X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The Times Hostel - College Street

8, College Street, Dublin, Dublin, Ierland

Kaart & Route


86%Klassement

  • 84%Waarde voor uw geld
  • 86%Beveiliging
  • 97%Plaats
  • 92%Personeel
  • 82%Sfeer
  • 81%Properheid
  • 79%Faciliteiten

Vertaald door Google Van Dublin Airport

Per openbaar Bus: De goedkoopste manier om The Times Hostel - College Street vanaf de luchthaven is het 16 bus. Stap uit op DOlier Street (de halte na O'Connell Street), dat is om de hoek van het hostel. Het hostel ligt aan de andere kant van de weg, net voorbij de voetgangers lichten aan de rechterkant. Het hostel is gelegen op de hoek van College Street en DOlier Street, naast Doyle's Pub. De busreis duurt ongeveer 40 minuten, maar meer in het spitsuur. Het tarief is 2,65 en u zult munten nodig (noten worden niet geaccepteerd).

Door Airlink Direct Bus: De Airlink Buslijn 747 en 748 is een snelle manier om te reizen tussen Dublin Airport en City Centre. Deze bus stopt alleen aan gewijd Airlink bushaltes. De dichtstbijzijnde halte bij het hostel ligt aan O'Connell Street. U kunt de kaartjes kopen bij de buschauffeur. De tarieven zijn: Adult Single - 6.00; Adult Return - 10.00; Kind Single - 3,00; Kind Return - 5.00.

Met de Express AirCoach Bus: Ook verkrijgbaar is de uitdrukkelijke Aircoach bus, die service biedt te allen tijde gedurende de dag tussen de luchthaven van Dublin en de stad. U kunt een Aircoach buskaartje kopen van zowel de Aircoach vertegenwoordiger of van de Aircoach buschauffeur. De Aircoach stopt aan het Trinity College, die zeer dicht bij het hostel. Volg College Street honderd meter en je zal The Times Hostel zien - College Street aan de linkerkant. De kosten van deze reis zal tussen 7 enkele reis en 14 terug.

Met de taxi: Taxi's vanaf het vliegveld duurt ongeveer 25 minuten en kost ongeveer 20-30. Tijdens de spits een taxi vanaf het vliegveld duurt maximaal 50 minuten.


Van Heuston Station

Met de tram (LUAS): Stap op de Luas (tram) op Heuston Station en ga naar Abbey Street Luas Stop. Loop terug te vinden O'Connell Street, draai links en loop naar OConnell Bridge. Recht voor u zal zijn DOlier Street. The Times Hostel - College Street is gelegen op de hoek van DOlier Straat en College Street aan de rechterkant.

Ons adres:
8 College Street
Dublin 2
Ierland