X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The Wild Fig Hostel

Uvala Bregdetti, 14a, Arbanasi, Zadar, Kroatië

Kaart & Route


87%Klassement

  • 86%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 78%Plaats
  • 92%Personeel
  • 94%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 87%Faciliteiten

Vertaald door Google Routebeschrijving naar hostel bij aankomst met de bus:

Ons hostel ligt op slechts 5 minuten lopen van zowel de Zadar bus-en treinstations. Als je aankomt naar Zadar met de bus of trein het busstation en het treinstation bevinden zich direct naast elkaar.

Bij het lopen naar ons hostel van het busstation - moet u linksaf waar de taxi's geparkeerd staan ​​draaien en loop rechtdoor langs de HYUNDAI autodealer aan uw rechterhand. Loop (er is een lichte bocht in de weg) en je zal de NEC koffieshop en tennisbanen aan uw rechterhand. Aan uw linkerhand vindt u een lokale voetbalveld en basketbalveld zien. De Wild Fig Hostel ligt op slechts een paar honderd meter voorbij deze aan de rechterkant van de weg. Kijk uit voor ons bord en groene poort.

Vanaf het vliegveld:
De luchthaven ligt op ongeveer 8 km van het stadscentrum. De Aerobus duurt ongeveer 15 minuten en kost je 25 kuna inclusief uw bagage (iets meer dan 3 euro).

De Aerobus zet u bij het centrale busstation, volg de wandel bovenstaande aanwijzingen verstrekt, wij zijn slechts 5 minuten lopen.

Als alternatief kunt u een lokale taxi nemen vanaf de luchthaven die je niet meer dan 150 kuna moet kosten.

Als u contact met ons op voor uw vlucht naar Zadar, we zijn meer dan blij om een ​​lokale taxi naar u ophalen van de luchthaven regelen. Wanneer u reserveert net ons uw naam, vluchtnummer en aankomsttijd, zodat we de taxi om je te ontmoeten als je land te organiseren.