Wij zijn dol op dit hostel! Ze verdienen een dikke pluim voor consequent hoge klantenbeoordelingen en uitstekende scores voor kwaliteit.
Gratis WiFi

EastSeven Berlin Hostel

Gratis annulering Boek meer dan 4 dagen vooruit voor gratis annulering.

9.8
Fantastisch
7490 Beoordelingen
Perfecte locatie
Fantastisch personeel
Perfecte zuiverheid

Beschrijving van de Accomodatie Inrichting

Wederom hebben jullie ons als `Beste Hostel in Duitsland? in januari 2010 uitgekozen-Dankjewel!

In tegenstelling tot grote hostel-ketens, heeft het EastSeven Berlin Hostel een relaxte atmosfeer waar je gemakkelijk een babbeltje met de receptionisten kan maken en andere reizigers kunt leren kennen in de lounge, keuken en tuin. Geniet van de heerlijke verse italiaanse koffie of een duits biertje met de andere gasten, log in op het gratis WIFI-internet of luister naar je eigen mp3-speler op onze geluidsinstallatie.

Jaarlijkse Hostelworld Awards:

2010 'Beste Hostel Duitsland 2009'
2009 'Beste Hostel Duitsland 2008'
2008 Wereldwijd 'Top 10 Hostel 2007'
2007 Wereldwijd 'Top 10 Hostel 2006'
2006 Wereldwijd 'schoonste Hostel 2005'

en:
Mei 2009 - Top 10 Hostel
Maart 2008 - Top 10 Hostel
Nov 2007 - Top 10 Hostel
Jan 2006 - Top 10 Hostel
Dec 2005 - Top 10 Hostel
Nov 2005 - Top 10 Hostel
Jun 2005 - Top 10 Hostel

Lonely Planet:
Dit vriendelijke, familiare en gezellige hostel heeft een perfecte locatie, vlakbij veel leuke kroegen, caf?s, restaurants en het U-bahn station(Senefelder Platz). Omdat het hostel klein is onstaat er meteen een relaxte sfeer waar culturele- en taal- grenzen sneller verdwijnen als sneeuw voor de zon. De huizelijke keuken (m?t afwasmachine!), retro lounge en idyllische tuin zijn perfekte plekken voor een conversatie. De meerbedkamers en priv? kamers zijn geschilderd in frisse kleuren en voorzien van houten bedden.

Let?s go:
Hip hostel in een rustige straat in Prenzlauer Berg. Van het stijlvolle dekor tot aan de Italiaanse koffie is het EastSeven onverslaanbaar. Groepen die hun vrijgezellenfeest willen vieren worden niet tot het hostel toegelaten. Er zijn gratis rondleidingen. Een grote keuken en een tuin met picknick tafels, dragen ertoe bij dat dit hostel een uitstekende locatie is voor de backpacker.

Rick Steve`s:
Het EastSeven Hostel, geopend in 2005, heeft de beste goedkope bedden in Prenzlauer Berg. Het is eenvoudig en modern ingericht, met alle voorzieningen die een hostel hoort te bieden en zelfs meer: een uitnodigende lounge, goed ingerichte keuken, kluisjes, tuin en fietsverhuur. Kinderen zijn welkom. Relaxte mensen van alle leeftijden voelen zich hier op hun gemak.

Makkelijk bereikbaar van alle vliegvelden en stations (U2-Senefelder Platz) gelegen in het hartje van het centrum van Berlijn- omgeven door caf?s, restaurants, theater, nachtleven en natuurlijk een boel leuke winkeltjes (kastanienallee, kollwitzplatz etc.). De belangrijkste bezienswaardigheden (het museum-eiland, Alexander Platz,de televisietoren) zijn op loopafstand.

Het is de ideale locatie voor reizigers die op zoek zijn naar de ware aard van Berlijn. Ontspan in onze prachtige tuin na een wandeling door het bruizende Prenzlauer Berg en Mitte. EastSeven is h?t onafhankelijke en comfortabele hostel in het centrum van Berlijn. Centraal gelegen, tussen de drukte van Mitte (de centrale wijk van Berlijn) en het charmante Prenzlauer Berg, biedt het EastSeven Hostel het beste van Berlijn. Omgeven door winkeltjes, kroegjes, restaurants, clubs, hoef je het niet ver te zoeken. Alles wat je nodig hebt is binnen loopafstand. Zoals ook Alexanderplatz, het hart van Berlijn, en de beroemde rommelmarkt in Mauer Park.
Ontspan, na een heerlijke wandeling door de bruisende wijken Prenzlauer Berg en Mitte, in onze rustige tuin. Ons engelssprekende personeel voorziet je graag van plattegronden, informatie en tips waar je heen moet gaan. Rondleidingen vertrekken twee keer per dag van het hostel. Ook kun je bij ons een fiets huren en je eigen route door de stad uitstippelen.

We hebben een boel verschillende priv? kamers (1 persoons, 2-, 3- en 4 persoons) maar ook kleine slaapzalen (max. 8 personen)!!
Ruime badkamers met sterke & hete douches 24h, zijn te vinden op elke verdieping. De grote keuken en onze lounge zijn te vinden in het gezellige tuinhuis.

Wij bieden:

- Gratis vouchers voor ontbijt etc. in de buurt van het hostel
- Gratis lakens
- Gratis rondleidingen
- Gratis plattegrond
- Gratis gebruik van de keuken
- Gratis wifi in de kamers en in de lounge
- Gratis baggage-opslag
- Gratis kluisjes in de kamers
- Gratis hete douches, 24h
- Wasserette service
- Fietsverhuur
- mooie tuin/ BBQ mogelijkheid
- heerlijke lounge (24h)
- grote keuken voor eigen gebruik (24h)
- Italiaanse koffie en andere heerlijke drankjes

- 24 uur per dag geopend met deurcode
- receptie: 7h00 - 24h00
- check-in 15h00 - 24h00
- vroege check ins kunnen hun baggage bij ons onderbrengen
- late check-out 12h00 ?s middags

Let op:
- Geen vrijgezellen-feestjes of iets van dien aard.
- Als je met meer dan 8 personen wil komen (groep), moet je eerst bij het hostel navragen of dit kan voordat je boekt!!!

We accepteren ook Visa en Master, maar we rekenen hiervoor een klein bedrag extra.
Normaal gesproken hebben we bedden vrij voor ?walk ins`.

We kijken er naar uit je in Berlijn te mogen verwelkomen!!

Beoordelingen

9.8
Fantastisch
7490 Beoordelingen
  • Beveiliging
    9.9
  • Plaats
    9.6
  • Personeel
    10
  • sfeer
    9.9
  • Properheid
    9.8
  • Waarde voor uw geld
    9.8
  • Faciliteiten
    9.8

Controleer de beschikbaarheid

Inchecken
Uitchecken
Gasten

Plaats

Nieuwste Recensies

9.7
Fantastisch
12-2-2024
Staff is very friendly and helpful, the hostel has a group chat for all guests where they share details about every evening activity. Morning snack is provided (aka small breakfast of cereals, milk and coffee) as well as FREE family dinner once every few days. Location is great, plenty of clean bathrooms and toilets, rooms are spacious and clean. All very much worth the money!
toon meer
Vrouwelijk, 18-24
9.1
Fantastisch
29-10-2023
gezellig, heel sociaal, leuke activiteiten in de avond, ook de buurt is een aanrader
toon meer
Vrouwelijk, 18-24
9.1
Fantastisch
09-10-2023
I was there to have 1 night rest and leave again the next day turned out the matras was hard as a rock and the pillow not supporting at all which left me with a neck injury for about 3 days. Everything else is really good about the hostel Altough the social dynamics can be a bit in your face if you're not planning to connect with people All in all great experience
toon meer
Mannelijk, 31-40

Faciliteiten

  • Gratis

    • Inclusief
    • Gratis kaarten
    • Gratis WiFi
    • Gratis internettoegang
  • Algemeen

    • Kluisjes
    • Key Card Toegang
    • Gemeenschappelijke kamer
    • Fietsenstalling
    • BBQ
    • Warme Douches
    • Keuken
    • Koelkast
    • Droger
    • Buitenterras
    • Leeslamp
    • Haardrogers
    • Strijkijzer / strijkplank
    • Magnetron
    • Flexible NRR
  • Diensten

    • Internettoegang
    • Wasserette
    • Handdoeken te huur
    • Bagage-opslag
    • 24 uren receptie
    • Snel in-/uitchecken
    • Wekdienst
  • Eten & drinken

    • Thee-en koffievoorzieningen
  • Entertainment

    • PlayStation
    • Gezelschapspelletjes
    • Entertainmentruimte
    • Wi-Fi

Awards

2020

1ste, Meest populair Berlin

2018

1ste, Land Germany

2015

1ste, Land Germany

2012

6de, Wereldwijd Medium Hostel

2011

9de, Wereldwijd Groot Hostel

2010

1ste, Land Germany

2009

1ste, Land Germany

2008

10de, Wereldwijd

2007

7de, Wereldwijd

2006

1ste, Schoonste Hostel

Nominaties

2014

Wereldwijd Medium Hostel

2013

Wereldwijd Medium Hostel

2012

Wereldwijd Medium Hostel

Meer hostels in Berlijn