X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Zeppelin Hostel

Slovenska cesta 47, Ljubljana, Slovenië

Kaart & Route


90%Klassement

  • 89%Waarde voor uw geld
  • 91%Beveiliging
  • 95%Plaats
  • 95%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 88%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google De Zeppelin Hostel ligt in Slovenska straat 47, dat is de belangrijkste straat van Ljubljana.

Als u vanuit het centraal trein / busstation, neem dan gewoon RECHTS om Masarykova straat en sla linksaf bij het grote kruispunt naar Slovenska straat. Na een paar minuten lopen vindt u een wit historisch gebouw aan uw rechterhand, ga voor nummer 47 en voer in de passage (teken ons hostel is op de ingang van de passage). Eenmaal in de passage neemt u de tweede rechts glazen deur. U kunt de bel daar rinkelen. Hostel is gelegen op de 2e verdieping. Dit zal u in minder dan 5 minuten lopen.

Komt u met het vliegtuig, een shuttle bus van de luchthaven van Ljubljana naar de belangrijkste bus / treinstation is beschikbaar. Controleer dienstregeling op http://www.lju-airport.si/en/passengers-and-visitors/getting-here/bus-and-shuttle/

Komt u met de auto eerst op de Ljubljana ring en vervolgens neemt u de afslag Lj.BEZIGRAD, wenden tot Dunajská straat, richting CENTER en je zal direct aankomt bij Slovenska straat.
Wij willen u graag informeren dat voor het rijden in de Sloveense snelwegen moet u de 'vignet' in elk tankstation kopen voordat je in Slovenië. Meer informatie: http://www.slovenia.info/?by_car=0&lng=2

De receptie is geopend 08:00-10:00.

Als uw aankomsttijd is na 10:00 organiseren we een late check-IN gratis. Gelieve ons te informeren over uw exacte aankomsttijd. We kunnen wachten op u gedurende 30 minuten. In het geval dat je aankomt 30 minuten na de afgesproken tijd, moeten we u 10 EUR / extra 90 minuten op te laden. (Maximale wachttijd is 2 uur)
-------------------------------------------------- -------------------------------

BELANGRIJK! We Annuleer uw boeking 3 uur na de oorspronkelijke aankomsttijd. Als uw aankomsttijd verandert informeer ons over.

In het geval van het niet tonen, zal eerste overnachting in rekening gebracht op de creditcard.