X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Villa Saint Exupery Beach

6 Rue Sacha Guitry, Nice, Frankrijk

Kaart & Route


80%Klassement

  • 77%Waarde voor uw geld
  • 83%Beveiliging
  • 94%Plaats
  • 82%Personeel
  • 76%Sfeer
  • 70%Properheid
  • 76%Faciliteiten

Vertaald door Google De luchthaven van Nice:
Neem bus 98 vanaf Terminal 1 of 2 naar de bushalte Albert 1er, die is de eerste halte als de bus een bocht naar links bij de Promenade (6EUR, duur: 20-30 min, laatste vertrek om 23h35). Blijven lopen in de richting van het verkeer en de weg zo blijkt rechtsaf naar het centrale plein Place Massena. Sla linksaf bij de fontein en volg de tramlijnen naar Massena tramhalte. Loop rond warenhuis Galeries Lafayette en om te zetten in de Rue Sacha Guitry.
We zijn op 6, rue Sacha Guitry.

Vanaf treinstation Nice-Ville:
Sla linksaf bij de uitgang en loop langs de tramhalte (ca. 3 minuten). Trams rijden elke zes minuten 6:00-12:30. Te voet: Sla rechtsaf en volg de tramlijnen voor 2 haltes naar Massena (10 minuten). Met de tram: neem de tram 2 haltes in de richting Hopital Pasteur naar Massena (5 min, 1.50EUR). Loop rond warenhuis Galeries Lafayette en om te zetten in de Rue Sacha Guitry.
We zijn op 6, rue Sacha Guitry.

Met de auto:
Neem afrit 50 Nice Centre van de snelweg A8. Volg de borden richting Nice Centre - Promenade des Anglais (Bord de Mer). Met de zee aan uw rechterhand, volg de kustlijn langs de Promenade des Anglais. Aan het Meridian Hotel en Casino Ruhl (aan uw linkerhand) verblijf in de linker rijstrook. Neem de tweede afslag naar links, waarin is aangegeven met een blauw bord: Monaco-Menton Genes. Steek het centrale plein (Place Massena) met de fontein aan uw rechterhand. Neem de eerste afslag links en volg de borden voor Nice-Nord en rijdt u rechtdoor de Rue Alberti. Neem de tweede straat links, Rue Hotel des Postes. Neem de tweede straat links, Rue Sacha Guitry. Villa Saint Exupery Beach hostel bevindt zich op nummer 6 Rue Sacha Guitry aan de linkerkant.