X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar X Hostel Alicante

Calle Tucuman, 28, Alicante, Spanje

Kaart & Route


92%Klassement

  • 91%Waarde voor uw geld
  • 92%Beveiliging
  • 89%Plaats
  • 96%Personeel
  • 93%Sfeer
  • 91%Properheid
  • 91%Faciliteiten

Vertaald door Google Train Station (5 minuten lopen): Neem de afslag richting Avenida de Salamanca. Kruis Avenida de Salamanca en op naar de Avenida de la Estacion. Aan de Avenida de la Estacion loop rechtdoor en maak 3e linksaf de Calle San Miguel de Tucuman (Carrer Tucuman). Eenmaal op de Calle Tucuman kijken voor ons aan de rechterkant op nummer 28.

Bus Station (15 tot 20 Minute Walk): Neem de afslag richting hoofdweg, Avenida de Loring, maken links en hoofd naar de grote kruising, Avenida de Oscar Esapla (rotonde). Op Avenida de Oscar Espla, rechtsaf. U blijft op de Avenida de Oscar Espla tot je een andere grote rotonde te vinden. Ga verder in dezelfde richting en de weg zal de namen van de Avenida de Oscar Espla wijzigen naar Avenida de Salamanca. Doorgaan op de Avenida de Salamanca naar de Avenida de la Estacion. Aan de Avenida de la Estacion rechtsaf en verder op tot aan de Carrer de Tucuman (Calle Tucuman). Op Calle Tucuman maak een linker en kijk voor ons aan de rechterkant op nummer 28.

Airport: Neem Airport Shuttle Bus C6 die ongeveer 30 minuten naar het centrum van Alicante (De bushalte op de luchthaven wordt buiten en aan de rechterkant van de vertrekhal op verdieping 2 gelegen) neemt. Verlaat bus op Plaza De Los Luceros, 17 en ga linksaf richting Avenida Del General Marva. Aan de Avenida del General Marva hoofd recht tot Avenida De Benito Perez Galdos, steek de straat over en ga direct links. De tweede kruising zal zijn Calle Tucuman en maak rechts. Kijk voor ons aan de rechterkant op nummer 28.