X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar YHA Tunis Auberge Medina

25 rue Saida Ajoula, Tunis, Tunis, Tunesië

Kaart & Route


68%Klassement

  • 73%Waarde voor uw geld
  • 68%Beveiliging
  • 79%Plaats
  • 73%Personeel
  • 72%Sfeer
  • 51%Properheid
  • 59%Faciliteiten

Vertaald door Google Bus: Vanaf het Bab Alioua station 'Bus et grand taxi' (bus en grote taxi): 20 minuten te voet. Neem Sidi El Bechir Street naar de El Jazira plein, een links, ga op de Bab Djedid Avenue, vervolgens rechtdoor op de Bab Mnara Boulevard, aan de regering-plein (Place du Gouvernement). Vervolgens slaat u rechtsaf, ga de Kasbah Straat, neem de 2d straat links, SAIDA AJOULA Street, naar # 25. Daar ben je. Vanuit de Moncef Bey Station 'grand taxi' (big taxi): 30 minuten te voet. Neem de 18 janvier Street naar de H. BOURGUIBA Avenue, sla linksaf en ga naar de Avenue de France, voorbij de Victoire-plein. Vervolgens neemt u de Djamaa Ezzitouna Street. Ga naar de Grote Moskee Ezzitouna, aan uw rechterhand, maak dan een links en neem El Attarine Street. Voer vervolgens de eerste souk, El Blagdjia, dan door de El Djeloud souk, en dan rechtdoor de SAIDA AJOULA Street naar # 25. Daar ben je.
Zeehaven: Vanaf de haven: 15 minuten te voet naar het La Goulette station. Neem het licht trein naar de terminal. Tunis Marine Station: 20 - 25 min te voet. Neem de H. BOURGUIBA Avenue aan de Avenue de France, voorbij de Victoire-plein. Vervolgens neemt u de Djamaa Ezzitouna Street. Ga naar de Grote Moskee Ezzitouna, aan uw rechterhand, maak dan een links en neem El Attarine Street. Voer vervolgens de eerste souk, El Blagdjia, dan door de El Djeloud souk, en dan rechtdoor de SAIDA AJOULA Street naar # 25. Daar ben je. Wij kunnen uw vervoer organiseren (vergoeding moet worden betaald)
Rail: Van Tunis station: 15 minuten te voet. Neem Jamel Abdenacer Street, dan linksaf op de 4e straat, aan de Avenue de France nemen, langs de Victoire-plein. Vervolgens neemt u de Djamaa Ezzitouna Street. Ga naar de Grote Moskee Ezzitouna, aan uw rechterhand, maak dan een links en neem El Attarine Street. Voer vervolgens de eerste souk, El Blagdjia, dan door de El Djeloud souk, en dan rechtdoor de SAIDA AJOULA Street naar # 25. Daar ben je.
Luchthaven: Hoe het hostel te bereiken vanaf het vliegveld, de haven of het station: Vanaf het vliegveld: neem bus nr. 35 of 635 van de Tunis-station Marine terminal. Tunis Marine Station: 20 - 25 min te voet. Neem de H. BOURGUIBA Avenue aan de Avenue de France, voorbij de Victoire-plein. Vervolgens neemt u de Djamaa Ezzitouna Street. Ga naar de Grote Moskee Ezzitouna, aan uw rechterhand, maak dan een links en neem El Attarine Street. Voer vervolgens de eerste souk, El Blagdjia, dan door de El Djeloud souk, en dan rechtdoor de SAIDA AJOULA Street naar # 25. Daar ben je. Vanaf het vliegveld: neem een ​​taxi naar de regering-plein (La Kasbah). Overheid Square (Place du gouvernement): 5 minuten lopen. Ga de Kasbah Straat, neem de 2d straat links, SAIDA AJOULA straat, op # 25. Daar ben je. Advies: Voor uw eigen welzijn en om te voorkomen dat je moe, overladen met bagage of zoekraakt, adviseren wij onze eigen overschrijving, vanaf elk punt van Tunis, naar het hostel. - Neem een ​​taxi naar de Kasbah - Neem contact met ons en wij halen u op voor een goedkope prijs. Alle winkels zijn de hele dag geopend. Om uw auto of een bus te parkeren, parkeerplaatsen zijn op 200 meter afstand. Als u wilt om boodschappen te doen, zul je boodschappen in de buurt. Wij kunnen uw vervoer organiseren (vergoeding moet worden betaald)