X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Why Not? Tbilisi - Legend Hostel

Tabukashvili Street 15 Tbilisi, Tbilisi, Georgië

Kaart & Route


88%Klassement

  • 91%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 92%Plaats
  • 92%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 83%Properheid
  • 83%Faciliteiten

Vertaald door Google Het is echt gemakkelijk te vinden, maar we geven je zo veel details als we kunnen om het nog makkelijker te maken!

CHECK OUT DE KAART VAN DE FOTO AFDELING

Wij zijn rechts af Rustaveli Avenue, door de 9 april Park, dicht bij Tbilisi Marriott hotel.
15/4 Tabukashvili STREET, TBILISI

Als je op weg Rustaveli (we zijn dichter bij de Tavisuplebis Moedani Metro), aan de overkant van de Parliment (gebruik de onderdoorgang te steken) is er een kerk, en de 9 april Park. Vlak langs het park (weg te lopen van het Vrijheidsplein met de gouden collumn), zult u het Marriott Tbilisi te zien op de hoek. Sla rechtsaf, loop de straat en bij de eerste kruising, krijg je te Tabukashvili straat. Sla linksaf, en aan de rechterkant ziet u ons hostel op nummer 15, in het kleine steegje.

Vanaf de luchthaven:

BUS
Tijdens de dag van 7 uur is er tot 11:00 een directe bus, nummer 37 (aan het voordat je 50 Tetri nodig - de helft van 1 Lari - u kunt kleine hoeveelheid geld te wisselen naar de lokale valuta op de luchthaven), als je steekt de rivier aandacht te besteden aan het plein met enorme kolom met gouden kerel op een paard (Tavisupebis Moedani - Freedom Square), je bent bijna hier! Slechts een halte na de kolom aan de overkant van het Parlement en dat is jouw bushalte (op Rustaveli laan). Na het verlaten van de bus blijven gaan in dezelfde richting (Parlement over de linkerkant, Kerk op rechts) tot aan de eerste straat naar rechts (50 meter) - neem het (op de hoek ziet u het Tbilisi Marriott Hotel) en ga naar beneden door deze straat tot het eerste kruispunt (u ziet cafe met vreemd soort van "rode toren") gaat u linksaf en na 30 meter rechtsaf - aan uw linkerhand ziet u ons hostel zien - neem de poort, en de trap, een belletje rinkelen en wacht voor warme welkom!

Met de taxi:

Als je dat geluk niet, en de landing in Georgië wanneer de bus niet werkt moet je een taxi nemen - laat het ons weten en wij kunnen het voor u regelen - hoe dan ook het mag niet meer kosten dan 30 Lari

Vanaf het treinstation:

Er is nog een mogelijkheid - het nemen van de trein van het vliegveld naar het centraal station (ook 50 Tetri) - het begint vanaf vliegveld op: 06:10, 08:30, 13:50, 18:05 en het duurt 30 minuten - maar we zijn gevestigd in de oude stad, dus je moet de metro nemen naar Freedom Square (Tavisuplebis Moedani) - 3 haltes van het centraal station. Volg dan th einstructions als hierboven.