X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Volver Beach Hostel

Las Conchas 11, Puerto de Mogan, Gran Canaria, Spanje

Kaart & Route


92%Klassement

  • 95%Waarde voor uw geld
  • 85%Beveiliging
  • 98%Plaats
  • 92%Personeel
  • 93%Sfeer
  • 90%Properheid
  • 89%Faciliteiten

Vertaald door Google Reizen met de bus
Gran Canaria heeft een uitstekende busverbinding, die toegang biedt tot Puerto de Mogan, van de belangrijkste toeristische gebieden van het eiland.

Bus 1: Las Palmas - Puerto de Mogan (elke 20 minuten)
Deze bus begint in San Telmo (Las Palmas), en stopt bij de de luchthaven bushalte en eindigt in Puerto de Mogan. De eerste bus passeert de luchthaven rond 5.20 vervolgens elke 20 minuten. Na 19.50 is de bus elk uur en de laatste bus is om 23.50. Het duurt ongeveer 2 uur, omdat de bus rijdt langs de oude kustweg.

Bus No 91 Las Palmas - Playa del Cura (van 6.35 tot 20.35 elk uur)
Deze bus begint ook in San Telmo (Las Palmas), stopt op de luchthaven bushalte en eindigt in Playa Del Cura 1 uur later. Ga verder met de volgende bus passeren, 3 busstation naar Puerto de Mogan.

Nadere informatie is availible van het VVV-kantoor, die is gelegen op het vertrek niveau van de luchthaven.

Puerto de Mogan Busstation - Volver Hostel
Vanaf het busstation, volgt u Avenida Del Las Artes, die begint bij Spar Supermarkt, totdat u het strand te bereiken, slaat u rechtsaf en steek de houten brug. Loop over het zebrapad en verder langs Explanada Del Castillete ongeveer 50 meter tot u bij het postkantoor (Correos), die na Restaurante Castillete aan uw rechterhand. Sla rechtsaf naar Las Nasas, die na 22 stappen Calleton Las Conchas bereikt. Loop rechtdoor voor 33 meer stappen, totdat je gezicht kleurrijke Volver Hostel.
Als u met de taxi, vertel de chauffeur om u te laten uit bij het postkantoor (Correos) en volg de omschrijving van dit deel op.