X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Wickham Retreat Backpackers

25-27 Wickham st East Perth, Perth, Australië

Kaart & Route


84%Klassement

  • 85%Waarde voor uw geld
  • 78%Beveiliging
  • 82%Plaats
  • 91%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 82%Properheid
  • 84%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf de internationale luchthaven van Perth
Met de auto:
Verlaat de luchthaven en rijdt 4.1km neer Horrie Miller Dr vindt u verkeerslichten naderen; ga rechtdoor, wordt deze weg heet Kewdale Rd. Rijd 3 km en ga dan rechtsaf de Orrong Rd. Rijden voor 8.3km en neem de afslag Oost-Parade. Sla linksaf East Parade en neem de eerste afslag op de rotonde genaamd Plain St. Ga rechtdoor bij de verkeerslichten en neem de derde afslag rechts - Wickham St. Drive 180m en we zijn aan uw linkerhand, op de hoek van Wickham Street en Wickham plaats.

Met de bus:
Gewoon hop aan boord van de verbinding pendelbus en vertel ze dat je gaat Wickham Retreat Backpackers. Ze zet je meteen op onze deur! Vertrekken per uur; de kosten is: een manier - $ 18 pp / terug $ 30 pp

Met de taxi:
Taxistandplaats is de voorzijde van de luchthaven, kosten in een taxi is ongeveer $ 25 - $ 30.

Vanaf Perth Domestic Airport:
Verlaat de nationale luchthaven, rijdt 1.4km omlaag Brearley Ave, sla dan linksaf de Great Eastern Highway, rijden 4.8km vervolgens afslag naar Graham Farmer Freeway. Drive 3.2km neem dan East Parade afslag, linksaf East Parade, dan neemt u de eerste afslag op de rotonde, genaamd Plain St. Ga rechtdoor bij de verkeerslichten en neem de derde afslag rechts - Wickham St. Drive 180m en we zijn aan uw linkerhand, op de hoek van Wickham Street en Wickham Place.

Met de bus:
De Connect Shuttle service valt niet meer uit bij een van de hostels. Vanaf de internationale terminal, moet u naar de luchthaven transfer bus naar de terminal voor binnenlandse vluchten. Spring dan op de verbinding pendelbus naar de Wellington St afzetten. Loop 400 meter langs Wellington st, weg van de stad naar Bennett st. Sla linksaf Bennett st, loop 200 meter en sla dan linksaf Wickham st. Het hostel is dan gewoon 100metres up aan de rechterkant.

Met de taxi:
Taxistandplaats is buiten aankomst aan de voorzijde van de luchthaven; kosten in een taxi is ongeveer $ 30 van de terminal voor binnenlandse vluchten en $ 40 van de internationale terminal.

We zijn ook in de vrije busroute 'Yellow Cat' langs Wellington St. Hop off op de hoek van Bennet st. Loop Bennet st en neem uw 2e straat rechts, dat is Wickham St. Loop de straat en we zijn aan uw rechterhand op de hoek van Wicham Place.

Of neem de Midland trein en stap uit bij Claisebrook station (2 haltes van Perth Train Station) en neem Thered Kat Royal St op de hoek van Bennet St. Loop Bennet st en neem uw 2e straat rechts, dat is Wickham St . Loop de straat en we zijn aan uw rechterhand op de hoek van Wicham Place.