Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Yellowstone Self-Catering Lodging

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Plaats

215 Hayden Street

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Check in locatie:. Yellowstone Pizza en Internet Cafe, 3 Yellowstone Avenue, West Yellowstone, MT 59758 Yellowstone Pizza is het laatste gebouw zie je aan de linkerkant voordat u het park betreden. Het is een rode gebouw, met een grote gele bord buiten, op de hoek van Yellowstone Avenue en Boundary Street. Het is het eerste gebouw dat je ziet aan uw rechterhand als u het park te verlaten. U kunt inchecken bij de balie.

Routebeschrijving naar eigendom van Yellowstone Pizza: Wanneer u wordt geparkeerd buiten Yellowstone Pizza op 3 Yellowstone Avenue, met de winkel aan uw rechterhand, naar beneden rijden (west) Yellowstone Avenue tot u bij Hayden straat aan uw rechterhand. U zult merken de straten passeert u in alfabetische volgorde: Canyon, Dunraven, Electric, Faithful, Geiser, Hayden. Sla rechtsaf (noord) op Hayden. Steek over Madison en Firehole, en de volgende grote weg is US Highway 20. Net voordat je bij US Highway 20 vindt u een strook van appartementen weglopen naar rechts (oost) zie. Dit zijn de appartementen, maar het is vaak makkelijker om ze te openen door te draaien rechts (oost) op US Highway 20, en rijden net voorbij onze blokhut aan de rechterkant. Draai naar de parkeerplaats direct na (oosten) van de blokhut en doorgaan net voorbij de cabine en het park. De appartementen zijn nu voor je, aan de rechterkant.

Alleen objecten met beoordelingen in de afgelopen 12 maanden krijgen een cijfer.

Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.