9.1
 • Plaats
  9.1
 • Personeel
  9.3
 • sfeer
  7.7
 • Properheid
  9.5
 • Waarde voor uw geld
  9.2
 • Faciliteiten
  8.4

Controleer de beschikbaarheid

Inchecken
Uitchecken
Gasten

Plaats

Nieuwste Recensies

7.4
zeer goed
16-5-2024
Very new hostel, has so much potential. We just happened to stay at a very quiet time therefore wasn’t a huge amount going on. Pool area is great to chill by and is a good social area again if more people. Dawson was amazing and made our stay 10/10, he was always trying to get people around to try and socialise in the evenings! One big negative was that one of the guys on reception did compare my body to his wife and then asked how much I weigh..being in a bikini felt uncomfortable after this!
toon meer
Vrouwelijk, 18-24
8.6
Uitstekend
13-5-2024
The power went out so facilities weren’t great but that’s not the hostels fault however the drinking water wouldn’t work so we had to buy bottled water instead. The pool is so nice and rooms are airconed and beds a super comfy, it is the other side from the doc but islands small. Staff were great, would go back
toon meer
Vrouwelijk, 18-24
10
Fantastisch
06-5-2024
Staff was amazing!! Pool was nice, as well as the rooms.
toon meer
Vrouwelijk, 18-24

Faciliteiten

 • Gratis

  • Inclusief
  • Handdoeken inbegrepen
  • Gratis WiFi
 • Algemeen

  • Fietsenstalling
  • Air conditioning
 • Diensten

  • Internettoegang
  • 24-uren beveiliging
  • Snel in-/uitchecken
  • Receptie (beperkte openingstijden)

Meer hostels in Gili Air