X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Travel Joy Hostels Chelsea

111 Grosvenor Road, Pimlico, Londen, Engeland

Kaart & Route


88%Klassement

  • 88%Waarde voor uw geld
  • 92%Beveiliging
  • 84%Plaats
  • 94%Personeel
  • 89%Sfeer
  • 85%Properheid
  • 86%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf vliegveld Gatwick:

Met een tijdschema vertrek van elke 15 minuten, en met een reistijd van slechts 30 minuten, Gatwick Express is de makkelijkste manier om van Londen Gatwick Airport naar Victoria Station, dan moet je de metro van Londen aan de Victoria Line Southbound te nemen en uitstappen bij Pimlico Station dat is de eerste stop.

Vanaf vliegveld Heathrow:

Van 05:00 tot 23.00 uur nemen de metro van Londen aan de Piccadilly Line, verandering in het Green Park voor de Victoria Line Southbound. Stap uit de buis bij Pimlico Station dat is de tweede halte.

Vanaf vliegveld Stansted:

De Stansted Express rijdt elke 15 minuten en bereikt London Liverpool Street in 45 minuten. Treinen vertrekken van de luchthaven Stansted station, direct onder de terminal gelegen. De Londense metro verbindingen, die brengt u naar Liverpool Street, vanaf daar de Central Line Westbound naar Oxford Circus, wijzigt er voor de Victoria Line Southbound. Stap uit de buis bij Pimlico Station dat is de derde halte.

Ook zal Stansted Airport bus-en busstation brengen u naar Victoria Coach Station. U kunt een taxi nemen voor 6/7 of lopen, zie onderstaande aanwijzingen. Coach tickets kunnen worden gekocht aan de kassa in aankomsten (open 6:00-01:00), in het busstation (24 uur, zeven dagen per week) of aan boord.

Vanaf Luton Airport:

East Midlands Trains (voorheen Midland Mainline) exploiteren van een frequente dienst van Luton Airport Parkway station St. Pancras International. Gemiddelde reistijd is 35 minuten. Waar u zich op St Pancras / Kings Cross Station neemt u de London Underground - Victoria Line Southbound, en dan uitstappen bij Pimlico Station dat is de zevende halte.

Routebeschrijving vanaf Victoria Coach Station lopen:

Hoofd zuidwesten op Buckingham Palace Rd/A3214 richting Semley Place, linksaf Ebury Bridge/B324, op de rotonde de 2e afslag naar Sutherland St, sla vervolgens rechtsaf naar terpentijn Lane, verder op de Peabody Ave, verder op Terpentijn Lane, lichte rechtsaf Lupus St, linksaf Grosvenor Rd/A3212.

Routebeschrijving vanaf Pimlico Station lopen:

Zodra je uit het metrostation Pimlico zoeken Aylesford Straat of St Georges Square. Loop naar het einde van een van deze wegen in de richting van de rivier de Theems en Grosvenor Road. Op Grosvenor Road slaat u rechtsaf en blijven 500m tot u Battersea Power Station aan de andere kant van de rivier waar we direct tegenover.