X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Viva Hostel Minsk

Zhukovskogo St, 4, Minsk, Belarus

Kaart & Route


59%Klassement

  • 60%Waarde voor uw geld
  • 60%Beveiliging
  • 50%Plaats
  • 60%Personeel
  • 60%Sfeer
  • 60%Properheid
  • 60%Faciliteiten

Vertaald door Google Adres: Zhukovskogo Street, 4, Minsk

Verblijf in VIVA GRATIS!
Elke zondag voeren we een loterij onder onze gasten geboekt bedden in hostel VIVA voor komende week. De prijs wordt gratis verblijf in VIVA voor een dag!

Vanuit de centrale bus / treinstation:

Vanaf het station neemt u de tunnel, loop er doorheen en komen uit bij het plaatselijke busstation Druzhnayaat de rug. Loop over deze naar de andere kant en neem de metalen trap naar beneden. Sla linksaf, rijdt onder de trein brug en loop langs de Tolstogo straat tot de tweede verkeerslichten. Het is het kruispunt van Tolstogo, Mogilevskaya en Zhukovskogo straten. Je moet de weg hier over te steken en u de tweede hoge gebouw met het nummer 4 op de rechterkant van de straat Zhukovskogo nodig. Het is gemaakt van rood / beige baksteen en tegenover gelegen van de twee supermarkten. Alle manier duurt ongeveer 10 minuten te voet te nemen.

Van Institut Kultury metrostation:
Neem de afslag naar Mogilevskaya straat. Coming out van het metrostation, dan moet je de weg oversteken. Sla linksaf en loop vijf minuten langs Mogilevskaya Street. Bij het eerste kruispunt, met Zhukovskogo straat, sla rechtsaf en ga naar huis nummer 4, een eigen ingang vanaf de straat.

U kunt ook gebruik maken van een bus of trolleybus van het Institut Kultury metrostation en we zijn gewoon een stop langs de lijn.

Vanaf de luchthaven van Minsk-2 naar hostel 'VIVA':

Het is gelegen op 40 km van Minsk. Je kunt er komen op 3 manieren:
1) met de taxi - snel en duur, $ 40 - $ 50, reistijd is 40 - 50 minuten;

2) met het openbaar vervoer - langzaam en goedkoop. Neem een ​​bus van het vliegveld naar het busstation Central, kom dan naar het treinstation. Vanaf het station neemt u de tunnel, loop er doorheen en komen uit bij het plaatselijke busstation Druzhnayaat de rug. Loop over deze naar de andere kant en neem de metalen trap naar beneden. Sla linksaf, rijdt onder de trein brug en loop langs de Tolstogo straat tot de tweede verkeerslichten. Het is het kruispunt van Tolstogo, Mogilevskaya en Zhukovskogo straten. Je moet de weg hier over te steken en u de tweede hoge gebouw met het nummer 4 op de rechterkant van de straat Zhukovskogo nodig. Het is gemaakt van rood / beige baksteen en tegenover gelegen van de twee supermarkten. Alle manier duurt ongeveer 10 minuten te voet te nemen.

3) Wij bieden ook een transfer van / naar de luchthaven van tevoren gereserveerd. De kostprijs is 35 $