Duurzaamheidsniveau 1
Gratis WiFi

YHA Bradbury Jockey Club Tai Mei Tuk Youth Hostel

Gratis annulering Boek meer dan 4 dagen vooruit voor gratis annulering.

geen rating
35 Beoordelingen
Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Beschrijving van de Accomodatie Inrichting

Bradbury Jockey Club Youth Hostel grenst aan Plover Cove Reservoir en is het centrum van watersport en recreatie. Of u nu windsurf- en kanocursussen volgt bij het nabijgelegen watersportcentrum, roeien in Plover Cove, vissen langs de waterkant, fietsen of vliegeren rond de hoofddam van Plover Cove Reservoir, op een paar minuten lopen van het hostel, de keuze is aan u.

Naast het hostel ligt een enorme openbare barbecueplaats, of u kunt uw eigen maaltijden bereiden in onze keuken met eigen kookgelegenheid. Er zijn slaapzalen, kamers met twee eenpersoonsbedden, kamers met 4 en 8 bedden en groepsaccommodaties beschikbaar. Het hostel beschikt over gratis WiFi, kluisjes (exclusief slot), tv-kamer en een multifunctionele ruimte.

Het Bradbury Jockey Club hostel ligt naast de Tai Mei Tuk Family Walk, waar wandelaars kunnen genieten van het prachtige landschap van Pat Sin Leng en Yim Tin Tsai. Bezoek de Ma Shi Chau Special Area, een van de geoparken van Hong Kong, om sedimentair gesteente en andere natuurlijke fenomenen te zien. Neem een ​​bus of minibus bij het busstation Tai Mei Tuk (ongeveer 10 minuten lopen van het hostel) naar het MTR-station Tai Po Market, gevolgd door nog eens 20 minuten lopen en dan arriveer je bij het Hong Kong Railway Museum, een openluchtmuseum omgebouwd van een oud treinstation en een verklaard monument.

Houd er rekening mee dat er voor alle annuleringen geen restitutie van de aanbetaling plaatsvindt. Hong Kong Youth Hostels Association behoudt zich het recht voor om hostellers annuleringskosten in rekening te brengen die gelijk zijn aan het uitstaande saldo van de totale accommodatiekosten voor annuleringen die 48 uur vóór de incheckdatum of no-show worden gedaan en het hostel zal de rest van de boeking vrijgeven als dat niet het geval is. verdere kennisgeving wordt gegeven door de herbergier.

*YHA-lidmaatschap is vereist en aanmelding ter plaatse is mogelijk (HK$150 voor een jaar lidmaatschap van de Hong Kong Youth Hostels Association). Ieder alleenstaand lid heeft het recht om maximaal 3 niet-leden mee te nemen, die het standaardtarief moeten betalen. De hier vermelde prijs is het ledentarief en er wordt alleen een aanbetaling gedaan op het moment van boeking. Alle hostellers moeten het openstaande saldo betalen bij het inchecken in het hostel.

Dingen om op te merken:

1. YHA-lidmaatschap is vereist en aanmelding ter plaatse is mogelijk (HK$150 voor een jaar lidmaatschap van de Hong Kong Youth Hostels Association). Ieder alleenstaand lid heeft het recht om maximaal 3 niet-leden mee te nemen, die het standaardtarief moeten betalen. De hier vermelde prijs is het ledentarief en er wordt alleen een aanbetaling gedaan op het moment van boeking. Alle hostellers moeten alle openstaande betalingen betalen bij het inchecken in het hostel.
2. Inchecktijd: 15:00 - 23:00 uur; Uitchecktijd: 07:00 - 12:00 uur. De poort van het hostel is gesloten van 23:00 tot 07:00 uur.
3. Gasten kunnen vroeg inchecken of laat uitchecken aanvragen tegen een extra vergoeding ter waarde van de helft van de bed-/kamerprijs
4. Om ervoor te zorgen dat het verblijf van alle gasten aangenaam is, moeten gasten die kinderen jonger dan vijf jaar meenemen een toestemmingsbrief van de ouders/voogd overleggen bij het maken van de reservering.

Bradbury Jockey Club Youth Hostel is een club met licentie onder het Office of the Licensing Authority. (Auto-translated from original language)

Controleer de beschikbaarheid

Inchecken
Uitchecken
Gasten

Duurzaamheidsniveau 1

Dit hostel is begonnen met het invoeren van praktijken die leiden tot een positieve sociale en milieubelasting, waarbij de basisprincipes van de Trap naar Duurzaamheid worden begrepen.
Meer informatie

Plaats

Faciliteiten

 • Gratis

  • Inclusief
  • Gratis WiFi
 • Algemeen

  • Kluisjes
  • Gemeenschappelijke kamer
  • Ontbijt niet inbegrepen
  • Air conditioning
  • Warme Douches
  • Keuken
  • Flexible NRR
 • Diensten

  • Wasserette
  • Bagage-opslag
 • Entertainment

  • Biljarttafel

Meer bed en breakfasts in Hong Kong