X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Verandahs Backpackers Lodge

4-6 Hopetoun Street, Auckland, Nieuw-Zeeland

Kaart & Route


87%Klassement

  • 86%Waarde voor uw geld
  • 86%Beveiliging
  • 86%Plaats
  • 90%Personeel
  • 86%Sfeer
  • 89%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google Van Aotea Square:
Loop Vincent Street. Vincent St sluit zich vervolgens in Hopetoun Street, gaan over het viaduct over de brug en dan zijn wij de 3de laatste huis aan de rechterkant.

Door de Airport Bus:
Stap uit bij de kruising van Queen Street en Karangahape Road (locals noemen het K 'Rd). Sla rechtsaf K 'Rd en loop door tot je Hereford straat aan uw rechterhand. Ga naar beneden Hereford Street en sla linksaf Hopetoun Street. Wij zijn de 3de laatste huis aan de rechterkant. Tarief is $ 16 per persoon.

Door de Super Shuttle van de internationale of nationale luchthaven:
Zij zullen rechtstreeks te leveren aan onze voordeur. Tarief is $ 33 voor een persoon of $ 41 voor 2 personen en minder voor meer.

Door de Green 'Binnenste link' Bus:
Stap uit bij de Art Station afslag op Ponsonby Road. Loop langs Ponsonby Road voor ongeveer 50 meter naar Hopetoun St. Fare $ 1,90

Door het Rode 'stedenband' Bus:
Stap uit bij de Pitt St bushalte. Loop de weg naar Karangahape Road, (K'Rd) en sla rechtsaf en loop door tot je Hereford straat aan uw rechterhand. Ga naar beneden Hereford Street en sla linksaf Hopetoun Street. Wij zijn de 3de laatste huis aan de rechterkant. Tarief 0,50 cent.

Met de auto Heading North:
Op de Auckland Hamilton snelweg, neem de Kyber Pass Exit nr. 430. Draai links en ga naar de top van de heuvel en ga rechtdoor over de heuvel en neer Newton Weg over het viaduct te overbruggen tot de volgende heuvel en door de verkeerslichten rechtsaf de Ponsonby Weg. Sla rechtsaf bij de volgende verkeerslichten in Hopetoun Street.

Met de auto Zuiden van de rubriek:
Op de Auckland Hamilton snelweg, steek de Harbour Bridge en neem de eerste afslag, Shelly Beach Road. Sla linksaf de Jervois Road. Sla rechtsaf naar Ponsonby Road. Verder langs Ponsonby Road tot je Western Park aan de linkerkant en na linksaf Hopetoun St.