Hostel

Zostel Coorg (Madikeri)

  • Hostel
  • Coorg, Indië
  • Bekijk kaart
  • 6.57km van het stadscentrum
7.7zeer goed
(1)
  • Duurzaamheidsniveau 1
  • Gratis WiFi
  • Bekijk alle 18 faciliteiten

Over

Verborgen in een weelderige uitgestrektheid van delicate koffieplanten, peperplanten en gehulde jackfruitbomen ligt Zostel Coorg (Madikeri). Dit traditionele Kannada-huis, ondergedompeld in rust, is bedoeld voor interactie met de natuur en tijd doorbrengen met vrienden. Terwijl de veranda zonlicht en een frisse bries uitnodigt, kijken alle kamers naar het groen. Muziek en gesprekken komen samen in de antieke gemeenschappelijke ruimte, met ruimtes om een ​​boek te lezen, kunst te maken of te werken. Wanneer u op vakantie bent in dit afgezonderde verblijf, zult u genieten van eenvoudige natuur- en dorpswandelingen, verfrissende zonsopgangen en violette zonsondergangen, en de zeldzame goedheid van het vertragen van de tijd. Aanbevolen ervaringen: Maak een trektocht naar Mandalpatti. Verken Madikeri, het Chiklihole-reservoir, de Harangi-dam en de binnenwateren. Bezoek de Gouden Tempel. Belangrijke notitie: - Onze standaard inchecktijd is 12.00 uur en de standaard uitchecktijd is 10.00 uur. Verzoeken voor vroeg inchecken en laat uitchecken zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Er kan naar goeddunken van de accommodatie ook een extra toeslag gelden. - Wij staan ​​strikt GEEN groepen van meer dan 8 personen toe. In het geval van een groep van 4 of meer personen, kan het zijn dat u doelbewust verschillende slaapzalen toegewezen krijgt. Als het groepsgedrag bij de accommodatie ongeschikt wordt geacht, behoudt de Zostel Property Manager, na subjectieve evaluatie, het volledige recht om de vereiste actie te ondernemen, wat ook kan resulteren in een annulering ter plaatse zonder restitutie. - Kinderen jonger dan 18 jaar hebben geen toegang tot/verblijf in een van onze hostels, met of zonder voogden. Wij raden gezinnen niet aan. - Wij accepteren alleen een identiteitsbewijs van de overheid als geldig legitimatiebewijs. Bij het inchecken worden geen lokale identiteitsbewijzen geaccepteerd. - Het is gasten niet toegestaan ​​buitenstaanders mee te nemen naar de campus van het hostel. - Wij geloven in zelfhulp en bieden geen bagagehulp of roomservice. - Drugs- en middelenmisbruik is ten strengste verboden in en rond de accommodatie. - Alcoholgebruik is ten strengste verboden in en rond de accommodatie. - Stille uren zijn van 22.00 uur tot 06.00 uur. Speel geen luide muziek en zorg niet voor overlast, de plaats ligt namelijk in een dorpsgebied. Respecteer alstublieft de buren en de cultuur in de buurt. - Recht op toegang voorbehouden. (Auto-translated from original language)

Huisregels

t_ Beleid

Inchecken

07:00 - 10:00

Uitchecken

tot en met 12:00

t_ Beleid

Belastingen niet inbegrepen

Faciliteiten

Inclusief
Gratis parkeergelegenheid
Handdoeken inbegrepen
Gratis WiFi
Gratis internettoegang
Gemeenschappelijke kamer
BBQ
Ontbijt niet inbegrepen

Recensies

Verbleef in Aug 2023
9.4
H
hakka02m6375
Couple, 18-24, India
Amazing vibe. Extremely beautiful property and friendly staff. Probably the most beautiful property I’ve seen so far. Although a little far from town if you don’t have your own vehicle and the affiliated auto service overcharges.
Verbleef in Mar 2023
7.7
C
chiragmittal1004082
Male, 18-24, India
Overall the stay was good. But the location was very hard for each. The road to this Zostel is broken very severely. My friends and I went in a car, the stones and the uneven road hit the car's bumper and something broke. Our car got petrol leakage due to the bad road condition.

Plaats

Hegdebane Estate, Kadagadal Post, Chettlli Road, M, Coorg, Indië
6.6km van het stadscentrum
map