Gratis WiFi

Nomada Urban Beach Hostel

Gratis annulering Boek meer dan 4 dagen vooruit voor gratis annulering.

9.9
Fantastisch
132 Beoordelingen
Perfecte locatie
Fantastisch personeel
Perfecte zuiverheid

Beschrijving van de Accomodatie Inrichting

Welkom bij Nomada Hostels, de eerste hostelgroep van Puerto Rico. Onze eigendommen zijn vol charme, persoonlijkheid en cultuur met een unieke, gezellige stijl.
We bieden u verschillende manieren om van uw verblijf te genieten, inclusief maar niet beperkt tot eilandtours, wandelen in het regenwoud van El Yunque, bier- en wijnproeverijen, watersporten, boottochten, rondleidingen door het oude San Juan en nog veel meer.

VOORWAARDEN
Privacybeleid

Welkom bij Nomada Hostels. Het privacybeleid heeft betrekking op alle informatie die Nomada Urban Beach Hostel en Nomada Beach Hostel verzamelen in verband met de werking van hun website, online diensten en het inchecken van eigendommen. Het beleid omvat ook hoe verzamelde informatie wordt gebruikt en hoe gasten toegang kunnen krijgen tot verzamelde informatie en/of deze kunnen corrigeren.
Gasten hebben toegang tot onze website zonder dat persoonlijke of gevoelige informatie wordt vrijgegeven. Nomada Hostels verzamelt alleen persoonlijke informatie van gasten na het invullen van online formulieren, inclusief maar niet beperkt tot boekingen, contact met ons op, feedback en alle sociale mediawebsites die verband houden met Nomada Hostels. Nomada Hostels is niet verantwoordelijk voor de veiligheid van vrijgegeven informatie.

Reserveringen

Reserveringen voor Nomada Hostels kunnen rechtstreeks via onze website en/of een website van een derde partij, zoals Booking.com, Expedia, Hostelworld en Airbnb, worden geboekt. Deze sites vereisen het vrijgeven van persoonlijke informatie, waaronder voor- en achternaam, volledig factuur-/thuisadres, e-mailadres en contactnummer. Deze sites hanteren hun eigen privacybeleid, dat geen verband houdt met Nomada Hostels.
Voor elke reservering zijn een geldig, door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto (rijbewijs en/of paspoort) en een gangbare creditcard (Visa, Mastercard, Amex, Discover) vereist. Prepaidkaarten of contant geld worden niet geaccepteerd. Geen uitzonderingen.
Voor elke reservering is een borg vereist. Deze kan worden gebruikt voor, maar niet beperkt tot, schade en/of openstaande kamerkosten.
$ 75 voor privékamers
$ 50 voor slaapzalen
De borg wordt op de dag van uitchecken vrijgegeven, op voorwaarde dat geen van de bovenstaande punten van toepassing is. Afhankelijk van uw financiële instelling kan het zeven tot tien dagen duren voordat de borgsom wordt gepost.

Garantiebeleid

Gasten van Nomada Hostels zijn verzekerd van de kamer, diensten en voorzieningen die via onze website worden geadverteerd en geboekt. Dit geldt niet voor diensten of voorzieningen die worden geadverteerd door websites van derden.
Kinderen
Nomada Hostels zijn uitsluitend bestemd voor volwassenen. Niemand onder de 18 jaar wordt toegelaten. Er zijn geen uitzonderingen van toepassing.
Huisdieren
Bij Nomada Hostels zijn huisdieren niet toegestaan.
Annuleringen

Restitueerbare tarieven:

Een reservering kan tot 72 uur van tevoren zonder kosten worden geannuleerd als deze uitsluitend tegen onze restitueerbare kamerprijs is geboekt.
Annuleringen buiten het 72-uursvenster zijn niet-restitueerbaar.
Elke nieuwe datum binnen 72 uur na aankomst kost USD 15 voor de slaapzalen en USD 25 voor de privékamers.
Als een gast de informatie van een reservering wil bewerken, neem dan contact op met Nomada Hostels via e-mail met uw reserveringsnummer in de onderwerpregel, of bel ons rechtstreeks op 787.470.2328.

Niet-restitueerbare tarieven:

Voor elke reservering die is gemaakt onder het niet-restitueerbare tarief van Nomada, wordt geen enkele restitutie aangeboden. Er zijn geen uitzonderingen van toepassing.
Voor reserveringen gemaakt via websites van derden, waaronder maar niet beperkt tot Booking.com, Expedia, Hostelworld en Airbnb, gelden hun eigen annuleringskosten en beleid. Dit annuleringsbeleid heeft geen enkele relatie met Nomada Hostels. Er worden geen kosten gedeeld.

Groepen van 10+

Voor groepen ouder dan 10 is een aanbetaling van 50% van de totale reservering vereist. Het resterende saldo wordt 45 dagen vóór de aankomstdatum in rekening gebracht op de creditcard die bij ons geregistreerd is.
Groepsannuleringen
Groepsreserveringen die vóór 45 dagen vóór de aankomstdatum worden geannuleerd, worden gehonoreerd met een terugbetaling van 25% van de eerste aanbetaling. 50% van de totale reservering is na de periode van 45 dagen niet-restitueerbaar. Annuleringen die 30 dagen vóór de aankomstdatum worden gedaan, worden niet gerestitueerd.

Geen show

Mocht(en) een gast(en) er niet in slagen om hun reservering te bereiken, dan behoudt Nomada zich het recht voor om de volledige reserveringskosten in rekening te brengen op de creditcard die bij ons bekend is.

Parkeren

Een parkeerplaats is niet gegarandeerd. Gasten worden aangemoedigd om in de omgeving te parkeren en de lokale straatwetten en -codes te volgen.
Zelf inchecken
Nomada Hostels zijn een accommodatie waar u zelf kunt inchecken.
De inchecktijden beginnen om 15.00 uur en u kunt op elk moment na 15.00 uur inchecken. Als u vóór 15.00 uur arriveert, kunt u uw bagage afgeven voor opslag.
Gasten zijn verplicht om de gastenovereenkomst en de documenten over het COVID-19-protocol uiterlijk om 15.00 uur op de dag van aankomst in te vullen. Op de dag van aankomst zullen wij u na ontvangst van deze ingevulde documenten uw kamerinformatie en toegangscodes bezorgen via sms en e-mail. Zorg ervoor dat uw contactgegevens up-to-date zijn, zodat onze berichten u kunnen bereiken! Ons vriendelijke personeel is tijdens kantooruren aanwezig en als wij er niet zijn, kunt u ons altijd bellen.

Late aankomst
Als u de documenten niet vóór 15.00 uur op de dag van aankomst invult, wordt er $ 25 dollar in rekening gebracht.
Als je tussen 22.00 uur en 08.00 uur arriveert, wordt dit beschouwd als een late aankomst. Er wordt een toeslag van $ 25 aan je reservering toegevoegd. Ons personeel is gevoelig voor de behoeften van reizigers en is bereid om van geval tot geval rekening te houden met late aankomsten. Breng Nomada Hostels onmiddellijk op de hoogte van gewijzigde reistijden die van invloed zijn op uw aankomsttijd. Voor aankomst in de vroege ochtend wordt het volledige dagtarief in rekening gebracht, aangezien dit wordt beschouwd als inchecken op de vorige dag.

Zelf uitchecken
Uitchecken is 11.00 uur.

Gasten dienen de accommodatie uiterlijk om 11.00 uur te verlaten.
Verzoeken voor laat uitchecken zijn mogelijk tot 13.30 uur en zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid.
De kosten voor laat uitchecken bedragen USD 15 voor slaapzalen en USD 20 voor privékamers.
Mocht(en) een gast(en) vóór de oorspronkelijke reserveringsdatum moeten uitchecken, dan is/zijn zij nog steeds verantwoordelijk voor het resterende saldo van de oorspronkelijk geboekte data.
Niet-naleving
Indien een gast(en) wordt gevraagd om Nomada Hostels eerder te verlaten dan de voltooiing van de reservering vanwege het niet naleven van de regels van het hostel, federale of staatswetten, of bedreigingen jegens andere hostelgasten en/of eigendommen, wordt geen restitutie van eventuele gelden aangeboden. al betaald.
Nomada Hostels behoudt zich het recht voor om de geregistreerde creditcard te gebruiken voor eventuele schade aan eigendommen. Gasten worden op de hoogte gesteld van eventuele kosten voor materiële schade via de contactgegevens die bij de eerste reservering zijn vermeld.
Regels en voorschriften
Nomada Hostels streeft ernaar een leuke en veilige omgeving te creëren voor alle gasten en de omliggende buurt. Om de veiligheid en privacy van de gasten te garanderen, zijn alle gemeenschappelijke ruimtes van Nomada Hostel onderworpen aan de volgende regels en voorschriften:
Nomada Hostels houdt rekening met alle gasten en hanteert rustige uren van 22.00 uur tot 08.00 uur in alle gemeenschappelijke ruimtes.
Nomada Hostels verbiedt ten strengste het gebruik van illegale drugs en verbiedt alcoholgebruik door minderjarigen. Het nuttigen van alcoholische dranken door meerderjarigen is toegestaan.
Het gebruik van tabaksproducten is alleen toegestaan ​​in de daarvoor bestemde ruimtes.
Nomada Hostels behoudt zich het recht voor om de toegang te beperken tot gasten die strijdlustig gedrag of symptomen van intoxicatie vertonen. Niet-naleving kan ertoe leiden dat u wordt gevraagd te vertrekken zonder restitutie.
Niet-geregistreerde gasten
Bezoekers mogen niet voorbij de lobby komen. Voor geregistreerde gasten wordt een toeslag van $ 40 in rekening gebracht voor elke externe partij die gebruikmaakt van de voorzieningen. Het gezelschap wordt gevraagd de accommodatie te verlaten.

Gedrag
Seksuele activiteit is ten strengste verboden in de gedeelde slaapzalen en/of gemeenschappelijke ruimtes. Wij behouden ons het recht voor om bij niet-naleving de reservering onmiddellijk en zonder restitutie te herroepen.

Neem contact met ons op
Nomada Urban Beach Hostel vraagt ​​dat er geen persoonlijk identificeerbare of gevoelige informatie wordt verstrekt via de ‘neem contact met ons op’-link, en is niet verantwoordelijk voor de veiligheid van informatie die op die manier wordt verstrekt. Als u op enig moment de informatie van een reservering wilt bewerken die geen verband houdt met de datum, het kamertype of het aantal gasten, neem dan contact met ons op via info@nomadahostel.com en vermeld het reserveringsnummer in de e-mail. (Auto-translated from original language)

Beoordelingen

9.9
Fantastisch
132 Beoordelingen
 • Beveiliging
  10
 • Plaats
  10
 • Personeel
  10
 • sfeer
  9.5
 • Properheid
  10
 • Waarde voor uw geld
  10
 • Faciliteiten
  10

Controleer de beschikbaarheid

Inchecken
Uitchecken
Gasten

Plaats

Nieuwste Recensies

10
Fantastisch
18-8-2019
It was the best time ever. First time I stayed in a hostel and it was a great introduction! Will be back
toon meer
Vrouwelijk, 18-24
10
Fantastisch
27-12-2018
Perfect stay! Would book it again
toon meer
Vrouwelijk, 25-30
10
Fantastisch
10-3-2024
I feel like I really lucked out. I had overbooked myself at the other Nomada and was moved over to this one. The facilities had a pool, a clean kitchen a fantastic staff very clean bathrooms, and dorm rooms. I can’t say enough good things. The location is close to the airport too.
toon meer
Mannelijk, 41+

Faciliteiten

 • Gratis

  • Inclusief
  • Gratis WiFi
 • Algemeen

  • Kluisjes
  • Gemeenschappelijke kamer
  • Ontbijt niet inbegrepen
  • Air conditioning
  • Keuken
  • Buitenterras
  • Telefoonkaarten
 • Diensten

  • Bagage-opslag
  • Late check-out
  • Receptie (beperkte openingstijden)
 • Eten & drinken

  • Thee-en koffievoorzieningen

Meer hostels in San Juan