X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Volver Beach Hostel

Las Conchas 11, Puerto de Mogan, Gran Canaria, Spanje

Kaart & Route


94%Klassement

  • 93%Waarde voor uw geld
  • 89%Beveiliging
  • 99%Plaats
  • 95%Personeel
  • 99%Sfeer
  • 91%Properheid
  • 91%Faciliteiten

Vertaald door Google Reizen met de bus
Gran Canaria heeft een uitstekende busdienst, die toegang geeft tot Puerto de Mogan, van de belangrijkste toeristische gebieden van het eiland.

Bus nr. 1: Las Palmas - Puerto de Mogan (elke 20 minuten)
Deze bus start in San Telmo (Las Palmas), en stopt op de snelweg buiten de luchthaven, en eindigt in Puerto de Mogan. De eerste bus rijdt langs het vliegveld rond 5.20 vervolgens elke 20 minuten. Na 19.50 is de bus elk uur en de laatste bus is om 23.50. Het duurt ongeveer 2 uur want de bus rijdt langs de oude kustweg.

Bus nr. 91 Las Palmas - Playa del Cura (van 6.35 tot 20.35 elk uur)
Deze bus gaat ook in San Telmo (Las Palmas), en stopt vlak voor Terminal 1 op de luchthaven (bij de check-in niveau), en eindigt in Playa del Cura, 3 bushaltes voor Puerto de Mogan. Deze bus duurt 1 uur en dan moet je wachten tot Nr.1 ​​of 32 te gaan.

Nadere informatie is availible van de VVV, die is gelegen op het vertrek niveau van de luchthaven.

Puerto de Mogan Busstation - Volver Hostel
Vanaf het busstation, volg Avenida Del Las Artes, die begint bij Spar Supermarkt, totdat u bij het strand, sla rechtsaf en steek de houten brug. Lopen over het zebrapad en verder langs Explanada Del Castillete ongeveer 50 meter tot u bij het postkantoor (Correos), die na Restaurante Castillete aan uw rechterhand. Sla rechtsaf naar Las Nasas, die na 22 stappen Calleton Las Conchas bereikt. Loop rechtdoor voor 33 meer stappen, totdat je gezicht kleurrijke Volver Hostel.
Als u met de taxi, vertel de chauffeur om u te laten bij het postkantoor (Correos) en volg de omschrijving van dit deel op.