Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Urbany Hostel Barcelona

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Prijzen
kaart
Recensies
 • Waarde voor uw geld 7.6
 • Beveiliging 9.0
 • Plaats 7.5
 • Personeel 8.1
 • Sfeer 7.9
 • Properheid 7.9
 • Faciliteiten 8.0

Plaats

Avda. Meridiana, 97

Routebeschrijving Verblijfplaats

Vertaald door Google
Vanaf de luchthaven van Barcelona:
... Door Cercanias trein:
Neem Cercanias treinnummer 2 gaat in de richting van Sant Celoni / Massanet. Stap uit bij Clot-Arago station. Bij het verlaten van het station, steek de Avenida Meridiana en lopen aan uw linkerhand voor ongeveer twee blokken totdat u ons op nummer 97. De reistijd is ongeveer 35 minuten.
... Met de bus en metro:
Neem bus A1 naar Plaza Catalunya (laatste halte). Eenmaal daar, aan uw rechterhand vindt u het metrostation te vinden. Neem de rode lijn (lijn 1) in de richting van Fondo. Stap uit bij het station Clot en neem de afslag naar de Avenida Meridiana. Steek de weg over en loop naar links voor ongeveer één blok totdat u ons op nummer 97. De reistijd is ongeveer 45 minuten.
Afwisselend, een taxi vanaf het vliegveld kost ongeveer 35 euro.
Van het treinstation Sants:
Neem de Cercanias treinnummer 2 gaat in de richting van Sant Celoni / Massanet. U stapt uit bij de tweede halte, Clot-Arago. Bij het verlaten van het station, steek de Avenida Meridiana en lopen aan uw linkerhand voor ongeveer twee blokken totdat u ons op nummer 97. De reistijd is ongeveer 15 minuten.
Afwisselend, een taxi vanaf Sants kost ongeveer 15 - 20 euro.

Van Francia treinstation
... Met de bus:
Neem bus 51 (Pla Palau / C. Meridiana) van net buiten het station. Stap uit bij de 11de halte (Carrer de Valencia / Carrer de Dos de Maig). Loop Carrer del Dos de Maig voor twee blokken. Sla linksaf de Carrer del Consell de Cent. Blijven lopen tot de kruising met de Avenida Meridiana. Op dit kruis u vindt ons op nummer 97. De reistijd is ongeveer 30 minuten.
... Met de metro:
Buiten França station, loop naar links en vervolgens linksaf de eerste straat u te vinden. Wanneer je aankomt op het volgende kruispunt, zult u het metrostation aan uw linkerhand. Neem de gele lijn (lijn 4) in de richting van Trinitat Nova. U stapt uit bij de tweede halte (Urquinaona) en verander hier om de rode lijn (lijn 1) in de richting van Fondo. Stap uit bij het station Clot en neem de afslag naar de Avenida Meridiana. Steek de weg over en loop naar links voor ongeveer één blok totdat u ons op nummer 97. De reistijd is ongeveer 25 minuten.
Anders, zal een taxi kost ongeveer 15 euro.
Uit Norte busstation:
Een buiten het busstation, neem de metro rode lijn gaan in de richting van Fondo. Stap uit bij het station Clot (de derde halte) en neem de afslag naar de Avenida Meridiana. Steek de weg over en loop naar links voor ongeveer één blok totdat u ons op nummer 97. De reistijd is ongeveer 10 minuten.
Afwisselend, een taxi is kost tussen de 10 en 15 euro.
Van Plaza Catalunya:
Neem de metro rode lijn (lijn 1) in de richting van Fondo. Stap uit bij het station Clot en neem de afslag naar de Avenida Meridiana. Steek de weg over en loop naar links voor ongeveer één blok totdat u ons op nummer 97. De reistijd is ongeveer 15 minuten.
Anders, zal een taxi kost ongeveer 15 - 20 euro.
Vanaf het vliegveld van Girona:
Net buiten de luchthaven, neem de bus naar Barcelona Bus Station (Estacion del Norte). De reis duurt ongeveer een uur. Van buiten het busstation neem de metro rode lijn gaan in de richting van Fondo. Stap uit bij het station Clot (de derde halte) en neem de afslag naar de Avenida Meridiana. Steek de weg over en loop naar links voor ongeveer één blok totdat u ons op nummer 97. De reistijd is ongeveer 10 minuten. De reistijd is ongeveer een uur en tien minuten.
Anders, zal een taxi kost ongeveer 150 euro.
Vanaf de luchthaven van Reus:
Net buiten het vliegveld neemt u de bus naar Barcelona Sants busstation. Vanaf daar neemt u de Cercanias treinnummer 2 gaat in de richting van Sant Celoni / Massanet. U stapt uit bij de tweede halte, Clot-Aragon. Bij het verlaten van het station, steek de Avenida Meridiana en lopen aan uw linkerhand voor ongeveer twee blokken totdat u ons op nummer 97. De reistijd is ongeveer twee uur.
 • Waarde voor uw geld 7.6
 • Beveiliging 9.0
 • Plaats 7.5
 • Personeel 8.1
 • Sfeer 7.9
 • Properheid 7.9
 • Faciliteiten 8.0
Lees alle beoordelingen RESERVEER NU

Hostelworld mobiele apps

Boek onderweg met de nieuwe mobiele apps van Hostelworld.

Zoek en boek meer dan 33.000 accommodaties in meer dan 170 landen, waar u ook bent.

Aanmelden Nieuwsbrief

Het indienen van uw info

Hartelijk dank voor het registreren voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief voor de beste hostelaanbiedingen en nieuws in uw postvak. U kunt zich te allen tijde afmelden.

×