X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The Westend Hostel

35 Palmerston Place, Edinburgh, Schotland

Kaart & Route


89%Klassement

  • 91%Waarde voor uw geld
  • 90%Beveiliging
  • 84%Plaats
  • 95%Personeel
  • 88%Sfeer
  • 88%Properheid
  • 89%Faciliteiten

Vertaald door Google Op straat parkeren is beschikbaar in de pay and display baaien die verschuldigd tussen de uren van 0830 en 1830hrs maandag tot zaterdag zijn. Parkeren is gratis overnachten en alleen op zondag. We hebben geen eigen parkeerplaats bij het hotel. Er is ook een 24-uurs NCP parkeerplaats in de buurt op Morrison Link.


Met de trein
Treinen naar Edinburgh komen de steden beroemde Waverly station dat is ongeveer een 15/20 minuten lopen van het hotel. Als u nadert vanuit Glasgow dan kunt u de dienst vertrekken naar Edinburgh Haymarket station hoofd voorbij de linkerkant van de bar 'Haymarket'. Sla linksaf bij Starbucks en verder langs de rechterkant van Palmerston Place. West End Hotel ligt op 50 meter voorbij de Cathederal. Als u van boord van Waverly station, kruis naar het winkelcentrum kant van Princes Street en loop naar het westen met de winkels aan uw rechterhand. Blijven gedurende ca. 1 km. Ook na Coates en Argyle Crescent en sla rechtsaf bij Starbucks. Dit is Palmerston Place, het hotel is 50 meters voorbij de Cathederal.

Met het vliegtuig
De meest gunstig gelegen vliegveld is Edinburgh vanaf waar u een auto kunt huren. Andere internationale vluchten naar Schotland kan landen op Glasgow die ongeveer 50 mijl afstand van waar u ook een auto kunt huren. Een frequente busdienst ook van beide luchthavens. Mocht je een taxi voor vervoer van Glasgow naar Edinburgh vereisen, probeer Glasgow Airport Taxi.
Verlaat de bus bij station Haymarket.