X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar #bunk beyoglu

Kamer Hatun Mahallesi Balik Sokak, No.7 - Beyoglu, Istanbul, Turkije

Kaart & Route


87%Klassement

  • 86%Waarde voor uw geld
  • 92%Beveiliging
  • 86%Plaats
  • 90%Personeel
  • 82%Sfeer
  • 88%Properheid
  • 84%Faciliteiten

Vertaald door Google Routebeschrijving vanaf het Taksimplein (coach stoppen van beide luchthavens)

Bij het uitstappen bij de bus halte op het Taksim plein lopen de grote verkeersvrije straat Istiklal Caddesi (Istiklal Caddesi - de populairste winkelstraat van Istanbul) U kunt om het te identificeren met de tram in het midden van de weg zal zijn. Loop Istiklal Caddesi totdat je 'Balik Pazari' te bereiken aan de rechterkant van de weg (er is een grote metalen bord). Loop Balik Pazari langs alle visrestaurants tot u bij een kleine doodlopende straat met eenrichtingsverkeer. Steek deze weg en ga verder naar Balik Sokak (andere voetgangersstraat met een kapper en een paar kleine bars). U ziet dan een grote witte hash tag teken aan de linkerkant van de straat waar # stapelbed is gevestigd.

MET DE TAXI

Verzoek om te worden afgezet bij Balik Pazari, Galatasaray (de vismarkt in Galatasaray). Volg dan de aanwijzingen hierboven.

Atatrk AIRPORT

De luchthaven ligt op circa 25 km afstand van # stapelbed. Er zijn bussen (HAVATAS) die regelmatig tussen de luchthaven en het Taksim-plein (7 minuten lopen van het hostel) bedienen. Prijzen beginnen bij € 6 per persoon per enkele reis en duurt ongeveer 30 minuten, afhankelijk van het verkeer.

SABIHA GKEN AIRPORT

De luchthaven ligt op circa 50 km afstand van # stapelbed. Er zijn bussen (HAVATAS) die regelmatig tussen de luchthaven en het Taksim-plein (7 minuten lopen van het hostel) bedienen. Prijzen beginnen bij € 7 per persoon per enkele reis en zal tussen 1 -2 uur afhankelijk van het verkeer.