X
OPMERKING: 9 of meer gasten kwalificeert als een groepsreservatie, wijzig het aantal gasten om terug te keren naar de normale zoekfunctie.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Routebeschrijving naar The Student Hotel Amsterdam

Jan van Galenstraat 335, Amsterdam, Nederland

Kaart & Route


88%Klassement

  • 89%Waarde voor uw geld
  • 94%Beveiliging
  • 69%Plaats
  • 88%Personeel
  • 90%Sfeer
  • 93%Properheid
  • 91%Faciliteiten

Vertaald door Google Met de auto:

Vanuit het noorden:
Komende vanuit de richting Zaandam, volgt u de A10, richting Den Haag. Neem afslag richting / s105 Geuzenveld. Sla rechtsaf bij de verkeerslichten, in de Jan van Galenstraat. Na 400 meter ziet u het hotel aan uw linkerhand. Maak een U-bocht net men ontvangt na de brug naar de ingang van het hotel te bereiken.

Vanuit het zuiden:
Komende vanuit de richting Utrecht / Amersfoort, volgt u de A10, richting Zaandam. Neem afslag richting / s105 Geuzenveld. Sla linksaf bij de verkeerslichten, de Jan van Galenstraat. Na 400 meter ziet u het hotel aan uw linkerhand. Maak een U-bocht net na de brug naar de ingang van het hotel te bereiken.

Vanaf de luchthaven Schiphol:

Met de taxi: 15 min - ca. € 35

Met de auto (15 min)
Verlaat Schiphol en lid worden van de A4 in de richting Amsterdam. Volg de A10, richting Zaandam. Neem afslag richting / s105 Geuzenveld. Sla linksaf bij de verkeerslichten, de Jan van Galenstraat. Na 400 meter ziet u het hotel aan uw linkerhand. Maak een U-bocht net na de brug naar de ingang van het hotel te bereiken.

Met de trein en de metro (20 min)
Neem de trein richting Station Sloterdijk - Transfer naar metrolijn 50 en stap uit bij "Jan van Galenstraat" - Verlaat het metrostation en je zult zien The Student Hotel aan uw rechterhand.


Vanaf het Centraal Station:

Met de taxi: 15 min - ca. € 25

Met de tram (20 min)
Neem de tram 13 richting Geuzenveld en stap uit bij de "Jan van Galenstraat", The Student Hotel ligt vlak voor u op uw linkerkant.