X

Samenvatting Reservering Voorwaarden

Dit zijn de algemene voorwaarden die alle reserveringen bepalen op deze website. Alle verwijzingen naar "wij", "ons" of "onze" in deze termen verwijzen naar de beheerder van deze website, die uiteindelijk eigendom is van Hostelworld.com Ltd


Hostelworld.com voorwaarden en kennisgevingen.

Uw gebruik van deze website en iedere reservering gemaakt via deze website worden beheerst door deze gebruiksvoorwaarden (de "Voorwaarden"). U stemt ermee in om deze website te gebruiken in overeenstemming met en onderworpen aan deze voorwaarden.

De Algemene Voorwaarden (samen met het privacybeleid) vormen de volledige overeenkomst tussen u en Hostelworld.com Limited ('Hostelworld.com').

Als u de Voorwaarden niet aanvaardt, gebruik deze website dan niet en maak geen reservering via de website


Hier volgt een samenvatting van de belangrijkste voorwaarden. Voor de volledige versie - klik hier


 1. Wie levert de reisdiensten? Wij faciliteren de verwerking en de reservering van de reservatie van accommodatie en andere reisdiensten (de "reisdiensten"). Wij bieden geen, bezitten of baten zelf geen reisdiensten uit en in het bijzonder zijn leveren, bezitten of baten wij geen accommodatie uit. Eventuele vermeldingen of waarderingen op deze website mogen niet worden opgevat als een aanbeveling of ondersteuning van een bepaalde accommodatie of diensten door ons .
 2. Wij verzamelen de aanbetaling namens de reisdienstverlener. Wanneer u een reservering maakt op deze website bent u verplicht om een ​​aanbetlaing te maken die Hostelworld.com verzamelt als agent voor en namens de relevante reisdienstverlener. De reisdienstverlener zal het bedrag van deze aanbetaling in mindering brengen van de totale kosten voor de reservering en u zal het verschil rechtstreeks betalen aan de reis-dienstverlener bij aankomst.
 3. U zal verzocht worden om een reserveringsvergoeding te betalen bij het maken van een reservering.
 4. Waarom kiezen voor een Standaard Flexibele reservering? Als u kiest voor een Standaard Flexibele Reservering bij het maken van uw reservering betaalt u een kleine vergoeding en, in ruil daarvoor, als u later besluit om uw reservering te annuleren, kan u uw aanbetaling niet worden terugbetaald als contant geld, maar zal deze terug worden bijgeschreven op uw My World-account in VS Dollars (mits u de opzegtermijn vereist door de reisdienstverlener hebt nageleefd, bekijk hiervoor de voorwaarden) en u bent dan in staat om opnieuw gebruik te maken van dit gecrediteerd bedrag voor toekomstiger reserveringen op onze site voor een periode van 6 maanden op en vanaf de annuleringsdatum. UW RESERVERINGSKOSTEN KUNNEN NIET WORDEN TERUGBETAALD.
 5. Wat gebeurt er als u kiest voor een Niet-fFexibele Reservering? Als u ervoor kiest om een ​​Niet-Flexibele Reservering te maken en u uw reservering annuleert dan, ongeacht de kennisgeving ZULLEN AANBETALINGEN EN ADMINISTRATIEKOSTEN niet worden gerestitueerd. Als u niet kiest voor een Flexibele Reserveringsoptie wordt uw reservering beschouwd als een Niet-Flexibele reservering. Niet-flexibele reserveringsklanten moeten er rekening mee dat, ook al worden uw aanbetaling en reserveringskosten niet terugbetaald, u in ieder geval de kennisgeving moet verrichten die opgegeven is door de reisdienstverlener in de annuleringsvoorwaarden om te voorkomen dat een toeslag in betaling voor een "no-show" (niet opdagen) aangerekend wordt (zie hieronder).
 6. Als u niet de Standaard Flexibele Reserveringsoptie noch de Niet-Flexibele Reserveringsoptie hebt geselecteerd, zal uw reservering automatisch worden beschouwd als een Niet-Flexibele boeking.
 7. Soms moeten we de munteenheid waarin u betaalt omzetten. De aanbetaling en de reserveringskosten die u betaalt wordt betaald in de valuta die u als uw "betalingsmunt" geselecteerd hebt bij het maken van uw reservering. De aanbieder heeft de accommodatieprijs in een andere munteenheid geüpload en daarom zal het aanbetalingsbedrag wat u in rekening wordt gebracht in uw vereffeningsvaluta worden berekend door het aanbetalingsbedrag om te rekenen in uw vereffeningsvaluta met de standaard wisselkoersen van Hostelworld.
 8. Hoe kunt u uw reservering annuleren. U mag alle gemaakte reserveringen annuleren op voorwaarde dat u de vereiste opzegtermijn die in de annuleringsvoorwaarden van de reisdienstverlener respecteert (gelieve de voorwaarden te bekijken voor details) en, in elk geval, op voorwaarde dat u ten minste 24 uur annuleert voorafgaand aan de tijd en datum van uw geplande aankomst. Gelieve te annuleren via uw "Mijn Account" door in te loggen op www.hostelworld.com.
 9. De kosten voor 'no-show' (het niet opdagen). In het geval van een no-show zonder een annulering 24 uur van tevoren (of meer, indien vereist door de annuleringsvoorwaarden van de reisdienstverlener in de Algemene Voorwaarden), de reisdienstverlener heeft het recht om uw creditcard voor de eerste overnachting (waar uw accommodatie is gereserveerd) of voor de volledige prijs van het verblijf of andere reisdiensten. U moet de eigen voorwaarden van de reisdienstverlener alsook de volledige details van de annuleringsvoorwaarden controleren.
 10. Wij treden op als agent voor de reisdienstverlener - wat betekent dat? Wanneer u een boeking maakt op de website, uw contract voor reisdiensten (inclusief accommodatie) is met de reis-dienstverlener, NIET Hostelworld.com, die optreedt als vertegenwoordiger van de reis-dienstverlener. Het is de verantwoordelijkheid van de reis-dienstverlener is om u te voorzien van de reisdiensten. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de vervulling van iedere reservering gemaakt via onze website of voor de kwaliteit van de accommodaties of andere reisdiensten die worden geboekt en in het bijzonder zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele problemen, ongeval, ziekte of een ander probleem dat wordt veroorzaakt door de accommodatie of andere reisdiensten of die wordt geleden door u of een van uw partij tijdens uw verblijf in de accommodatie (en raden wij u aan eigen voorwaarden de reis-dienstverlener voor informatie over uw rechten die zij controleren in relatie tot de diensten bieden).
 11. Wie te contacteren als er een probleem optreed met uw accommodatie. In het geval er een probleem ontstaan ​​met uw accommodatie moet u contact opnemen met de reisdienstverlener. Als u een probleem hebt met de reserveringsbevestiging die u via onze website hebt gemaakt, neem dan direct contact met ons op via customerservice@hostelworld.com.
 12. De grenzen van onze aansprakelijkheid jegens u. Onze totale aansprakelijkheid tegenover u (en eventuele andere partijen die belang hebben bij de reservering) met betrekking tot een reservering gemaakt via Hostelworld.com (hetzij in een contract, onrechtmatige daad of anderszins) is uitsluitend beperkt tot de waarde van de reserveringskosten die zijn betaald voor die reservering.
 13. Hoe berekenen we onze waarderingen. Waarderingen getoond op de website zijn deels gebaseerd op de feedback van mensen die de betreffende reisdiensten hebben gereserveerd en ervaren hebben of verbleven hebben in de desbetreffende accommodatie en deels op andere factoren, zoals de informatie die ons aangeleverd wordt door de reisdienstverleners (Bijvoorbeeld, de details van de faciliteiten beschikbaar bij elk hostel). Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor de feedback of de adviezen van de mensen die hebben verbleven in de desbetreffende accommodatie noch zijn wij aansprakelijk voor de juistheid van de informatie die wij van reisdienstverleners ontvangen hebben.