Hostel

High Street Hostel

9.0Fantastisch
(8146)
  • Gratis WiFi
  • Bekijk alle 35 faciliteiten

Over

Gebouwd in 1564!!!!... can gelooft u het? En geadviseerd in over een dozijn gids boekt dit is het meest historische Edinburgh, en origineel, backpacker herberg. Wij worden gevestigd in het hart van de OUDE STAD dicht bij het KASTEEL, het NACHTLEVEN en de bus, luchthavenbus en treinposten. TWINTIG JAAR die WIJ ons OP ROND 300.000 REIZIGERS van de WERELD (niet allen tezelfdertijd duidelijk:-) hebben GERICHT), weten wij welke mensen, netheid, grote faciliteiten, comfy gevoel en vooral.... houden van een grote vibe!! (u zult geen meubilair IKEA hier vinden! noch genieten om het even welke hoog-schoolgroepen) Gekomen en van uw vakantie bij dit backpackerhuis van huis. Hey, hebben wij ook een enorme banen bericht-raad voor u reizigers die plotseling op contant geld worden. ... en de meeste ochtenden verlaten de bussen MACBACKPACKERS van onze deur-stepfor de Hooglanden indien u Nessie of het Eiland van Skye enz. wilt bezoeken

Huisregels

t_ Beleid

Inchecken

15:00 - 24:00

Uitchecken

tot en met 10:00

t_ Beleid

Belastingen inbegrepen

Faciliteiten

Inclusief
Gratis kaarten
Gratis WiFi
Gratis internettoegang
Kluisjes
Gemeenschappelijke kamer
Fietsenstalling
Ontbijt niet inbegrepen

Recensies

Verbleef in Jul 2024
10
B
barkup19738166
Mixedgroup, 41+, Czech Republic
we were satisfied
Verbleef in Jul 2024
10
A
ayYAf7aFYzoTxbaz
Male, 25-30, Turkey
everything was good but there was different smell idk what was it thanks for everything
Verbleef in Jul 2024
10
A
aBDvfCr2IpcPYqnI
Allfemalegroup, 18-24, Italy
Good position, basically on the royal mile, friendly staff and really nice environment. We'll come back on our nextvisits in Edinburgh!

Plaats

8 Blackfriars Street, Edinburgh, Schotland
0.9km van het stadscentrum
map
speech

Hostelworld zegt

Met trots kunnen we zeggen dat High Street Hostel al meer dan tien jaar bij Hostelworld werkt, en het is geen wonder waarom - zoals een gast zei: ze hebben een "toplocatie vlak bij de Royal Mile, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, geweldig stevige bedden, warme douches op elk moment van de dag, gratis wifi...wat wil je nog meer?!?We vinden het leuk dat ze ook een hoge mate van beveiliging hebben, met gratis kluisjes en kluisjes en personeel dat voor u klaar staat 24 uur per dag. Veel van onze gebruikers zeggen dat ze hier weer zouden verblijven.