Hostelworld.com

Groep van 15 of meer?"

Neem contact op met ons Team Groepsreizen voor een op maat gemaakte oplossing voor je groep."

Podstel Bucharest

Groep van 15 of meer?"

Neem contact op met ons Team Groepsreizen voor een op maat gemaakte oplossing voor je groep."

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 9.8
 • Beveiliging 9.7
 • Plaats 9.3
 • Personeel 9.9
 • Sfeer 9.7
 • Properheid 9.8
 • Faciliteiten 9.5

Plaats

Olimpului Street No 13,

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Vanaf het vliegveld (Banaeasa of Otopeni):

Neem de Express bus nr. 783 naar Uniriiplein, laatste halte. Zorg ervoor dat u uitstappen bij de laatste halte, Uniriiplein heeft 2 stops.When stapt uit de 783, loopt u naar rechts voor ongeveer 200 meter en u krijgt om Bibescu Voda Street. Loop rechtdoor tot je bij Calea Serban Voda Straat en blijven lopen tot je Principatele Unite straat aan uw rechterhand. Gaande Principatele Unite, onze straat is de derde aan uw linkerhand, Olimpului Street. U vindt ons op nr. 13, een zwarte en gele poort. Kom binnen en geniet van de leuke sfeer!
Als je een aantal kleine straatjes lopen naar ons hostel te bereiken, raden wij u afdrukken van een kaart, die u vindt door de foto's.

Vanaf het station (Gara de Nord):

Ga naar 'Gara de Nord 1' metrostation en stap op de gele lijn gaan Pantelimon. Op de 7e halte stapt uit de trein op Uniriiplein (Piazza Unirii) en ga rechts en stap uit de metro station. Terwijl je de trap beklimmen om eruit te komen, rechtdoor lopen en neem de eerste straat rechts. Deze korte straat brengt u naar Serban Voda Street, neem links op Serban Voda straat en loop in de richting van de grote kerk. Wanneer u de kerk voorbij, neem de eerste straat rechts, Principatele Unite Straat en dan de derde aan uw linkerhand, zal Olimpului Street.You ons op nr. 13, een zwarte en gele poort. Kom binnen en geniet van de leuke sfeer!
Als je een aantal kleine straatjes lopen naar ons hostel te bereiken, raden wij u afdrukken van een kaart, die u vindt door de foto's.

Beide Gara de Nord en de luchthaven zijn de belangrijkste doelgroep voor de toeristische oplichting en con taxi's. Wees voorzichtig en doe de eerste taxi die je uitnodigt niet nemen. Een normale tarief van Gara de Nord is 15 lei maximum (ongeveer 3,5 euro) en van de luchthaven Henri Coanda (OTP) is 45 lei maximum (€ 10).
De Airport heeft 2 kantoren voor het bellen van een taxi, ze zijn direct naast de kassa gebied, vragen om een ​​goedkope taxi, zal het er meteen. Er is ook de luchthaven bus, geen 783, die loopt ook 's nachts, laat Vertrek elke 40 minuten tijdens de nacht en elke 15 minuten gedurende de dag.
Het station heeft een aantal eerlijke taxichauffeurs ook, maar je zou moeten kijken een beetje rond. De meeste eerlijke taxi de prijs geschreven op de deur, die maximaal 1.4 lei / km. Wanneer je dit soort taxi's vinden, vraag of vertel hen je maximaal 15 lei betalen om u naar Olimpului Street. De beste manier om hier te komen tijdens de dag is het gebruik van de metro, maar als je aankomt tijdens de nacht is er geen bus N117 dat je vertrekt om Piata Unirii, het passeren van Gara de Nord elke 40 minuten. De bushalte ligt op Grivita Street.
 • Waarde voor uw geld 9.8
 • Beveiliging 9.7
 • Plaats 9.3
 • Personeel 9.9
 • Sfeer 9.7
 • Properheid 9.8
 • Faciliteiten 9.5
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.

×