X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Villa Michle

Pod Sychrovem II 47, Praag, Tsjechische Republiek

Kaart & Route


74%Klassement

  • 60%Waarde voor uw geld
  • 80%Beveiliging
  • 40%Plaats
  • 80%Personeel
  • 80%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 100%Faciliteiten

Vertaald door Google Weg van de luchthaven "Ruzyne".
1. Bus nummer 119 tot aan het metrostation 'Dejvicka' (eindstation). Met de metro via de groene lijn moet gaan tot station 'Namesti Miru'. Van 'Namesti Miru' vanaf de rechterkant van de kerk, moet u een buslijn 135 nemen, totdat het busstation 'BOHDALEC'. (45-50 minuten)
2. Bus nummer 119 tot aan het metrostation 'Dejvicka' (eindstation). Door de metro met groene lijn moet gaan tot station 'Zelivskeho'. Er buslijn 213 tot busstation 'BOHDALEC'. (50 minuten)

Weg van het NS-station:
1. Zodra u aankomt, volgt u de rode M borden in het station om toegang tot de metro te vinden. Er zijn een paar geldautomaten om geld te dicht bij de metro ingangen krijgen.
2. Koop een 32-kroon ticket (geldig voor 90 minuten voor zowel de metro en de bus). Je moet munten om een ​​ticket te kopen.
3. Voer de metro met de FLORENC entree (er zijn 2 ingangen, tegenover elkaar) - valideren uw ticket als je loopt inch
4. Stap uit bij FLORENC, dat is de volgende halte - als u de metro te verlaten, draai links en ga de trap op (als je ziet roltrappen, je bent aan het verkeerde eind van het perron).
5. Als je loopt in het station, niet de eerste trap omhoog nemen (er is een paar weerszijden). Blijf wandelen en neem de tweede trap aan uw linkerhand - als je naar buiten loopt, zult u meteen op de juiste bushalte. Als u een McDonalds restaurant niet kan zien, nam je de verkeerde trap.
6. Neem bus 135 voor 10 haltes (bus rijdt om de 20 minuten, laatste bus 23:59) - je moet uitstappen bij BOHDALEC. Zodra u ziet een grote Tesco aan uw linkerhand, het is de volgende halte.
7. Zoals je uit de bus, zie je een aantal verharde stappen - omhoog gaan deze, en volg de smalle weg voor ongeveer 50 meter. Bij de kruising, ga de steile weg (Osnicka) tot u bij IMESO kantoorgebouw.
8. Op IMESO, draai links en loop voor een blok (ongeveer 50 meter) - Villa Michle zal aan uw rechterkant als u het volgende kruispunt.