X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The Times Hostel - College Street

8, College Street, Dublin, Dublin, Ierland

Kaart & Route


85%Klassement

  • 80%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 96%Plaats
  • 89%Personeel
  • 82%Sfeer
  • 77%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf de luchthaven van Dublin

Met de bus: De goedkoopste manier om The Times Hostel - College Street vanaf het vliegveld is het 16 bus. Stap uit op Dolier Street (de halte na O'Connell Street), dat is om de hoek van het hostel. Het hostel ligt aan de andere kant van de weg, net voorbij de voetgangers lichten aan de rechterkant. Het hostel is gelegen op de hoek van College Street en Dolier Street, naast Doyle's Pub. De busreis duurt ongeveer 40 minuten, maar langer in het spitsuur. Het tarief is 3.30 en je zal coins nodig (noten worden niet geaccepteerd).

Door Airlink Directe bus: De Airlink Buslijn 747 is een snelle manier om te reizen tussen de luchthaven van Dublin en City Centre. Deze bus stopt alleen bij gewijd Airlink bushaltes. De dichtstbijzijnde halte bij het hostel is aan O'Connell Street. U kunt de kaartjes kopen bij de buschauffeur. De tarieven zijn: Adult Single - 6,00; Volwassen Return - 10.00; Kind Single - 3,00; Kind Return - 5,00.

Door Express AirCoach Bus: Ook verkrijgbaar is de uitdrukkelijke Aircoach bus, die service biedt te allen tijde gedurende de dag tussen de luchthaven van Dublin en de stad. U kunt een Aircoach buskaartje te kopen van ofwel de Aircoach vertegenwoordiger of van de Aircoach buschauffeur. De Aircoach stopt aan het Trinity College, die zeer dicht bij het hostel. Volg College Street voor honderd meter en je zal The Times Hostel zien - College Street aan de linkerkant. De kosten van deze reis zal tussen de 7 één manier & 12 retour.

Met de taxi: Taxi's vanaf het vliegveld duurt ongeveer 25 minuten en kost ongeveer 20-30. Tijdens de spits een taxi vanaf het vliegveld kan tot 50 minuten.


Van Heuston Station

Met de tram (LUAS): Stap op de Luas (tram) op Heuston Station en ga naar Abbey Street Luas Stop. Loop terug te vinden O'Connell Street, draai links en loop naar O'Connell Bridge. Recht voor u zal zijn Dolier Street. The Times Hostel - College Street bevindt zich op de hoek van Dolier Street en het College Street aan de rechterkant.

Ons adres:
8 College Street
Dublin 2
Ierland