X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Wickham Retreat Backpackers

25-27 Wickham st East Perth, Perth, Australië

Kaart & Route


87%Klassement

  • 89%Waarde voor uw geld
  • 83%Beveiliging
  • 84%Plaats
  • 93%Personeel
  • 92%Sfeer
  • 81%Properheid
  • 88%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf de internationale luchthaven van Perth
Met de auto:
Verlaat de luchthaven en rijdt 4.1km neer Horrie Miller Dr, je zult verkeerslichten naderen; ga rechtdoor, wordt deze weg heet Kewdale Rd. Blijven voor 3 km en sla vervolgens rechtsaf naar Orrong Rd. Rijden voor 8.3km en neem de afslag Oost-Parade. Sla linksaf naar de Oost-Parade en neem de eerste afslag op de rotonde genaamd Plain St. Ga rechtdoor bij de verkeerslichten en neem de derde afslag rechts - Wickham St. Drive 180m en we zijn aan uw linkerhand, op de hoek van Wickham Street en Wickham plaats.

.

Met de taxi:
Taxistandplaats is aan de voorkant van de luchthaven, de kosten in een taxi is ongeveer $ 25- $ 30.

Van Perth Domestic Airport:
Verlaat de nationale luchthaven, rijden 1.4km beneden Brearley Ave, dan linksaf de Great Eastern Highway, rijden 4.8km vervolgens afslag naar Graham Farmer Freeway. Rijd 3.2km neem dan Oosten Parade afslag, linksaf Oosten Parade, dan neemt u de eerste afslag op de rotonde, genaamd Plain St. Ga rechtdoor bij de verkeerslichten en neem de derde afslag rechts - Wickham St. Drive 180m en we zijn aan uw linkerhand, op de hoek van Wickham Street en Wickham Place.

Met de bus:
De Connect Shuttle service valt niet meer uit bij een van de hostels. Vanaf de internationale terminal, moet u de luchthaven transfer bus naar de terminal voor binnenlandse vluchten. Spring dan op de Connect-shuttlebus naar het Wellington St afzetten. Loop 400 meter langs Wellington st, weg van de stad naar Bennett st. Sla linksaf Bennett st, loop 200 meter en sla dan linksaf Wickham st. Het hostel is dan gewoon 100metres up aan de rechterkant.

Met de taxi:
Taxistandplaats is buiten aankomsthal aan de voorzijde van de luchthaven; kosten in een taxi is ongeveer $ 30 van de terminal voor binnenlandse vluchten en $ 40 van de internationale terminal.

Wij zijn ook op de gratis bus route 'Yellow Cat' langs Wellington St. Hop off op de hoek van Bennet st. Loop Bennet st en neem uw 2e rechts, dat is Wickham St. Loop de straat en we zijn aan uw rechterhand op de hoek van Wicham Place.

U kunt ook de Midland trein en stap uit bij Claisebrook station (2 haltes van Perth treinstation) en neem thered Cat naar Royal St op de hoek van Bennet St. Loop Bennet st en neem uw 2e rechts, dat is Wickham St . Loop de straat en we zijn aan uw rechterhand op de hoek van Wicham Place.