X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The Silk Road

Dorsoduro 1420/E, Venetië, Italië

Kaart & Route


88%Klassement

  • 83%Waarde voor uw geld
  • 89%Beveiliging
  • 88%Plaats
  • 92%Personeel
  • 86%Sfeer
  • 94%Properheid
  • 85%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het Santa Lucia treinstation, sla rechtsaf uit het station, loop langs Fondamenta Santa Lucia totdat u de grote moderne brug bereikt. Steek deze brug in Piazzale Roma busstation en sla linksaf. Loop langs Santa Chiara hotel en sla rechtsaf naar Fondamenta Cossetti. Ga rechtdoor de straat over een paar bruggetjes tot hij een bocht naar rechts. Na de bocht neemt u de eerste brug aan uw linkerhand (Ponte Rosso). Loop de Fondamenta Rossa tot het einde waar u rechtsaf over een brug naar fondamenta Briati zetten. Steek de eerste brug aan uw linkerhand (Ponte del Soccorso). Onmiddellijk van de brug rechtsaf de Fondamenta del Soccorso. Kruis niet meer bruggen! Volg de straat als het blijkt links en loop rechtdoor. U passeert Hotel San Sebastiano. U loopt in Campo de San Basegio. Steken door en uit de campo de Calle del Vento. Sla linksaf op Fondamenta delle Zattere en loop een minuut. Silk Road Property ingang ligt aan de Calle Corteloto, de tweede deur rechts.

Vanaf het treinstation Santa Lucia met de waterbus (vaporetto). Aan de voorzijde van het station neemt u de ACTV ferry nr. 2 in de richting van de Piazzale Roma / Zattere en afrit bij de halte San Basilio. Ga te voet verder naar rechts voor een minuut. Entree is op straat off van Zattere.

Vanaf Piazzale Roma busstation met de waterbus. Aan de voorzijde van het station neemt u de ACTV ferry nr. 2 in de richting van de Zattere en uitstappen bij de halte San Basilio. Ga te voet gedurende een minuut.