X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar Tupiniquim Hostel

Rua Paulo Barreto, 79, Botafogo, Rio de Jenerio, Brazilië

Kaart & Route


78%Klassement

  • 82%Waarde voor uw geld
  • 91%Beveiliging
  • 78%Plaats
  • 78%Personeel
  • 71%Sfeer
  • 69%Properheid
  • 78%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf de internationale luchthaven (Galeão):
Neem de bus van de 'echte' bedrijf dat gaat naar Copacabana (ongeveer R $ 8 reais) en vraag de buschauffeur om te stoppen bij de halte van Mourisco, een grote spiegel-gebouw (laatste halte bij Botafogo Beach) ... het hebben van de Mourisco aan uw linkerhand vindt u een viaduct te zien, nadat je onder het u zal reeds in de Rua Prof Álvaro Rodrigues, rechtdoor en de 4e straat links is Paulo Barreto ...
Hervatten: viaduct, rechtdoor, vierde op de linker ... (40 min. Op de bus en 8 min. Lopen)

Vanaf de nationale luchthaven (Santos-Dumont):
Neem een ​​van de volgende bussen (ongeveer R $ 2,50 reais) die verder gaan door Aterro do Flamengo: 404, 413, 415 of 455 en neerzetten op dezelfde bushalte Ik heb zojuist beschreven, dat is: Mourisco (10 min.. op de bus, 8 min. te voet).

Vanaf het centrale busstation (Rodoviária):
Er zijn 2 manieren: als je het Mourisco manier (dezelfde instructies) ga je bus 127 of 128 nemen
De andere manier is bus 136, 170, 172 of 178 en neerzetten op de 2e nemen. halte van São Clemente Street (vlak na 'Casa de Rui Barbosa'), neemt 19 de Fevereiro St., kruis Voluntários da Pátria St., ga een half blok om naar Paulo Barreto St. ... (30 min. Op de bus, 8 min. te voet).

Komende van de oude Tupiniquim
Aan u, kerels die al deel uitmaken van de stam, die uit de oude Tupiniquim gaan naar het pleintje, daar op de supermarkt is General Polidoro St., ga tegen de stroom van de auto's, de vierde aan de rechterkant is Paulo Barreto. .. (Ongeveer 6 min. Lopen)