X

De thuisbasis van 's werelds beste Hostels

30.000 accommodaties, 180 landen Meer dan 3,5 miljoen beoordelingen van gasten 21 miljoen reserveringen

Routebeschrijving naar The Monastery Hostel Milan

via Renzo Bertoni, 3, Milaan, Italië

Kaart & Route


78%Klassement

  • 81%Waarde voor uw geld
  • 82%Beveiliging
  • 80%Plaats
  • 71%Personeel
  • 71%Sfeer
  • 83%Properheid
  • 76%Faciliteiten

Vertaald door Google Gelegen in de Via Renzo Bertoni, op slechts een paar blokken van de kathedraal Duomo, The Monastery Hostel is zeer dicht bij de Fashon District en de voordelen van een zeer bevoorrechte locatie, en, vanwege de strategische ligging, is het gemakkelijk om de belangrijkste te bereiken belangrijke locaties en de belangrijkste winkelstraten in Milaan.
Vanaf het centraal station neemt u de metro gele lijn (San Donato richting) en stap uit bij de tweede halte Turati. Ga naar buiten door Moscova afslag en zoek via Montebello, rechtsaf via Sandro Sandri en onderaan vind je via Renzo Bertoni. Daar vindt u een bruine open deur te zien! Daar zijn we dan!

Van het centraal station kunt u ook lopen naar ons hostel, het duurt slechts 20 minuten. Get out van het centraal station, de vangst via Pisani, over het Piazza della Repubblica blijven gaan in de Via Turati, vervolgens rechtsaf in de Via Moscova. Bij het stoplicht linksaf via de Corso di Porta Nuova en dan weer linksaf in de Via Renzo Bertoni, daar vindt u een bruine open deur te zien! Daar zijn we dan!

Vanaf de luchthaven Linate neemt u de shuttle bus naar het centraal station en ga verder met de metro gele lijn richting San Donato, stap uit bij de derde halte Turati, vangen 'Moscova' exit, neem dan via Montebello en sla rechtsaf in de Via Sandro Sandri; linksaf en je zal een bruine open deur zien, daar zijn we dan!

Vanaf vliegveld Malpensa neemt u de shuttle bus naar Milaan Centraal Station en neem de metro gele lijn richting San Donato en stap uit bij de tweede halte Turati, neem dan via Montebello en sla rechtsaf in de Via Sandro Sandri dan linksaf en je zal een open deur zien , daar zijn we dan!

Dankzij het feit dat het in de buurt van twee metrostations (MM Turati gele lijn en MM Moscova groene lijn) is het mogelijk om te komen tot het nieuwe congrescentrum in een paar minuten (minder dan 20), het centraal station, de luchthaven Linate , de Brera Pinacoteca, de Leonardos Laatste Avondmaal en de belangrijkste nachtclubs gebieden, waar het mogelijk is om een ​​gezellige avond en het kennen van Milaan door te overnachten.

Van het centraal station kunt u ook lopen naar ons hostel duurt het slechts 20 minuten uit van het centraal station en ga rechtdoor in de Via Pisani passeren thru Piazza della Repubblica en neem via Turati dan rechtsaf in de Via Moscova. bij het stoplicht linksaf via de Corso di Porta Nuova en dan linksaf in de Via Renzo Bertoni, daar vindt u een open deur te zien! daar zijn we dan!