X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar Thessaloniki Studios Arabas

Sachtouri 28, Thessaloniki, Griekenland

Kaart & Route


83%Klassement

  • 85%Waarde voor uw geld
  • 83%Beveiliging
  • 75%Plaats
  • 91%Personeel
  • 87%Sfeer
  • 82%Properheid
  • 76%Faciliteiten

Van het station:
1)
Met het station achter u neem een LINKERZIJDE onderaan Monastiriou. Neem de Monastiriou-Straat, die enkel voor het station, naar het stadscentrum is2)
Bij de eerste reeks van verkeerslichtendraai VERLATEN op Michail Kalou Str. , wat Dragoumanou-Streptokok zal worden. Houd negerend rechtstreeks om het even welke zijstraten tot u een belangrijke verbindingsuitwisseling bereikt.3)
Bij het verbindingskruis gaat de hoofdweg Lagkada, en de tegenovergestelde weg (Agiou Dimitriou) uit die lichtjes aan het recht buigt.
4)
Houd links van Agiou Dimitriou aangezien het zacht bergopwaarts beklimt, opnemend een LINKERZIJDE bij de tweede reeks verkeerslichten (zonder degenen bij belangrijke verbinding) Ifestionos.
5)
Ga Ifestionos uit tot u een rotonde bereikt. Hoofd die direct overdwars, een BEDEKTE straat zoeken die in twee bedekte straten, Sachtouri en Sachini verdeelt.6)
Neem Linker zijsachtouri, en ga op de steile heuvel te werk ongeveer 3 minuten. Ga vooruit verder aangezien de weg opnieuw verwijdt en versmalt, negerend zijstraten. De studio's Arabas wordt gevestigd op het RECHT bij NUMMER 28.
Van de Luchthaven:

Neem de Bus n° 78, tot het bus-Einde Aristotelous. Dan neem een taxi aan de straat Sachtouri 28 Ano Poli. Het zou is zeer nuttig zijn om kaart gedrukt te hebben.
Van het busstation:

Neem de bus n° 31 tot de Kolombou-post, tegen de Starbucks-Koffie, en de gang door de Antigonidon-straat tot de plaats Palia Lachanagora riepen. Dan loop de rotonde van zijn linkerzijde tot het vinden van de drie straten die in deze plaats en folow trhe STEEN BEDEKTE straat verenigd zijn die BERGOP gaat en SACHTOURI-streptokok genoemd. In 3 minuten zult u de herberg op uw rechts, nummer 28 vinden.