X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The Westend Hostel

35 Palmerston Place, Edinburgh, Schotland

Kaart & Route


84%Klassement

  • 86%Waarde voor uw geld
  • 86%Beveiliging
  • 85%Plaats
  • 88%Personeel
  • 81%Sfeer
  • 83%Properheid
  • 83%Faciliteiten

Vertaald door Google Op straat parkeren is beschikbaar in de pay and display baaien die verschuldigd zijn tussen de uren van 0830 en 1830hrs maandag tot zaterdag zijn. Parkeren is gratis en 's nachts alleen op zondag. We hebben geen eigen parkeerplaats bij het hotel, maar de dichtstbijzijnde 24 uur NCP Car Park is gelegen op Castle Terrace ongeveer 15-20 minuten lopen van het hotel.


Met de trein
Treinen naar Edinburgh komen op de steden beroemde Waverly station dat is ongeveer een 15/20 minuten lopen van het hotel. Als u nadert vanuit Glasgow dan kunt u de service om Edinburgh Haymarket station hoofd vertrekken dan de linkerkant van de bar van het 'Haymarket'. Sla linksaf bij Starbucks en verder langs de rechterzijde van Palmerston Place. West End Hotel ligt op 50 meter voorbij de Cathederal. Als u van boord van het Waverly station, steek naar de winkelstraat kant van Princes Street en loop naar het westen met de winkels aan uw rechterhand. Doorgaan voor ongeveer 1 km. Doorgaan voorbij Coates en Argyle Crescent en sla rechtsaf bij Starbucks. Dit is Palmerston Place, het hotel is 50 meters voorbij de Cathederal.

Met Het Vliegtuig
De meest handige vliegveld is Edinburgh vanaf waar u een auto kunt huren. Andere internationale vluchten naar Schotland kunnen landen op Glasgow dat is ongeveer 50 mijl afstand van waar u ook een auto kunt huren. Een frequente busdienst ook vanuit beide luchthavens. Mocht u een taxi voor vervoer van Glasgow naar Edinburgh nodig, probeer Glasgow Airport Taxis.
Verlaat de bus bij Haymarket station.