X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The Palace Hostel

666 Calle Suau, San Juan, Puerto Rico

Kaart & Route


81%Klassement

  • 82%Waarde voor uw geld
  • 87%Beveiliging
  • 81%Plaats
  • 85%Personeel
  • 82%Sfeer
  • 76%Properheid
  • 75%Faciliteiten

Vertaald door Google Met de taxi vanaf het vliegveld:
Bel Metro Taxi en geef ze ons adres. Hun taxi station ligt direct tegenover The Palace Hostel en de kosten is $ 16,50.

Bij het verlaten van de luchthaven vertel hen u een rit naar dit adres nodig:
666 Calle Suau, Santurce, San Juan, PR

Als de bestuurder vraagt ​​straten ten opzichte van Cll Suau, is het in tussen Cll Hoare & Cll Cerra op Fernadez Juncos.

Met de bus vanaf het vliegveld:
Op de bovenste verdieping van de luchthaven Luis Munoz Marin International zoeken naar de dichtstbijzijnde bushalte aan uw rechts van de uitgang. Neem bus # 40 naar Isla Verde. U stapt uit bij de eerste bushalte op ongeveer 3 minuten van de luchthaven voor de Dennys.

Van 'Isla Verde', neemt u bus T5 naar Ponce de Leon in Miramar. (Controleer altijd met de chauffeur waar theyre gaan.) Vertel de driver die u gaat Miramar en je verlaat op de kruising van Ponce de Leon en Hoare. U zult een bakkerij / broodjeszaak (Al Gusto) aan uw linkerhand zien. U gaat links op Hoare tot je de volgende kruising, Jose Marti bereiken. Ga links. De straat gaat alleen rechtsaf Suau. Loop de straat uit en je zal een lege veel aan uw rechterhand ziet. Het Palace Hostel grenst aan de linkerkant van de lege partij aan de rechterzijde van de straat.

De bus tarief is 75USD voor elke route / bus voor een totaal van 1.50USD en identificatie verandering nodig is. Wij zijn een 4 minuten lopen van de bushalte.

Kijk op onze gloednieuwe zuster Hostel In Fajardo 'Moonlight Bay Hostel'. Het opent 1 maart en is een 2 minuten lopen naar de Culebra en Vieques Ferry. Het beschikt ook over een 1600 m² Dakterras!