Hostelworld.com

Groep van 15 of meer?"

Neem contact op met ons Team Groepsreizen voor een op maat gemaakte oplossing voor je groep."

Destino Nomada

Groep van 15 of meer?"

Neem contact op met ons Team Groepsreizen voor een op maat gemaakte oplossing voor je groep."

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 8.6
 • Beveiliging 9.4
 • Plaats 9.1
 • Personeel 8.9
 • Sfeer 7.5
 • Properheid 8.3
 • Faciliteiten 8.2

Plaats

Calle 11 # 1 - 38, La Candelaria

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Hier zijn enkele tips over hoe om het hostel te krijgen van de basis 3 openbaar en massale systemen. Aan het einde vindt u adviezen in het Spaans dat je kunt geven aan een taxichauffeur om DN vinden zo gemakkelijk mogelijk te vinden.

Dus, kiezen wat bij u past het beste uit de volgende opties:

Vanaf de internationale luchthaven El Dorado.
Zodra je uit te gaan van de immigratie gebied, de straat oversteken en neem de bus nummer 299 Germania Centro. Vraag de chauffeur om u te vertellen stapt uit bij de rotonde aan de Calle 19 met Carrera 3.
Vind de Carrera 4 en loop naar het zuiden op het naar de Calle 11, waar de bibliotheek Luis Angel Arango is. Dan lopen Twee en een half blokken en je zal een paars en wit de bouw van de DN huis in het midden van het blok aan uw linkerhand. Voor meer accurate indicaties kunt u een kaart op onze website te krijgen.
Prijs: Rond 1600 COP = 0,5 US

Vanaf het centrale busstation.
Na het ophalen van de terminal, de bus nummer C-23 Moralba Germania. Vraag de chauffeur om u te vertellen stapt uit bij 4 Carrera met Calle 11 bij de Bibliotheek Luis Angel Arango. Dan lopen Twee en een half blokken en je zal een paars en wit de bouw van de DN huis in het midden van het blok aan uw linkerhand. Voor meer accurate indicaties kunt u een kaart op onze website te krijgen.
Prijs: Rond 1600 COP = 0,5 US

Vanaf het Transmilenio.
Naar het station Las Aguas of Museo del Oro en ga naar de Avenida Jimenez met 4 Carrera. Loop dan naar het zuiden door Carrera 4 tot u de hoek met Calle 11 komen naast de bibliotheek Luis Angel Arango. Dan lopen Twee en een half blokken en je zal een paars en wit de bouw van de DN huis in het midden van het blok aan uw linkerhand. Voor meer accurate indicaties kunt u een kaart op onze website te krijgen.
Prijs: ongeveer 2.000 COP = 0,7 US

Als u besluit om een ​​taxi te krijgen van overal (busstation of vliegveld), noteer de volgende suggesties over hoe u DN te krijgen, laten zien aan de dirver en zorg ervoor dat de hij neemt je mee langs de snelste manier:

Primera opcin: Tomar la avenida El Dorado hacia Monserrate. Luego pasar derecho por toda la Circunvalar llegar hasta la Calle 10 y bajar por esa. Finalmente, rodeando la Universidad de La Salle por el Costado Norte, Calle 11, bajar hasta llegar al hostel la Calle 11 # 1 - 38. Het hostel heeft een zwarte vlag opknoping buiten.

Segunda Opcin: Tomar la carrera Avenida El Dorado llegar hasta la carrera 5a. Seguir derecho buscando tomar la carrera 4a. hasta atravesar la Avenida Jimenez. Seguir por la carrera 4a hasta llegar a la calle 10. Subir hasta la carrera cero y bordear a la Universidad de la Salle. Luego encontrarn el hostel sobre el costado norte de la universidad junto al parqueadero costado del Norte en la Calle 11 # 1 - 38. Het hostel heeft een zwarte vlag opknoping buiten.

Prijzen:
Vanaf het centrale busstation 12,000 tot 17.00 uur (4 tot 5/1/2 US)
Vanaf de luchthaven El Dorado: Tussen 22,000 en 25,000 (7 tot 8 US). Vergeet niet dat er een extra vergoeding voor het bestellen van een taxi in de nacht.
 • Waarde voor uw geld 8.6
 • Beveiliging 9.4
 • Plaats 9.1
 • Personeel 8.9
 • Sfeer 7.5
 • Properheid 8.3
 • Faciliteiten 8.2
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.

×