Orange Hotel - Wenhua Chiayi

5.7
(56)
  • Gratis WiFi
  • Bekijk alle 16 faciliteiten

Over

Orange Hotel Wenhua Chiayi is het 10e hotel in de Forte Hotel Group. Het is het eerste hotel gecombineerd met het hostel. In het hostel zijn er 48 bedden, een gedeelde slaapzaal met 2 bedden, een gedeelde slaapzaal met 4 bedden en een gedeelde slaapzaal met 6 bedden, met perfecte faciliteiten en een salon. Er zijn 83 businesskamers in het hotel. Er zijn ook kamers in Japanse stijl met een houten vloer, behalve de businesskamers. Het biedt Orange Hotel Wenhua Chiayi de textuur van een hotel en de vitaliteit van een hostel. Zoals we weten is Orange Hotel Wenhua Chiayi de voormalige Cathay Bank. De Forte Hotel Group benadrukt het concept van milieubescherming en hergebruik van hulpbronnen. Ze hebben het gebouw niet gesloopt, maar omgebouwd tot hotel. De buitenmuur vertoont een verloopkleur van donkergrijs naar lichtoranje. Het komt overeen met het Orange Hotel en de zonsopgang in Ali Mountain van middernacht tot zonsopgang. Orange Hotel Wenhua Chiayi werd het gloednieuwe herkenningspunt aan Wenhua Road. Het Orange Hostel wordt beheerd als een hotel. Alle apparatuur hier is werkelijk uitstekend, ongeacht de decoratie, het meubilair en de doucheapparatuur. Hier bieden wij de gast eenvoudig keukengerei en 24 uur per dag gratis koffie en thee. We hebben ook een unieke “Fruit Corner€ waar het seizoensfruit wordt geserveerd, waardoor onze gasten zich thuis voelen. We hebben een breed balkon gebouwd, het doorbreekt het hek tussen het hotel en de buitenwereld, ze kunnen het leven in de stad zien, het gelach in het park horen. Het maakt de blik breder en gaf onze gast een ander soort hostel. Orange Hotel Wenhua Chiayi ligt op de beste locatie in het centrum van de stad, op 1 minuut lopen van de beroemde fonteinrotonde en de Wenhua-avondmarkt, waar u kunt genieten van heerlijk straatvoedsel van traditionele strandventers. De stations Chiayi en Beimen liggen beide op 5 minuten rijden met de auto, waardoor dit de beste plek is om uw verkenning van Chiayi te beginnen. (Auto-translated from original language)

Huisregels

t_ Beleid

Inchecken

15:00 - 23:00

Uitchecken

tot en met 11:00

t_ Beleid

Belastingen inbegrepen

Faciliteiten

Gratis WiFi
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Kluisjes
Key Card Toegang
Lift
Кондиционер
Warme Douches
kabeltelevisie

Recensies

Verbleef in Nov 2022
10
A
aIB2IPOs9gdpy174
Male, 41+, USA
this was a hotel that has a hostel floor. Nice and clean. NNot a regular hostel homey feeling,but a hotel. the staff were very friendly. Judy was extremely helpful.
Verbleef in Feb 2023
9.1
S
samli6685263
Male, 41+, Taiwan China
Love their hostel unit I only noticed from the main information desk On the ground floor, this is the only Orange hotel in Taiwan has the Hostel unit. Excellent value, great location, excellent hostel facilities, comfortable bed….. met a French photographer in the living room of the Hostel, he also enjoyed so much of his entire stay. Do hope all the Orange hotels in Taiwan to add the Hostel unit in the not too distance future. Thank you
Verbleef in Nov 2023
7.1
A
Anonymous
Female, 25-30, England
On the surface a very nice hostel if you can stand the smell. For some reason the 2nd floor and the room I was in smelled awful and after leaving all my clothes smell now too so I have to wash them all.

Plaats

No.169, Wenhua Road, West District, Chiayi City, Chiayi, Taiwan China
0.5km van het stadscentrum
map