X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

33.000 accommodaties, 170 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The Silk Road

Dorsoduro 1420/E, Venetië, Italië

Kaart & Route


85%Klassement

  • 86%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 85%Plaats
  • 89%Personeel
  • 83%Sfeer
  • 87%Properheid
  • 82%Faciliteiten

Vertaald door Google Vanaf het Santa Lucia station, sla rechtsaf uit het station, langs Fondamenta Santa Lucia tot je een grote moderne brug te bereiken. Steek deze brug naar het busstation Piazzale Roma en draai links. Loop langs Santa Chiara Hotel en sla rechtsaf naar Fondamenta Cossetti. Ga rechtdoor de straat over een paar kleine bruggen totdat hij buigt naar rechts. Na de bocht neemt u de eerste brug aan uw linkerhand (Ponte Rosso). Loop Fondamenta Rossa tot het einde, waar u rechtsaf over een brug op Fondamenta Briati. Steek de eerste brug aan uw linkerhand (Ponte del Soccorso). Onmiddellijk af van de brug slaat u rechtsaf naar de Fondamenta del Soccorso. Niet meer kruisen bruggen! Volg de straat als het draait naar links en loop rechtdoor. U passeert Hotel San Sebastiano. U loopt in Campo de San Basegio. Steken door en uit de campo de Calle del Vento. Sla linksaf op Fondamenta delle Zattere en loop een minuut. Silk Road Property entree is op de Calle Corteloto, de tweede deur rechts.

Vanaf het treinstation Santa Lucia de waterbus (vaporetto). Aan de voorzijde van het station neemt u de ACTV ferry nummer 2 in de richting van de Piazzale Roma / zattere en stap uit bij de halte San Basilio. Ga te voet naar rechts voor een minuut. Entree is op straat off van Zattere.

Vanaf Piazzale Roma busstation met de waterbus. Aan de voorzijde van het station neemt u de ACTV ferry nummer 2 in de richting van Zattere en uitstappen bij de halte San Basilio. Ga te voet gedurende één minuut.