Hostelworld.com

Groep van 15 of meer?"

Neem contact op met ons Team Groepsreizen voor een op maat gemaakte oplossing voor je groep."

Hotel Puerta De Las Granadas

Groep van 15 of meer?"

Neem contact op met ons Team Groepsreizen voor een op maat gemaakte oplossing voor je groep."

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 10.0
 • Beveiliging 10.0
 • Plaats 10.0
 • Personeel 10.0
 • Sfeer 8.0
 • Properheid 10.0
 • Faciliteiten 8.0

Plaats

Cuesta De Gomerez 14

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Hoe om het pand te bereiken

Rijden:

1.PARKING San Agustin op 400m van het hotel. Betaal in het hotel 15 € / 24h. (Retail prijs: 25 € / 24 h) Eenmaal bij het hotel zullen wij u de aanwijzingen naar de parkeerplaats te geven.
2.PARKING PUBLICO TRIUNFO op 900m van het hotel. Betaal in het hotel 18 € / 24h (Retail prijs: 24 € / 24u). Vraag het Hotel's personeel voor de indicaties van hoe te komen tot TRIUNFO parkeerplaats, een taxi nemen in de voorkant van de parkeerplaats en maak kennis met het hotel. Met het verschil tussen de officiële prijs van 24 € in rekening gebracht door de parkeerplaats en de 18 € die u zal betalen in het hotel kunt u de taxi te betalen.
3.PARKING PUBLICO La Caleta op 1900m van het hotel. Betaal in het hotel 14 € / 24h (Retail prijs: 18 € / 24u). Vraag de Hotel's personeel voor de aanwijzingen hoe te komen tot La Caleta parkeerplaats, een taxi nemen in de voorkant van het parkeren en naar het hotel . Met het verschil tussen de officiële prijs van 18 € in rekening gebracht door de parkeerplaats en de 14 € die u zal betalen in het hotel kunt u de taxi te betalen.

Directe toegang tot het HOTEL:

MOTRIL (COAST): Op de A44 neemt u afslag 128 Mendez Nuñez straat, het draaien van 90 graden naar rechts, verder helemaal rechtdoor tot een tunnelingang, voert door de tunnel en neem de rechter rijstrook tot het stoplicht bij de kruising van de Grondwet Avenue en 90 graden naar rechts. Kennismaking met het begin van de Constitution Avenue, het vinden van een rotonde met een grote Spaanse vlag, draai 90 ° links tot Av's Hospice. Bij het eerste kruispunt 90 graden aan de rechterkant en in te voeren om Captain Moreno Avenue. Ga door tot een rotonde aan het einde van de straat (Plaza Puerta Elvira) Draai 90 graden naar rechts en 50 meter later zal je tot 90 graden naar links te gaan draaien door middel van een Arabisch boog aan het begin van Elvira straat. Als je al de straat tot het einde gaat u rechtdoor, komt u bij "Plaza Nueva" waar u een verkeerslicht zal vinden. Dan Draai 90 graden naar links en 50 meter later zul je een ander verkeerslicht (La Gran Taberna Bar op de hoek) te vinden, draai rechts en ga naar onze straat "Cuesta Gomérez" (alleen Hotel Access), een stijging van 100 meter ziet u zal het hotel aan de rechterkant te vinden.
MADRID-JAEN (Noord): Komende via de A44 (A-329 / E-902 / N-323), neemt u de afslag 125 en linksaf 270º waar u naar Av zal komen. Andalusië. Ga verder op de Av. de Andalucía tot het einde en vervolgens rechtdoor de Av. Constitución totdat u bij een rotonde met een grote Spaanse vlag en draai 90 ° links tot Av's Hospice. Bij het eerste kruispunt 90 graden aan de rechterkant en in te voeren om Captain Moreno Avenue. Ga door tot een rotonde aan het einde van de straat (Plaza Puerta Elvira) Draai 90 graden naar rechts en 50 meter later zal je tot 90 graden naar links te gaan draaien door middel van een Arabisch boog aan het begin van Elvira straat. Als je al de straat tot het einde gaat u rechtdoor, komt u bij "Plaza Nueva" waar u een verkeerslicht zal vinden. Dan Draai 90 graden naar links en 50 meter later zul je een ander verkeerslicht (La Gran Taberna Bar op de hoek) te vinden, draai rechts en ga naar onze straat "Cuesta Gomérez" (alleen Hotel Access), een stijging van 100 meter ziet u zal het hotel aan de rechterkant te vinden.

MALAGA-SEVILLA (West): Verlaat A92, als je eenmaal de luchthaven passeren, en neem afslag 230 (SANTA FE-GRANADA) en gaan via de N-329 doorgaan altijd recht voor 11Km, en je komt bij de Av. Andalusië. Ga verder op de Av. de Andalucía tot het einde en vervolgens rechtdoor de Av. Constitución, totdat u bij een rotonde met een grote Spaanse vlag te vinden, draai 90 ° links tot Av's Hospice. Bij het eerste kruispunt 90 graden aan de rechterkant en in te voeren om Captain Moreno Avenue. Ga door tot een rotonde aan het einde van de straat (Plaza Puerta Elvira) Draai 90 graden naar rechts en 50 meter later zal je tot 90 graden naar links te gaan draaien door middel van een Arabisch boog aan het begin van Elvira straat. Als je al de straat tot het einde gaat u rechtdoor, komt u bij "Plaza Nueva" waar u een verkeerslicht zal vinden. Dan Draai 90 graden naar links en 50 meter later zul je een ander verkeerslicht (La Gran Taberna Bar op de hoek) te vinden, draai rechts en ga naar onze straat "Cuesta Gomérez" (alleen Hotel Access), een stijging van 100 meter ziet u zal het hotel aan de rechterkant te vinden.

MURCIA (Oost): Verlaat de A92 bij afslag 241A en rechts afslaan 270º, zodat u kunt gaan op de A-44, die afkomstig is van Madrid. Laat de A-44, afrit 125 en draaien 270º u Av zal komen. Andalucía. Ga verder op de Av. de Andalucía tot het einde en vervolgens rechtdoor de Av. Constitución, totdat u bij een rotonde met een grote Spaanse vlag te vinden, draai 90 ° links tot Av's Hospice. Bij het eerste kruispunt 90 graden aan de rechterkant en in te voeren om Captain Moreno Avenue. Ga door tot een rotonde aan het einde van de straat (Plaza Puerta Elvira) Draai 90 graden naar rechts en 50 meter later zal je tot 90 graden naar links te gaan draaien door middel van een Arabisch boog aan het begin van Elvira straat. Als je al de straat tot het einde gaat u rechtdoor, komt u bij "Plaza Nueva" waar u een verkeerslicht zal vinden. Dan Draai 90 graden naar links en 50 meter later zul je een ander verkeerslicht (La Gran Taberna Bar op de hoek) te vinden, draai rechts en ga naar onze straat "Cuesta Gomérez" (alleen Hotel Access), een stijging van 100 meter ziet u zal het hotel aan de rechterkant te vinden.

CORDOBA: Je zal komen via de N-432, voorbij de tunnel en ga direct over naar de N-329 en rechtdoor tot u de tunnel onder de A-44 passeren en dan zul je naar Av komen. Andalusië. Ga verder op de Av. de Andalucía tot het einde en vervolgens rechtdoor de Av. Constitución, totdat u bij een rotonde met een grote Spaanse vlag te vinden, draai 90 ° links tot Av's Hospice. Bij het eerste kruispunt 90 graden aan de rechterkant en in te voeren om Captain Moreno Avenue. Ga door tot een rotonde aan het einde van de straat (Plaza Puerta Elvira) Draai 90 graden naar rechts en 50 meter later zal je tot 90 graden naar links te gaan draaien door middel van een Arabisch boog aan het begin van Elvira straat. Als je al de straat tot het einde gaat u rechtdoor, komt u bij "Plaza Nueva" waar u een verkeerslicht zal vinden. Dan Draai 90 graden naar links en 50 meter later zul je een ander verkeerslicht (La Gran Taberna Bar op de hoek) te vinden, draai rechts en ga naar onze straat "Cuesta Gomérez" (alleen Hotel Access), een stijging van 100 meter ziet u zal het hotel aan de rechterkant te vinden.

Vanaf het busstation

U kunt naar het hotel vanaf het busstation met de taxi of met de bus.
Als u een bus nemen, kunt u de stadsbus nummer SN2 of N4 nemen. Je moet je uit de bus bij de bushalte genaamd "Avenida del Sur" maak dan een transfer naar de buslijn LAC. Dan moet je uitstappen bij de kathedraal halte (Gran Vía). Van daaruit lopen naar Plaza Nueva. Het zal u 5 minuten. Wanneer je aankomt op Plaza Nueva ziet u op de hoek een bar genaamd 'La Gran Taberna'. Dat is het begin van de straat waar ons hotel wordt geplaatst.
Een kaartje kost 1,20 €, die rechtstreeks wordt betaald aan de buschauffeur en je kunt zo veel transfers te maken als u nodig hebt met hetzelfde ticket binnen een uur.
In het geval u een taxi van de bestuurder zal weten waar het hotel is dus dat zal geen probleem zijn te nemen. Reis zal tussen de 15 en 20 minuten duren en kost u ongeveer € 9.

Vanaf het treinstation

* U kunt naar het hotel vanaf het station met de taxi of met de bus.
In het geval u een taxi van de bestuurder zal weten waar het hotel is dus dat zal geen probleem zijn te nemen. Reis duurt 10 minuten en kost je ongeveer 7 €.
Als u een bus nemen vindt u de bushalte gaan de straat die begint bij de Poort van het Station. Deze straat heet 'Avenida de los Andaluces'. Deze straat, op het laatste hoek vindt u de bushalte van de Línea LAC vinden. Dan moet je uitstappen bij de kathedraal halte (Gran Vía Street) en ga de straat uit naar het Plaza Nueva. Het zal u 5 minuten. Wanneer je aankomt op Plaza Nueva ziet u op de hoek een bar genaamd 'La Gran Taberna', dit is het begin van de straat waar ons hotel wordt geplaatst.
Een kaartje kost 1,20 €, die rechtstreeks wordt betaald aan de buschauffeur en je kunt zo veel transfers te maken als u nodig hebt met hetzelfde ticket binnen een uur.


Vanaf het vliegveld

* Taxi: Het duurt ongeveer 20 min en min of meer de prijs zou tussen de 25,00 en 30,00 euro.
* Bus centrum Airport-stad: Het duurt 45 min en de kosten 3,00 euro / person.Bus Stop: De kathedralen stoppen
 • Waarde voor uw geld 10.0
 • Beveiliging 10.0
 • Plaats 10.0
 • Personeel 10.0
 • Sfeer 8.0
 • Properheid 10.0
 • Faciliteiten 8.0
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.

×