X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Yellowstone Economy Apartments

215 Hayden Street, West Yellowstone, Verenigde Staten

Kaart & Route


71%Klassement

  • 70%Waarde voor uw geld
  • 75%Beveiliging
  • 75%Plaats
  • 70%Personeel
  • 65%Sfeer
  • 75%Properheid
  • 65%Faciliteiten

Vertaald door Google Check in locatie: Yellowstone Pizza en Internet Cafe, 3 Yellowstone Avenue, West Yellowstone, MT 59758. Yellowstone Pizza is het laatste gebouw dat je ziet aan de linkerkant voordat u het park in te voeren. Het is een rood gebouw, met een groot geel bord buiten, op de hoek van Yellowstone Avenue en Boundary Street. Het is het eerste gebouw dat je ziet aan uw rechterhand als u het park te verlaten. U kunt inchecken op de balie.

Routebeschrijving naar eigendom van Yellowstone Pizza: Wanneer u wordt geparkeerd buiten Yellowstone Pizza op 3 Yellowstone Avenue, bij de winkel aan uw rechterhand, rit naar beneden (west) Yellowstone Avenue tot u bij de Straat van Hayden aan uw rechterhand. U zult merken de straten passeert u bent in alfabetische volgorde: Canyon, Dunraven, Electric, Faithful, Geiser, Hayden. Sla rechtsaf (noorden) op Hayden. Steek over Madison en Firehole, en de volgende grote weg is US Highway 20. Net voordat je bij US Highway 20 vindt u een strook van appartementen weglopen naar rechts (oost) zie. Dit zijn de appartementen, maar het is vaak makkelijker om ze te openen door te draaien naar rechts (oost) op US Highway 20, en rijden net voorbij onze blokhut aan de rechterkant. Zet in de parkeerplaats direct na (oosten) van de blokhut en doorgaan net voorbij de cabine en het park. De appartementen zijn nu voor u, aan de rechterkant.