Duurzaamheidsniveau 1
Gratis ontbijt‎

Yasawa Homestays

Gratis annulering Boek meer dan 2 dagen vooruit voor gratis annulering.

geen rating
4 Beoordelingen
Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Beschrijving van de Accomodatie Inrichting

Versla klassieke toeristenresorts en ervaar het echte Fiji! Een authentieke homestay in een levendig, echt Fiji-dorp. Bungalows aan het strand op onberispelijke witte zandstranden, kajaks en surfplanken zijn beschikbaar in het dorp. Heuvelachtig en weelderig binnenland, uitstekend geschikt om te wandelen.

Voel je vrij om door het dorp te dwalen, een praatje te maken en alles te vragen waar je hulp bij nodig hebt.

ALLE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF 3 RUIME MAALTIJDEN PER DAG VOOR ALLE GASTEN IN UW RESERVERING. Zowel het ophalen als het afleveren met een kleine glasvezelboot van uw veerboot naar het NAVOTUA-DORP zijn INBEGREPEN IN DE PRIJZEN (ca. 140 FJD ter waarde).

Het tropische ontbijt wordt buiten op een tafel in de schaduw geserveerd, met uitzicht op de oceaan en de naburige eilanden. De lunch en het diner worden elke dag verzorgd door een andere familie in het dorp. Dit is een perfecte kans om iedereen in dit kleine, vriendelijke en altijd lachende dorp te leren kennen. Communiceer, leer, ontspan - allemaal in lokale stijl. Tip: mis 's avonds geen gezellige kava-sessies.

Flitstoilet- en douchefaciliteiten zijn schoon. Er is geen elektriciteit beschikbaar, maar het is mogelijk om uw mobiele apparaten op te laden in het gemeenschapshuis met een zonnepaneel.

De standaard Fijische dorpsetiquette is ook in ons dorp van toepassing.

BEZOEKERS MOETEN bij aankomst SEVUSEVU (een kavawortel) aan het dorpshoofd overhandigen.

Je kunt een kavawortel kopen op elke marktplaats op het vasteland van Fiji, mogelijk zelfs in de jachthaven van Denarau.

Op de Yasawa-eilanden is kava veel duurder en niet altijd verkrijgbaar.

Draag in het dorp geen zonnebril of hoed. Vrouwen moeten bescheiden gekleed zijn als ze zich in het dorp bevinden. Het strand wordt in dit opzicht niet tot het dorp gerekend. (Auto-translated from original language)

Controleer de beschikbaarheid

Inchecken
Uitchecken
Gasten

Duurzaamheidsniveau 1

Dit hostel is begonnen met het invoeren van praktijken die leiden tot een positieve sociale en milieubelasting, waarbij de basisprincipes van de Trap naar Duurzaamheid worden begrepen.
Meer informatie

Plaats

Faciliteiten

  • Gratis

    • Gratis ontbijt‎
  • Eten & drinken

    • Maaltijden verkrijgbaar