X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar X Hostel Alicante

Calle Tucuman, 28, Alicante, Spanje

Kaart & Route


91%Klassement

  • 91%Waarde voor uw geld
  • 91%Beveiliging
  • 93%Plaats
  • 94%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 92%Properheid
  • 88%Faciliteiten

Vertaald door Google Train Station (5 minuten lopen): Neem de afslag richting Avenida de Salamanca. Cross Avenida de Salamanca en op naar de Avenida de la Estacion. Aan de Avenida de la Estacion rechtdoor lopen en maak 3 linksaf Calle Tucuman (Carrer Tucuman). Eenmaal op Calle Tucuman kijken voor ons aan de rechterkant op nummer 28.

Bus Station (15 tot 20 minuten lopen): Neem de afslag richting hoofdweg, Avenida de Loring, maak links en richting de grote kruising, Avenida de Oscar Esapla (rotonde). Op Avenida de Oscar Espla, een recht. Je blijft op de Avenida de Oscar Espla tot je nog een grote rotonde vinden. Ga verder in dezelfde richting en weg zal namen te veranderen vanaf Avenida de Oscar Espla naar Avenida de Salamanca. Ga verder op de Avenida de Salamanca naar Avenida de la Estacion. Op de Avenida de la Estacion rechtsaf en verder op tot Carrer de Tucuman (Calle Tucuman). Op Calle Tucuman maken een links en kijk voor ons aan de rechterkant op nummer 28.

Airport: Neem Airport Shuttle Bus C6 die ongeveer 20 minuten duurt om het centrum de stad Alicante (De bushalte op het vliegveld wordt buitenkant en aan de rechterkant van de vertrekhal op verdieping 2 gevestigd). Verlaat bus op Plaza De Los Luceros, 17 en ga linksaf richting Avenida del General Marva. Op Avenida del General Marva hoofd recht tot Avenida De Benito Perez Galdós, steek de straat over en ga direct links. De tweede kruispunt zal de Calle San Miguel de Tucuman en maak rechts. Kijk voor ons aan de rechterkant op nummer 28.