X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Wombats City Hostel Vienna - The Lounge

Mariahilfer Strasse 137, Wenen, Oostenrijk

Kaart & Route


89%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 89%Beveiliging
  • 91%Plaats
  • 92%Personeel
  • 87%Sfeer
  • 86%Properheid
  • 88%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf Westbahnhof:
Voor uw oriëntatie: als je op het perron en lopen naar de grote zaal, we zijn precies op uw rechterzijde. Dus: probeer om het gebouw te verlaten in deze richting kijken voor borden met 'Mariahilferstrasse'. Gebruik de belangrijkste afrit gaat u rechtsaf en bij de volgende straat weer rechtsaf: dit is mariahilferstrasse, we zijn aan de linkerkant van het op nummer 137.

Van Sudbahnhof:
Dit is gedeeltelijk gesloten vanaf december 2009 als gevolg van de bouwwerkzaamheden! Controleer of uw trein aankomt bij Sudbahnhof of zijn tijdelijke vervanger Wien Meidling!

Van Wien Meidling (vervangende station voor Sudbahnhof tot 2012):
Neem de metrolijn U6 tot de halte Westbahnhof. Volg de borden 'Mariahilferstrasse' en lopen Mariahilferstrasse. Wij zijn nummer 137.

Van Sudbahnhof:
Tramlijn. 18 tot Westbahnhof. Links van het treinstation Westbahnhof (de enorme bouwplaats voor u!) Is Mariahilfer Strasse. Volg deze weg. We zitten op nummer 137 aan de linkerkant.

Van Franz-Josefs-Bahnhof:
Tramlijn. 5 tot Westbahnhof. Links van het treinstation Westbahnhof ligt Aussere Mariahilfer Strasse. Volg Mariahilfer Strasse tot er geen. 137.

Vanaf het vliegveld:
Snelste optie: Taxi. Kosten: ongeveer 35 euro.
Meest handige optie: de shuttle bus naar het Westbahnhof (8 euro, koopt ticket van bestuurder).
Goedkoopste optie: de S-Bahn (S7) naar Wien Mitte en van daar ondergrondse U3 tot Westbahnhof (hetzelfde ticket geldig voor beide 4 euro).

De 'City Airport Train "(CAT) is een paar minuten sneller dan de S-Bahn, maar kost 11 euro-het eindigt ook bij Wien Mitte, vanwaar u zult hebben om de U3 metro naar Westbahnhof vangen. De CAT-ticket is niet geldig voor de U3!

Shuttlebus (Wenen Airportlines):
De bus brengt u direct afzetten tegenover de hoofdingang van het station. Staande voor - Westbahnhof achter je - sla rechtsaf en loop de andere kant van het station. Dat zal je leiden naar Mariahilfer Strasse. Kijk naar links en je kunt al zien de Wombat's aan de overkant van de straat.

S-Bahn of de CAT en U3:
Stap uit de U3 bij Westbahnhof, dan neemt u de afslag 'Aussere Mariahilfer Strasse'. Eenmaal daar, blijven lopen tot er geen. 137 aan de linkerkant van de straat.