Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Yosemite Bug Rustic Mountain Resort

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 8.8
 • Beveiliging 8.3
 • Plaats 8.6
 • Personeel 8.7
 • Sfeer 9.0
 • Properheid 8.5
 • Faciliteiten 8.5

Plaats

6979 A Highway 140, Midpines, CA 95345, Yosemite V

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Gebruik van openbaar vervoer, verwijzen we naar Amtrak kun je de Amtrak bus die uit de aansluitende trein in Yosemite Valley loopt te vangen. Deze bus is een onderdeel van de YARTS (Yosemite gebied regio systeem voor douanevervoer), die heeft vijf bussen stoppen en-route en terug te keren naar Yosemite en Merced. Wij raden boeken Amtrak direct naar Yosemite en sloeg ons op de weg in of uit het park, hebben we onze eigen bushalte aan het einde van onze 1/4 mijl weg aan Highway 140.

WINTER OPMERKING: Highway 120 van Lee Vining op de Oost Sierra sluit na de eerste grote sneeuwstormen algemeen van begin november al eind mei. Gebruik de onderstaande als Winter routes alternatieve routes. Hetch Hetchy weg en Glacier Point Road langs Badger Pass Ski Area en Mariposa Grove Road allemaal dicht en in de loop van de winter en heropenen in goede weersomstandigheden.

Routebeschrijving

Highway 140, 120 en 41 in het Park al sluiten af ​​en toe als gevolg van zwaar weer (140 open is 95% van de tijd want het is de all-weather lage hoogte entree route). Breng kettingen elke reis met de auto in de winter in het geval vereist. Er is genoeg te doen en te zien in de winter en Yosemite Valley is op het mooiste.

RIJDEN TIPS: Net voordat je voer de Sierra uitlopers er rekening mee dat de maximumsnelheid zwaar wordt bewaakt goed in Yosemite National Park en Highway 140, als je problemen hebt met deze bureaus aarzel dan niet ons te laten weten. De aardverschuiving die plaatshadden in 2006 langs Highway 140 heeft nu een kleine omweg tussen ons en het Park. Grote coach bussen dan 45 voet kan het niet maken via de omweg.

Van San Francisco: Neem de Bay Bridge naar 580 East, voordat Stockton rechtsaf richting Los Angeles op 580 East (niet naar voren op 205 East), nemen 132-Oosten naar Modesto waar u Zuid vindt 99 naar Merced. Neem 140 East richting Yosemite. Negen en een halve mijl naar de stad van Mariposa op zoek naar het adres Yosemite Bug Hostel & Lodge and Restaurant teken en sla linksaf. Volg de borden boven de weg. 3-3.5 uur.

Van Noord-Californië: Maak uw weg naar Sacramento en vervolgens 99 Zuid gaan naar Merced. Neem 140 East richting Yosemite. Negen en een halve mijl naar de stad van Mariposa op zoek naar het adres Yosemite Bug Hostel & Lodge and Restaurant teken en sla linksaf. Volg de borden boven de weg. 3,5 uur van Sacramento.

Van Zuid-Californië: Maak uw weg naar Bakersfield en neem 99 North naar Merced. Neem 140-Oosten naar Yosemite. Negen en een halve mijl naar de stad van Mariposa op zoek naar het adres Yosemite Bug Hostel & Lodge and Restaurant teken en sla linksaf. Volg de borden boven de weg. 5,5 uur van LA.

Van Lake Tahoe in de zomer: Neem 207 Oosten van South Lake Tahoe naar Gardnerville en vervolgens 395 South naar Lee Vining. Ga in Yosemite op 120 West. Volg de borden naar Yosemite Valley zelf. Neem 140 West van het Yosemite National Park. 20 mijl naar de stad van El Portal aan de rand van Park, maak een rechtse bocht net voor de Yosemite Bug Host & Lodge and Restaurant teken. 4,5 uur van South Lake Tahoe

Van Lake Tahoe in de winter: (Half oktober tot half mei): Neem 50 Oosten van Tahoe naar Placerville, en vervolgens 49 Zuid naar Mariposa. Neem 140-Oosten naar Yosemite. Negen en een halve mijl naar de stad van Mariposa op zoek naar het adres Yosemite Bug Hostel & Lodge and Restaurant teken en sla linksaf. Volg de borden boven de weg.

Van Las Vegas in de zomer: (door Death Valley): neem 160 West net ten zuiden van Vegas tot 372 West (Tecopa) tot 178 West in Californië. Dit gaat door Death Valley naar 190 West naar 136 West naar Lone Pine. Vanaf daar neemt u de 395 North naar Lee Vining. Ga in Yosemite op 120 West. Volg de borden naar Yosemite Valley zelf. Neem 140 West van het Yosemite National Park. 20 mijl naar de stad van El Portal aan de rand van Park, maak een rechtse bocht net voor de Yosemite Bug Hostel, Lodge en teken van het restaurant. 12 uur

Van Las Vegas in de winter: (half oktober tot half mei) of snellere manier: neem 15 West van Vegas naar Barstow, 58 West naar Bakersfield en 99 Noord naar Merced. Neem 140 East richting Yosemite. Kijk voor de Yosemite Bug Hostel & Lodge and Restaurant ondertekenen 9,5 mijl langs Mariposa. Maak een linker bocht. 9 uur.
 • Waarde voor uw geld 8.8
 • Beveiliging 8.3
 • Plaats 8.6
 • Personeel 8.7
 • Sfeer 9.0
 • Properheid 8.5
 • Faciliteiten 8.5
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.