X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Why Not? Chillout Kiev

Gorkogo 22B/35, Kiev, Oekraïne

Kaart & Route


91%Klassement

  • 100%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 90%Plaats
  • 100%Personeel
  • 100%Sfeer
  • 70%Properheid
  • 90%Faciliteiten

Vertaald door Google U kunt ons pand betreden van 2 kanten:
1. Hor'koho 22b (in de achtertuin) - dwars door de boog, rechtdoor via de parkeerplaats tot je ons bord. Druk op 3 en 9 tegelijk aan de donkerrode houten deur te openen. Ga een verdieping hoger te apt 35.
2. Als u reist met een GPS moet je de andere ingang (ons huis ligt op de hoek) van Saksahans'koho 30v gebruiken. Ga binnen in de boog op Saksahans'koho 30, steken twee bogen. Open de grijze metalen deur voor je neus te drukken 1 en 2 knoppen tegelijk. Ga naar de 2e verdieping aan apt 35.

Vanaf het treinstation:

WALK, WALK, WALK! - Het is slechts 30 minuten en zeer eenvoudig. Wanneer u uit te gaan van de oude hoofdingang moet je rechtdoor, langs de Kominternu (Комінтерну) Street. Neem dan 2e rechts Saksaganskogo (Саксаганського) Street. Ga rechtdoor voor ongeveer 20 minuten en neem 5 links. Je bent op Gorkogo (Горького) Street. Vind het gebouw nummer 22 - het is aan de linkerkant, ga binnen in de boog en ga rechtdoor via de binnenkant erf tot je een groot bord CHILLOUT op de muur links van je. De code die de voordeur te openen is 3 en 9 (tegelijkertijd beide ingedrukt). Het nummer van de flat is 35. Als het nog steeds niet duidelijk genoeg check onze foto op Hostelworld profiel ;)

VANAF DE LUCHTHAVEN BORYSPIL:

Boek taxi bij ons: 200UAH, of:
Neem een ​​mini-bus (die altijd blijft tegenover de hoofdingang) naar het station (Вокзаль). En dan boven volg de aanwijzingen.

Gewoon e-mail ons paar dagen voor.