Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Your Colorful Ljubljana Apt

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
0.0
geen rating 0 Beoordelingen

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Plaats

Kolarjeva 10

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Het centraal station in Ljubljana (in het Sloveens: Zelezniska Postaja) www.ap-ljubljana.si/eng/ is relatief klein, en is gelegen in het midden van de stad, ongeveer 10 minuten lopen naar de oude stad. Er is een VVV-kantoor in het gebouw.
Busstation is gepositioneerd tegenover Ljubljana treinstation. Dit zal uw startpunt zijn als je aankomt met de shuttle van de luchthaven Brnik. Er is een taxistandplaats tegenover het trein- en busstation. Wij stellen voor het aanroepen van de goedkoopste taxi in Ljubljana of ons te bellen om u op te halen. Als u ons wilt bereiken met het openbaar vervoer je nodig hebt om naar Dunajska straat (Bavarski Dvor) en stap op de bus nummer 14. Stap uit de bus Infront van Lesnina gebouw (vierde halte), steek Drenikova straat bij verkeerslichten linksaf in Janševa straat, dan rechts naar Kolarjeva straat. Een belletje rinkelen op Kolarjeva 10. Als u van plan om de bus vervoer te gebruiken in Ljubljana, moet je Urbana-kaart te kopen. Je kan het krijgen voor een eenmalig bedrag van 2 € bij VVV, de meeste stad straat kiosken en postkantoren houden het ook. Een reis kost 1,20 € en stelt u in staat om zo veel bussen veranderen als je nodig hebt in een tijd van 90 minuten.
0.0
geen rating 0 Beoordelingen

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.