X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Urbany Hostel Barcelona

Avda. Meridiana, 97, Barcelona, Spanje

Kaart & Route


84%Klassement

  • 85%Waarde voor uw geld
  • 88%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 86%Personeel
  • 85%Sfeer
  • 80%Properheid
  • 84%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf de luchthaven van Barcelona:
... Door Cercanias trein:
Neem Cercanias treinnummer 2 gaan in de richting van Sant Celoni / Massanet. Stap uit bij Clot-Arago station. Bij het verlaten van het station, steek de Avenida Meridiana en loop aan uw linkerhand voor ongeveer twee blokken tot je ons vinden op nummer 97. De reistijd is ongeveer 35 minuten.
... Met de bus en metro:
Neem bus nummer A1 naar Plaza Catalunya (eindhalte). Eenmaal daar, aan uw rechterhand vindt u het metrostation te vinden. Neem de rode lijn (lijn 1) in de richting van Fondo. Stap uit bij Clot station en neem de afslag Avenida Meridiana. Steek de weg over en loop naar links voor ongeveer een blok tot u ons vinden op nummer 97. De reistijd is ongeveer 45 minuten.
Anders, een taxi vanaf het vliegveld kost ongeveer 35 euro.
Vanaf treinstation Sants:
Neem het Cercanias trein nummer 2 in de richting van Sant Celoni / Massanet. Stap uit bij de tweede halte, Clot-Arago. Bij het verlaten van het station, steek de Avenida Meridiana en loop aan uw linkerhand voor ongeveer twee blokken tot je ons vinden op nummer 97. De reistijd is ongeveer 15 minuten.
Anders, een taxi vanaf Sants kost ongeveer 15-20 euro.

Van Francia treinstation
... Met de bus:
Neem bus nummer 51 (Pla Palau / C. Meridiana) van net buiten het station. Stap uit bij de 11de halte (Carrer de Valencia / Carrer de Dos de Maig). Loop Carrer del Dos de Maig voor twee blokken. Sla linksaf de Carrer del Consell de Cent. Blijf lopen tot de kruising met de Avenida Meridiana. Op dit kruis u vindt ons op nummer 97. De reistijd is ongeveer 30 minuten.
... Met de metro:
Buiten França station, loop naar links en dan linksaf de eerste straat vinden. Wanneer je aankomt bij het volgende kruispunt, zult u het metrostation aan uw linkerhand. Neem de gele lijn (lijn 4) in de richting van Trinitat Nova. Stap uit bij de tweede halte (Urquinaona) en verander hier om de rode lijn (lijn 1) in de richting van Fondo. Stap uit bij Clot station en neem de afslag Avenida Meridiana. Steek de weg over en loop naar links voor ongeveer een blok tot u ons vinden op nummer 97. De reistijd is ongeveer 25 minuten.
Anders, zal een taxi kost ongeveer 15 euro.
Van Norte busstation:
Een buiten het busstation, neem de metro rode lijn in de richting van Fondo. Stap uit bij het station Clot (de derde halte) en neemt u de afslag Avenida Meridiana. Steek de weg over en loop naar links voor ongeveer een blok tot u ons vinden op nummer 97. De reistijd is ongeveer 10 minuten.
Als alternatief is een taxi zal tussen 10 en 15 euro kosten.
Vanaf Plaza Catalunya:
Neem de metro rode lijn (lijn 1) in de richting van Fondo. Stap uit bij Clot station en neem de afslag Avenida Meridiana. Steek de weg over en loop naar links voor ongeveer een blok tot u ons vinden op nummer 97. De reistijd is ongeveer 15 minuten.
Anders, zal een taxi kost ongeveer 15-20 euro.
Vanaf het vliegveld van Girona:
Net buiten de luchthaven, neem de bus naar Barcelona busstation (Estacion del Norte). De reis duurt ongeveer een uur. Van buiten het busstation neem de metro rode lijn in de richting van Fondo. Stap uit bij het station Clot (de derde halte) en neemt u de afslag Avenida Meridiana. Steek de weg over en loop naar links voor ongeveer een blok tot u ons vinden op nummer 97. De reistijd is ongeveer 10 minuten. De reistijd is ongeveer een uur en tien minuten.
Anders, zal een taxi kost ongeveer € 150.
De luchthaven van Reus:
Net buiten het vliegveld, neem de bus naar Barcelona Sants busstation. Vanaf daar neemt u de Cercanias trein nummer 2 in de richting van Sant Celoni / Massanet. Stap uit bij de tweede halte, Clot-Aragon. Bij het verlaten van het station, steek de Avenida Meridiana en loop aan uw linkerhand voor ongeveer twee blokken tot je ons vinden op nummer 97. De reistijd is ongeveer twee uur.