X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar This Old Place International Youth Hostel

No.2 Yiwu Road, Guilin, China

Kaart & Route


89%Klassement

  • 92%Waarde voor uw geld
  • 88%Beveiliging
  • 92%Plaats
  • 87%Personeel
  • 84%Sfeer
  • 91%Properheid
  • 86%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf de luchthaven van Guilin Liangjiang:
U kunt de shuttlebus nemen naar het Aviation Building (ongeveer 20 yuan en een half uur). Daarna kunt u gewoon een taxi nemen naar No.2 Yiwu Rd. die kost 8 yuan en 15 minuten.

Van Guilin busstation:
1) Neem een ​​taxi in het busstation en het kost u 8yuan en 15 minuten.
2) Loop de Guilin busstation en steek de straat over, zou je dan vinden de bushalte, neem een ​​bus van No.10 / No.11 / No.3 / No.99 / No.100 en stap uit bij de 2rd stop (Yangqiao Stop). Steek de straat over en loop langs Ronghubeilu (ten noorden van Rong Lake road) tot u de Guilin Bibliotheek. Draai naar rechts en je zou ons hostel aan uw rechterhand. Het duurt 6 minuten voor dit deel van het lopen.

Van Guilin treinstation:
1) Neem een ​​taxi en het kost 8yuan en 10 minuten.
2) Neem de bus No.10 / No.11 / No.3 / No.99 / No.100 aan de andere kant van de straat aan de voorkant van het station, en stap uit bij de 3e halte (Yangqiao Stop). Steek de straat over en loop langs Ronghubeilu (ten noorden van Rong Lake road) tot u de Guilin Bibliotheek. Draai naar rechts en je zou ons hostel aan uw rechterhand. Het duurt 6 minuten voor dit deel van het lopen.

Vanaf station Guilin noorden rail:
1) Taxi kosten 25 Yuan, 20 minuten.
2) Neem de bus nummer 1 en stap uit in Yishu Gong (Kunstmuseum) na 12 haltes, stapt uit de bus, ga je gang en sla linksaf als u het kruispunt bereiken. Ga langs de oever van de rivier van Rong Lake, (ongeveer 5 minuten) en zou u ons hostel aan uw linkerzijde.